PRZEKLAMANY PROCENT RYZYKA SCHWYTANIA

Witam serdecznie.
Pytam sie grzecznie co jest grane??
Nie trzeba byc matematykiem zeby policzyc ze na 100 zwiadow w obcym nieudanych mam 40 wiec to napewno nie jest 7% jak podaje gra.
W innych eventach jest podobnie. Pokazuje ryzyko schwytania 5%--7% a wychodzi miedzy 40%-50%
W ostatnim tylko tygodniu stracilem 300 piorek gdzie zawsze mialem wyliczone zeby delikatnie rosly a sie nie tracily.
Prosze o wyjasnienie, naprawe tego bledu i rekompensate piorek,
Dziekuje i pozdrawiam
Pytam sie grzecznie co jest grane??
Nie trzeba byc matematykiem zeby policzyc ze na 100 zwiadow w obcym nieudanych mam 40 wiec to napewno nie jest 7% jak podaje gra.
W innych eventach jest podobnie. Pokazuje ryzyko schwytania 5%--7% a wychodzi miedzy 40%-50%
W ostatnim tylko tygodniu stracilem 300 piorek gdzie zawsze mialem wyliczone zeby delikatnie rosly a sie nie tracily.
Prosze o wyjasnienie, naprawe tego bledu i rekompensate piorek,
Dziekuje i pozdrawiam
Post edited by PeniolLidka (PL1) on
0
Sign In to comment.
Komentarz
Jeżeli czujesz się pokrzywdzona z powodu tej losowości zapraszam do podzielenia się tym z Działem Wsparcia, niemniej wątpię, czy otrzymasz zwrot piórek.
Albo jest 7% wiec na 100 zwiadow pwpada 7.
CO TO ZNACZY LOSOWOSC - zeby nie wazne co jest wpisane losuje mi czy ziad ma wpasc czy nie tak?
Niech sobie losuje ale na poziomie procentu jaki podajecie!!!!!!!!!!!!!!!
KPINA I JAWNE OSZUSTWO !!!!!!!!!
Oczywiscie kazdy ma racje po troszku oprocz Rudej;0
Moja droga w wyliczaniu procentow nie ma mowy o losowosci a tutaj jak piszesz zostal on wprowadzony.
Procent to procent- jest wyliczany z danej liczby i nie ma tutaj miejsca na losowosc:)
Pijac wodke 40 %procent z mieszanej z cola nie da sie wypic tylko coli czyli 0% alkoholu:):)
(przynajmniej ja tak nie umiem- i nie chce umiec:))
Dzieki za opinie i pozdrawiam:)