Dziękuje że uważasz mnie za wojownika mymol:) chodziarz powiedziałem ze jestem nowicjuszem kurde awansowałem w mgnieniu oka z nowicjusza na wojownika przez mymol hehe. Ale Mymol powiedz szczerze co uważasz za tchórzostwo? Sala w def czy ptak podczas wojny?
czemu zawsze o wojnie wypowiadają się się słupy i kniaziostwo które z tą wojną nawet nie jest związane? to wrodzone lizodupstwo czy po prostu atencji potrzebujesz?
to teraz powiem tak oboje panow zapraszam na 1vs1 w terminie dowolnym bedziecie mogli sie wykazac dowodcami kasztelanami itd ja ten slup bez honoru i z mala potega zapraszam was wytrawnych grajkow ciebie Legendarny krol i ciebie kamil789 na mapke mozecie nawet byc we 2 tez spoko pobawimy sie czas blizej nie okreslony czekam na propozycje skoro macie tyle do powiedzenia na tematy wojenne napewno nie sprawi wam to zadnego problemu ze mna slupem wyjsc na mape Obojgu wam bez problemu przychodzi obrazanie wymadrzanie sie mistrzowie sztuki wojennej a wiec teoria juz byla juz wszystko powiedzieliscie teraz praktyka
Ja nie popełnię tego błędy co EWS i powiem od razu Nie przyjmuje wyzwania bo w tym roku czasu nie mam. W tym miesiącu i w grudniu mam badania lekarskie. Od ostatniego tygodnia listopada przez 3 tygodnie grudnia praktyki, w grudniu święta, pod koniec grudnia sylwester. Ja nadal nowicjusz jestem w wojnach . Jako nowicjusz wolałbym 1v1 z osobą podobną do mnie, nie używająca rubli (Co to za sens mieć z kimś 1v1 gdzie przeciwnik używa rubli).
Co do obrażania. Powiem to samo co cubaboss. Daj ss albo przykład gdzie jest obrażanie ludzi/człowieka w moich komentarzach. (on tego nie zrobił może ty to zrobisz? ) Obrażam tylko rzeczy/czynności nie ludzi, daj ss to zmienię te zdanie
Avriavre na poprzedniej wojnie wyśmiewasz dziewczyny, bo co? koalicja latała to byłeś kozak a ja się pytam gdzie są twoje ataki ? Prawdziwy wojak co przenosi zamek raz za razem tak nie wygląda... Który to już tydzień w sali def? Na rozbitego axsela to potrafiłeś wbić kija ? a teraz gdzie jesteś ?
Ja dalej twierdzę że bez Korka i Janosika już byłoby po wojnie...
Sprawa opisu jelity to śmiech na sali- macie problem ? To spójrz na swoją tablice gamoniu, tam każdy gracz walecznej rebeli widnieje z dokładnym opisem ile woja posiada itd
Słuchy mnie dochodzą że wszędzie mnie widzicie, a ja dalej jak widać nie aktywnym graczem jestem.... Omamy część dalsza
Chory psychicznie Pawełku, Myślałem, że po ostatnich porażakch w GGE dałeś już sobie spokój z graniem, ale jednak widzę, że ta gra jest dla Ciebie, jak ta feta, której nie potrafisz się oprzeć Wiesz, że Cię zniszczy, ale walisz i walisz..... Siedzisz w holandii, zarabiasz w euro a premki na Czarku1988 kupujesz w złotówkach, cóż za bohater z Ciebie..... Bravo! Myślisz, że robi to na kimś wrażenie? Piszesz, że to ja obrażałem ludzi? Co można powiedzieć o tobie chory psychicznie hipokryto? Przypomnieć Ci, jak ludziom śmiercią groziłeś i płaciłeś za ich głowy bo Cię palili słupie?
A co do mnie to nawet się nie porównuj....bo na pewno są ludzie w EW waleczniejsi ode mnie (niektórzy to pokazali na tej wojnie, szacunek dla nich) , ale Ty do nich nie należysz, powiem więcej dla mnie nie istniejesz w tej grze.
I nie pisz nic więcej na forum bo nie chce mi się z tobą rozmawiać.
BTW. Trzeba wiedzieć kiedy zamknąć ryj zwłaszcza, jak się nie ma konta i gra na czyimś, bo tylko zbędnych kłopotów można narobić właścicielowi konta.
DO EW: Gramy i bawimy się dalej, w końcu walczymy jak na dwa TOPOWE sojusze przystało
czemu zawsze o wojnie wypowiadają się się słupy i kniaziostwo które z tą wojną nawet nie jest związane? to wrodzone lizodupstwo czy po prostu atencji potrzebujesz?
mymol pajacu przeciez ty jestes slupem wyzebranym od Karoliny, a probujesz glos zabierac... ty tylko po edenach na slupach potrafisz latac... ha ha
Co do wojny powiem tak, ee chciała i wyszło jej to bokiem...Walcza 1 na 1 i to jest ok, chociaz nie popieram niektorych nieczystych zagran.. Osoby dorosłe jakimi jestesmy powinny mimo wszystko bardziej tonowac wypowiedzi, kazdy gra jak moze i ma czas...I widac jedno wcale ee nie jest silniejszym sojuszem niz ews...
no słupem jestem i kniaziem, pewnie właśnie dlatego jak na pizde wyrwałeś to z płaczem, że deffa Ci nie podsyłają do ewoków uciekłeś, przecież każdy wie że ty jesteś na każdej wojnie wielki wojowniku, tylko że w nich nie uczestniczysz chyba że uczestnictwem można nazwać podnoszenie bram;), i w przeciwieństwie do Ciebie nie muszę obstawiać się całą armią słupów ale przejdźmy do rzeczy, nie powiedziałem nic na EW w tym wątku więc nie wiem po co znowu się do mnie przypierdalasz, od prawie roku masz chyba misje specjalną żeby mnie jak najbardziej wkurwić
a wszystko dlatego że usłyszałeś o sobie kilka słów prawdy na TSie brzydzę się tobą, twoim krętactwem i mąceniem więc proszę cię nie pisz tutaj do mnie i o mnie po prostu spierdalaj bo nie chce mi się dykutować z przygłupem dla którego gra stała się ważniejsza od reala
współczuje tylko ekipie EWs że muszą się z tobą zadawać codziennie;)
no słupem jestem i kniaziem, pewnie właśnie dlatego jak na pizde wyrwałeś to z płaczem, że deffa Ci nie podsyłają do ewoków uciekłeś, przecież każdy wie że ty jesteś na każdej wojnie wielki wojowniku, tylko że w nich nie uczestniczysz chyba że uczestnictwem można nazwać podnoszenie bram;), i w przeciwieństwie do Ciebie nie muszę obstawiać się całą armią słupów ale przejdźmy do rzeczy, nie powiedziałem nic na EW w tym wątku więc nie wiem po co znowu się do mnie przypierdalasz, od prawie roku masz chyba misje specjalną żeby mnie jak najbardziej wkurwić
a wszystko dlatego że usłyszałeś o sobie kilka słów prawdy na TSie brzydzę się tobą, twoim krętactwem i mąceniem więc proszę cię nie pisz tutaj do mnie i o mnie po prostu spierdalaj bo nie chce mi się dykutować z przygłupem dla którego gra stała się ważniejsza od reala
a daj spokoj, to niewiesz ze to element strategi bo to gra strategiczna ;P zaraz beda wyciagniete ciezkie dziala przeciwko nam, legenda glosi ze ma wejsc legendarny krol i dopiero pokaze jak to sie robi na zachodzie
Komentarz
to wrodzone lizodupstwo czy po prostu atencji potrzebujesz?
Ja nie popełnię tego błędy co EWS i powiem od razu
Ja nadal nowicjusz jestem w wojnach
(Co to za sens mieć z kimś 1v1 gdzie przeciwnik używa rubli).
Co do obrażania.
Powiem to samo co cubaboss. Daj ss albo przykład gdzie jest obrażanie ludzi/człowieka w moich komentarzach. (on tego nie zrobił może ty to zrobisz? ) Obrażam tylko rzeczy/czynności nie ludzi, daj ss to zmienię te zdanie
Myślałem, że po ostatnich porażakch w GGE dałeś już sobie spokój z graniem, ale jednak widzę, że ta gra jest dla Ciebie, jak ta feta, której nie potrafisz się oprzeć
Siedzisz w holandii, zarabiasz w euro a premki na Czarku1988 kupujesz w złotówkach, cóż za bohater z Ciebie..... Bravo!
Piszesz, że to ja obrażałem ludzi? Co można powiedzieć o tobie chory psychicznie hipokryto? Przypomnieć Ci, jak ludziom śmiercią groziłeś i płaciłeś za ich głowy bo Cię palili słupie?
A co do mnie to nawet się nie porównuj....bo na pewno są ludzie w EW waleczniejsi ode mnie (niektórzy to pokazali na tej wojnie, szacunek dla nich) , ale Ty do nich nie należysz, powiem więcej dla mnie nie istniejesz w tej grze.
I nie pisz nic więcej na forum bo nie chce mi się z tobą rozmawiać.
BTW.
Trzeba wiedzieć kiedy zamknąć ryj zwłaszcza, jak się nie ma konta i gra na czyimś, bo tylko zbędnych kłopotów można narobić właścicielowi konta.
DO EW:
Gramy i bawimy się dalej, w końcu walczymy jak na dwa TOPOWE sojusze przystało
Śmieciu masz racje... Wszytko co piszesz to prawda
przecież każdy wie że ty jesteś na każdej wojnie wielki wojowniku, tylko że w nich nie uczestniczysz chyba że uczestnictwem można nazwać podnoszenie bram;), i w przeciwieństwie do Ciebie nie muszę obstawiać się całą armią słupów
ale przejdźmy do rzeczy, nie powiedziałem nic na EW w tym wątku więc nie wiem po co znowu się do mnie przypierdalasz, od prawie roku masz chyba misje specjalną żeby mnie jak najbardziej wkurwić
a wszystko dlatego że usłyszałeś o sobie kilka słów prawdy na TSie
brzydzę się tobą, twoim krętactwem i mąceniem więc proszę cię nie pisz tutaj do mnie i o mnie
po prostu spierdalaj bo nie chce mi się dykutować z przygłupem dla którego gra stała się ważniejsza od reala
good luck!
Pozdrawiam cieplutko dobrych graczy
Czyżbym się przeliczył z siłą EE że teraz oni na ptakach są a niektórzy się wycofali?