Witam, u mnie można wysłać niepełne wózki, które mają dodatkowe pojemności ( zakupione i od kasztelana). Czy naprawicie szybko, to jednak jest wkurzające.
Tam gdzie mam kasztelana z bonusem do wózków nie mogę z tego posterunku wysłać pełnego transportu, tylko tyle ile jest bez bonusu kasztelańskiego. Edycja: Z innych posterunków też pełnego transportu wysłać nie mogę, zawsze muszę coś odjąć bo inaczej wyskakuje komunikat, ze wszystkie wózki już są w drodze...
Jutro będzie tydzień od pierwszego zgłoszenia w tym wątku i nadal błąd bez poprawek... I wy chcecie od nas kasę za rubinowe udogodnienia gry? Po co skoro takie błędy uniemożliwiają ich pełne wykorzystanie?...
wózki działają tak jak wpłaty do soja tylko komunikaty inne:
1. wózki w drodze, poczekaj aż wrócą - a żaden nie wysłany wiec co ma wracać hehe, no chyba że wyslesz niepełen to pójdzie, w takim razie po co nam powiększane wózki za ruble i nakładki ?
2. wpłacanie do soja surowców - zaznaczasz i komunikat - nie masz tyle surowca - i znowu musisz zaznaczyć mniej.
Za to "najlepsze" są ataki baronów rozbójników, jak wchodzisz po kilku dniach. Tego badziewia jakoś nie zlikwidują, a ten relikt przeszłości i chyba dla dzieci bo dorosłych tylko wkurza.
W ankietach pytają o grafikę i muzę. Muza to pożal sie Boże, słuchać tego nie można, po czyszczeniu przeglądarki natychmiast ją wyłączam. Grafika też pozostawia wiele do życzenia szczególnie na ognistych szczytach - żeby tam coś przestawić to trzeba sie nagimnastykować, ciemno jak w d..., temu co wymyślił te kolorystykę to order z pyry.
Jedni mają problem, inni nie... z tego co widzę, na chwilę obecną rady są dwie: 1) wysyłać zasoby o ilość pomniejszoną o liczbę wózków; 2) zrobić kolejne badania na pojemność wózków
Problem wynika ze złego przeliczania (złe zaokrąglanie, czyli norma w BGS): pokazuje do wysłania: ilość=liczba_wózków*ZAOKR.GÓRA(specjaliści*badania) a można wysłać: ilość=liczba_wózków*ZAOKR(specjaliści*badania)
Komentarz
nie mozna nigdzie wysłac ani do graczy ani na monument
prosze naprawic !!!!!
Renia
u mnie można wysłać niepełne wózki, które mają dodatkowe pojemności ( zakupione i od kasztelana). Czy naprawicie szybko, to jednak jest wkurzające.
Edycja: Z innych posterunków też pełnego transportu wysłać nie mogę, zawsze muszę coś odjąć bo inaczej wyskakuje komunikat, ze wszystkie wózki już są w drodze...
1) wysyłać zasoby o ilość pomniejszoną o liczbę wózków;
2) zrobić kolejne badania na pojemność wózków
Problem wynika ze złego przeliczania (złe zaokrąglanie, czyli norma w BGS):
pokazuje do wysłania:
ilość=liczba_wózków*ZAOKR.GÓRA(specjaliści*badania)
a można wysłać:
ilość=liczba_wózków*ZAOKR(specjaliści*badania)