Strona główna Polish Problemy techniczne & bugi

transport

nie moge wysylac wozkow transportowych z zadnego zamku !!!!! 

Komentarz

• renia3333 (PL1)renia3333 (PL1) PL1 Posty: 112
    nie działaja  wózki

nie mozna  nigdzie wysłac  ani do graczy ani na monument

prosze  naprawic !!!!!

Renia
  • Witam,
    u mnie można wysłać niepełne wózki, które mają dodatkowe pojemności ( zakupione i od kasztelana). Czy naprawicie szybko, to jednak jest wkurzające.
    barbarian1951 @ pl 1
  • Slawko74 (PL1)Slawko74 (PL1) PL1 Posty: 40
    edytowano 02.09.2020
    Tam gdzie mam kasztelana z bonusem do wózków nie mogę z tego posterunku wysłać pełnego transportu, tylko tyle ile jest bez bonusu kasztelańskiego. 
    Edycja: Z innych posterunków też pełnego transportu wysłać nie mogę, zawsze muszę coś odjąć bo inaczej wyskakuje komunikat, ze wszystkie wózki już są w drodze...
  • wszystko to o kant d.... potłuc
  • basia_1k (PL1)basia_1k (PL1) PL1 Posty: 9
    w dalszym ciagu wozki nie dzialaja !!!!!!
  • MiDORI1 (PL1)MiDORI1 (PL1) PL1 Posty: 2
    nic się nie zmienia, dalej ten sam problem z transportem, a monument czeka...
  • Slawko74 (PL1)Slawko74 (PL1) PL1 Posty: 40
    Jutro będzie tydzień od pierwszego zgłoszenia w tym wątku i nadal błąd bez poprawek... I wy chcecie od nas kasę za rubinowe udogodnienia gry? Po co skoro takie błędy uniemożliwiają ich pełne wykorzystanie?... 
  • Asaliah (PL1)Asaliah (PL1) PL1 Posty: 1
    witam . w dalszym ciągu nie można wysyłać wózków ani między zamkami , ani na monument . pozdrawiam . 
  • kogo Ty pozdrawiasz? błąd na błędzie a Ty ich pozdrawiasz, no ręce opadają
  • MiśMiś (PL1)MiśMiś (PL1) PL1 Posty: 1
    wózki działają tak jak wpłaty do soja tylko komunikaty inne:
    1. wózki w drodze, poczekaj aż wrócą - a żaden nie wysłany wiec co ma wracać hehe, no chyba że wyslesz niepełen to pójdzie, w takim razie po co nam powiększane wózki za ruble i nakładki ?
    2. wpłacanie do soja surowców - zaznaczasz i komunikat - nie masz tyle surowca - i znowu musisz zaznaczyć mniej.
    Za to "najlepsze" są ataki baronów rozbójników, jak wchodzisz po kilku dniach. Tego badziewia jakoś nie zlikwidują, a ten relikt przeszłości i chyba dla dzieci bo dorosłych tylko wkurza.
    W ankietach pytają o grafikę i muzę. Muza to pożal sie Boże, słuchać tego nie można, po czyszczeniu przeglądarki natychmiast ją wyłączam. Grafika też pozostawia wiele do życzenia szczególnie na ognistych szczytach - żeby tam coś przestawić to trzeba sie nagimnastykować, ciemno jak w d..., temu co wymyślił te kolorystykę to order z pyry.

• Witam, u mnie podobny problem od bardzo długiego czasu ale niepełne można wysyłać.
  • Brydzia2 (PL1)Brydzia2 (PL1) PL1 Posty: 39
    nie mozna nadal wysyłac transportow kiedy naprawia porazka
    beti 
  • davidrex (PL1)davidrex (PL1) PL1 Posty: 1
    Wózki dalej nie działają przez co wojsko ginie! Kto za to zwróci koszty???
  • mostol (PL1)mostol (PL1) PL1 Posty: 4
    edytowano 12.09.2020
    wózki dalej nie działają:( jeden wyślesz to więcej nie da się wysłać z tego zamku mimo, że ilość nie pełna była wysłana
    elek63 @ pl 1
  • _krisx_ (PL1)_krisx_ (PL1) PL1 Posty: 2
    kupuje pojemnosc wuzków za miliony monet i dziesiątki rubinów a nie działają
    oddawajcie kase złodzieje i nieudacznicy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    _krisx_ @ pl 1
  • Krzyśko (PL1)Krzyśko (PL1) PL1 Posty: 148
    Jedni mają problem, inni nie... z tego co widzę, na chwilę obecną rady są dwie:
    1) wysyłać zasoby o ilość pomniejszoną o liczbę wózków;
    2) zrobić kolejne badania na pojemność wózków :(

Problem wynika ze złego przeliczania (złe zaokrąglanie, czyli norma w BGS):
    pokazuje do wysłania:
    ilość=liczba_wózków*ZAOKR.GÓRA(specjaliści*badania)
    a można wysłać:
    ilość=liczba_wózków*ZAOKR(specjaliści*badania)

Krzyśko @ pl 1
  • ile jeszcze to będzie trwało?
Sign In to comment.