Wiki swoimi odpowiedziami utrwala mnie w przekonaniu, że nigdy nie miała nic merytorycznego do napisania. Ze zbrojem polecieli w ... jak zorro, tyle w temacie, bo to ze coś tu napiszemy nic nie zmieni , bo moderator jak zwykle nic nie wie, nie zna się, zarobiony jest.
Wiki swoimi odpowiedziami utrwala mnie w przekonaniu, że nigdy nie miała nic merytorycznego do napisania. Ze zbrojem polecieli w ... jak zorro, tyle w temacie, bo to ze coś tu napiszemy nic nie zmieni , bo moderator jak zwykle nic nie wie, nie zna się, zarobiony jest.
Ale czego byś oczekiwał ?? Są święta , obóz wyłączony dla wszystkich , więc każdy ma te same możliwości, Gdzie jest napisane że obóz ma być dostępny przez cały okres trwania wydarzenia ??
Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość , jutro pewnie się wyjaśni, czy było to zamierzone czy był błąd
xxxxxxx gge, zbrojmistrz znikł w momencie wejścia oferty za kaske na wojo , wiec to było planowane , niestety jak zwykle nikt nie powiadomił graczy o takiej akcji
Ale czego byś oczekiwał ?? Są święta , obóz wyłączony dla wszystkich , więc każdy ma te same możliwości, Gdzie jest napisane że obóz ma być dostępny przez cały okres trwania wydarzenia ??
Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość , jutro pewnie się wyjaśni, czy było to zamierzone czy był błąd
Pozdrawiam
Nie wierzę że to napisałaś, każdy ma te same możliwości ? Czas pomyśleć o skończeniu gry.
jak masz rubelki to możesz sobie kupić ofa w ofercie, niestety o defie zapomnieli i tylko możesz otworzyć sobie kolejnego świątecznego browarka, patrząc jak ubywa wpływów;) A cierpliwości i wyrozumiałości to chyba ciężko oczekiwać, gdy masz świadomość że jesteś robiony w ..... co niestety jest na tej grze nagminne. A cytując klasykę to jutro będzie futro i to dosłownie bo raptem zostało ok 6h tego bałaganu.
Witam. Ja jeszcze mimo wszystko chciałabym wrócić do mojej wypowiedzi, bo widzę, że temat zniknięcia zbrojmistrza musi z wyjaśnieniem poczekać do jutra. Chodzi mi o wyrównanie choćby częściowe szans w obronie graczy słabszych przed atakami graczy z poziomami wielokrotnie przewyższającymi ich level. Na zieleni na pszczółkach ta szansa jest i gracz z 70-tym levelem nie może puścić np ataku pszczółek na gracza z 49 levelem. Dlaczego na horyzoncie nie dajecie takiej możliwości? Gracze rubinowi już na starcie mają profity zalóżmy w postaci lepszego zamku na horyzoncie, który kupią za ruble i tam też mając poziom legendarny mogą pozwolić sobie na lepszych gienków, ładując więcej kasy kupują dodatkowe fale w ataku na co gracz słabszy i z nizszym poziomem nie może sobie pozwolić. Możliwości finansowe graczy są przecież różne, a z drugiej strony nie każdy ma chęci kupować nie wiadomo ile promek, aby od 11 levela dojść w szybkim czasie do 70-tego i dodatkowo za ruble sprawić sobie relikty . Pomyślcie o takich przeciętnych graczach, którzy tam wchodzą, aby coś zyskać bez zbytnich nakładów finansowych i starają się, a gdy widzą, że ich starania mają się nijak do tego jakie są realia horyzontu zniechęcają się. Może nie wszyscy zgodzą się ze mną, ale ja należę do grupy graczy przeciętnych i do horyzontu zniechęciłam się bardzo. Pozdrawiam.
jak masz rubelki to możesz sobie kupić ofa w ofercie, niestety o defie zapomnieli i tylko możesz otworzyć sobie kolejnego świątecznego browarka, patrząc jak ubywa wpływów;) A cierpliwości i wyrozumiałości to chyba ciężko oczekiwać, gdy masz świadomość że jesteś robiony w ..... co niestety jest na tej grze nagminne. A cytując klasykę to jutro będzie futro i to dosłownie bo raptem zostało ok 6h tego bałaganu.
Hey, kupiłem premki za 180 pln na rozbudowę zamku i na grzyba mi to teraz kiedy nie ma jak bronić ? budowa na szybko koszarów, placów musztry a i tak nie ma szans na obronę bo brak zabawek sugestia : wszyscy zajmują 1 miejsce sojuszowo i indywidulanie
popieram w całej rozciągłosci moich przedmówców. przed swietami zbrojmistrz byl po swietach już nie . sławne fer play gge szlag trafil i wyrownywanie szans. no slogan wytraty jak buty 100letniej staruszki.
tylko widze też jedną zależnosc.. gge robi z nami co chce bo kupujemy promki i czekamy na nie jak na zbawienie ... i nei dotyczy to tylko horyzontu
przestanmy je kupowac , nie inwestujmy kasy w nomada i w horyzont i sprawdzmy co bedzie. ja zlotowki złamanej nie zaplace.
witam a ja mam pytanko jak to jest liczone indywualnie niby pisze dla funduszu sojuszu a tylko ja dostałem ta nagrode ,nie powinni wszyscy dostac te nagrody był bym wdzieczny za odp no z tym zbrojmistrzem majac 4 miliony monet mogłem sporo deff postawic a tak nie mozna było zakupic mam nadzieje ze bedzie rekompesata
witam a ja mam pytanko jak to jest liczone indywualnie niby pisze dla funduszu sojuszu a tylko ja dostałem ta nagrode ,nie powinni wszyscy dostac te nagrody był bym wdzieczny za odp no z tym zbrojmistrzem majac 4 miliony monet mogłem sporo deff postawic a tak nie mozna było zakupic mam nadzieje ze bedzie rekompesata
indywidualne są tylko dla ciebie ,a te z klasyfikacji sojusz owej są dla wszystkich
Dlaczego z wydarzenia wracają na konto tylko niewykorzystane rubiny ? Decydując się na wydanie pieniędzy dostajemy również minutki , żetony budowy , itd... Proszę o odpowiedź a nie udawanie że pytania nie było .
Dlaczego z wydarzenia wracają na konto tylko niewykorzystane rubiny ? Decydując się na wydanie pieniędzy dostajemy również minutki , żetony budowy , itd... Proszę o odpowiedź a nie udawanie że pytania nie było .
wiesz dlaczego nie wracją bo ludzie mniej wydawali by kasy to samo przecież z rubinami było to tak samo było by z żetonami gdyby one wracały na zg
Za horyzontem mam 2 stolice połaczone z jednym zamkiem a i owszem drugi zamek też mam ale bez stolicy. Można coś z tym zrobić? Bronienie dwóch stolic może byc trochę problematyczne
Komentarz
Ze zbrojem polecieli w ... jak zorro, tyle w temacie, bo to ze coś tu napiszemy nic nie zmieni , bo moderator jak zwykle nic nie wie, nie zna się, zarobiony jest.
Są święta , obóz wyłączony dla wszystkich , więc każdy ma te same możliwości,
Gdzie jest napisane że obóz ma być dostępny przez cały okres trwania wydarzenia ??
Pozdrawiam
https://prnt.sc/rym5wr
Edit by MOD
edit by MOD
Ja jeszcze mimo wszystko chciałabym wrócić do mojej wypowiedzi, bo widzę, że temat zniknięcia zbrojmistrza musi z wyjaśnieniem poczekać do jutra. Chodzi mi o wyrównanie choćby częściowe szans w obronie graczy słabszych przed atakami graczy z poziomami wielokrotnie przewyższającymi ich level. Na zieleni na pszczółkach ta szansa jest i gracz z 70-tym levelem nie może puścić np ataku pszczółek na gracza z 49 levelem. Dlaczego na horyzoncie nie dajecie takiej możliwości? Gracze rubinowi już na starcie mają profity zalóżmy w postaci lepszego zamku na horyzoncie, który kupią za ruble i tam też mając poziom legendarny mogą pozwolić sobie na lepszych gienków, ładując więcej kasy kupują dodatkowe fale w ataku na co gracz słabszy i z nizszym poziomem nie może sobie pozwolić. Możliwości finansowe graczy są przecież różne, a z drugiej strony nie każdy ma chęci kupować nie wiadomo ile promek, aby od 11 levela dojść w szybkim czasie do 70-tego i dodatkowo za ruble sprawić sobie relikty . Pomyślcie o takich przeciętnych graczach, którzy tam wchodzą, aby coś zyskać bez zbytnich nakładów finansowych i starają się, a gdy widzą, że ich starania mają się nijak do tego jakie są realia horyzontu zniechęcają się.
Może nie wszyscy zgodzą się ze mną, ale ja należę do grupy graczy przeciętnych i do horyzontu zniechęciłam się bardzo.
Pozdrawiam.
kupiłem premki za 180 pln na rozbudowę zamku i na grzyba mi to teraz kiedy nie ma jak bronić ?
budowa na szybko koszarów, placów musztry a i tak nie ma szans na obronę bo brak zabawek
sugestia : wszyscy zajmują 1 miejsce sojuszowo i indywidulanie
tylko widze też jedną zależnosc.. gge robi z nami co chce bo kupujemy promki i czekamy na nie jak na zbawienie ... i nei dotyczy to tylko horyzontu
przestanmy je kupowac , nie inwestujmy kasy w nomada i w horyzont i sprawdzmy co bedzie. ja zlotowki złamanej nie zaplace.