Strona główna Polish Wasze pytania do gry

POPSUTY CHAN W INWAZJI NOMADÓW

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                                            NIE MOZNA GASIC OBOZU CHANA                                   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentarz

• Ciamajda02 (PL1)Ciamajda02 (PL1) PL1 Posty: 116
    POTWIERDZAM U MNIE TAK SAMO !!!
    Kacperek ;)
  • wismen (PL1)wismen (PL1) PL1 Posty: 6
    i zero reakcji 
  • ZenQua (PL1)ZenQua (PL1) PL1 Posty: 71
    u nas w soju to samo  :(
    ZenQua @ pl 1
  • U mnie też nie można 
    somaiashir @ pl 1
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    Zespół już nad tym pracuje  , jak będę miała więcej informacji , oczywiście je wam przekaże 

Pozdrawiam  
  • HUBSON52 (PL1)HUBSON52 (PL1) PL1 Posty: 19
    o to ja juz jestem spokojny, bedzie dobrze..
  • podpinam się, u mnie i graczy z mojego sojuszu tak samo, co z tym chanem???? a niektorzy jeszcze zwyklych namiotow chana gasic nie moga.
  • ja nie wiem jak oni to robią że jak jest aktualizacja  to więcej błędów jest niż tego co jest w tej aktualizacji niech robią więcej napraw błędów niż nowych rzeczy bo tak wielu graczy już chce kończyć bo już ma tego dość tego że coś wcześniej działo dobrze a teraz nagle nie działa,ludziom się już cierpliwość kończy
  • empe26 (PL1)empe26 (PL1) PL1 Posty: 5
    co jest grane i czy będzie reset wydarzenia?
    empe26 @ pl 1
  • wismen (PL1)wismen (PL1) PL1 Posty: 6
    ile godzin można zastanawiać się co zrobić z BŁĘDEM DUŻYM w wydarzeniu
    A może ktoś w GG umie to naprawić skoro wiadomo już że on jest !!!
    Szkoda słów
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    Bardzo nam przykro za zaistniała sytuację 
    Więcej informacji pod tym linkiem 
  • kaska7007 (PL1)kaska7007 (PL1) PL1 Posty: 10
    ha ha ha no tak ciężko pracują że jutro dopiero poprawią i prawie koniec horyzontu i miejsca zajęte więc mozna jutro naprawiać to chyba jakiś żart prima aprilisowy to poprostu w głowie sie nie mieści !!!!!!
    jestem ciekkawa czy jakby punkty zaliczało do tabliczek a narzędzia z nomada włożone w 2, 3, i 4 falę wracały by to by GGS zatrzymał gre czy czekał do jutra ??????? jak to czas temu tak bylo to GGS zaraz zatrzymał nomadów ech 
    tej zjebanej gry juz nie da się naprawiać i żadne prezenty czy rekompensaty tego nie załatwią bo co rusz coś jest popsute 
  • andszt72 (PL1)andszt72 (PL1) PL1 Posty: 1
    Nie moge wygaszać za minutki obozu chana, uniemożliwia mi to grę i zdobywanie punktów, ponieważ muszę czekać jak obóz sam sie wygasi, specjalnie na ten event zakupiłem za rubiny specjalny wyglad na zamek główny i nie mogę go wykorzystać , licze na rekompensate za starcone punkty i wydane rubiny na wyglad do zamku Jako sojusz przygotowaliśmy się na ten event specjalnie aby robic TOP 1  w nomadzie i każdy przez kilka dni werbowal deff specjalnie na ten event którego nie mamy teraz możliwości wykorzystania.  Proszę w rekompensacie uwzględnić startę całego sojuszu jak poniósł z tego powodu

• Storkuss (PL1)Storkuss (PL1) PL1 Posty: 1
    :))
    <3  :)>:) Maciek >:):)   <3
  • Kolejny błąd, przy atakowaniu obozu chana, często zmienia ustawienia obrony. Robisz zwiad, ustawiasz ataki, a każdy atak na obóz wchodzi z inną obroną, ma inne ustawienia. Straty od 15-115.
  • stasio7 (PL1)stasio7 (PL1) PL1 Posty: 1
    witam,co z ta aktualizacja bo bledow znowu sporo
  • zanetta31 (PL1)zanetta31 (PL1) PL1 Posty: 48
    Nie działa liczenie punktów do następnego poziomu chana.
Sign In to comment.