Jak widac GGE, ma już wszystko w głębokim poważaniu , nie możecie po prostu odpisać mam cię w d .... wole tak niż milczenie.Albo inaczej ile musze wydac kasy aby mieć jakąkolwiek odpowiedź z sensem ?
ciekawe ze od 2 dni braj miasy w miejscach dzie byly a gdzie osadzono sa gracze szczegolnie niemcy maja zawsze kolo siebie pelno czy to ze oni wykupuja premki i zasilaja konto suportowi to dostaja te miasta ,,ewent porazka tak jak pisza inni
to prawda z tymi miastami, dwa dni zupełnie bez miast, gra się stacza coraz bardziej ku upadkowi, tyle bugów co jest teraz to nie było w całej historii gee a gram od początku gry.
to prawda z tymi miastami, dwa dni zupełnie bez miast, gra się stacza coraz bardziej ku upadkowi, tyle bugów co jest teraz to nie było w całej historii gee a gram od początku gry.
Chciałabym podzielić się takim spostrzeżeniem - na 13 ataków na naszą stolicę 8 było ataków Apokalipsy. Z innymi nacjami jakoś da się dogadać, nawet pożartować, a Apokalipsa baardzo poważnie podchodzi do swojego zadania - zdobycia 1 miejsca;)
Co to za oszustwo po co mam podnosic po nowemu wierze jak na zwenetrznych zamek przenosicie bez podniesienia wszystkich co mam na zieleni to poprostu przewal nazywajac grzecznie Wasze dzialnia krotko mowiac swinstwo!
Komentarz
Pozdrawiam
no coz taki los, zakoncz gre jak masz marudzić