Strona główna Polish Problemy techniczne & bugi

brak agentow

Witam wyparowali agenci z tawern jest jakis bug usuncie to w miiare szybko

bankmen
«13

Komentarz

• B L A C K (PL1)B L A C K (PL1) PL1 Posty: 61
    Może latali w tym czasie po innej krainie :smiley:
  • atomówki (PL1)atomówki (PL1) PL1 Posty: 25
    nadal brak agentów....
  • B L A C K (PL1)B L A C K (PL1) PL1 Posty: 61
    Widocznie wzięli nogi za pas, jak zobaczyli, co na tej grze się wyprawia :wink:
  • wojek5 (PL1)wojek5 (PL1) PL1 Posty: 7
    Również nie mam agentów. https://prnt.sc/qd8ocz

• AmazingJarek (PL1)AmazingJarek (PL1) PL1 Posty: 12
    edytowano 19.12.2019
    bez szpiegów nie mogę grać na berimondzie, co z rekompensata za niezdobyte medale ?

• slov (PL1)slov (PL1) PL1 Posty: 7
    brak szpiegow nie mozna grac co z nagrodami i tytulami i medalami u mistrza kowalskiego ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( masakra 
  • może trzeba pisać do suportu niemieckiego, jak polski ma nas w d...
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    Witam,
    Problem jest znany, i zespól pracuje nad nim , Jak tylko zostanie problem ze szpiegami  wyeliminowany, powiadomimy Graczy

Pozdrawiam  
  • Beluś (PL1)Beluś (PL1) PL1 Posty: 7
    hmm naprawicie to jeszcze w tym roku czy za kilka lat :)?
    może tez od razu jakie rekompensaty dostana gracze którzy ponieśli straty nie mogąc brać udziału w eventach  bo danie kilku demonów raczej nie zadowoli ich , tytułów z berimondu i obcych nimi nie zastąpią a jeśli zainwestowali jeszcze pieniądze w premki to będziecie musieli się dobrze wysilić żeby zrekompensować straty
    Beluś @ pl 1
  • Zorck (PL1)Zorck (PL1) PL1 Posty: 8
    2 dzień i nic sie nie zmienia.brak agenów.wojsko gdzies znikło sobie.Trzeba pogratulować postepu jaki wprowadzany jest w tej  rozgrywce jesli chodzi o ewenty-premki -ubranka-wyglady-koła losu- wyprzedaże-wiadomo w jakim celu.A tu od wczoraj nie ma żadnych rezultaow i decyzji gra sie sama toczy .To mam taki pomysł żeby agentów za ruble pod zamkiem dać lub w pakiecie szybciej by wyszło.Tylko żeby nie było tak jak u mnie ze na losy 2.5 dnia czekałem az je otrzymam z tlumaczeniem ze to zlezy od posrednika jakiego wybralem hahah.A co ja mam jeszcze pośrednikowi płacic zeby  losy kupić.Normalnie 3 świat przelew 2.5 dnia szedl to chyba droga morska była.
  • Zorck (PL1)Zorck (PL1) PL1 Posty: 8
    Teraz 2.5 dnia bede czekać na naprawe lub na jakomkolwiek odpowiedz z ggs?Ciekawe kogo tym razem wina bedzie.Kolejny wekend zaczynajacy sie z problemami.Znany jest przewidywany czas naprawy jakies info bo suport milczy z odpowiedziami.Tyle kasiory ucieka.Chyba już świeta zaczeli.)
  • Aleksos (PL1)Aleksos (PL1) PL1 Posty: 20
    ciekawi mnie jak zostanie ten problem rozwiązany  brak szpiegów  , beri stoi w miejscu ludzie pokupowali promki lecz 0 korzyści bo jak atakować jak brak zwiadu he he 
  • p.f-85 (PL1)p.f-85 (PL1) PL1 Posty: 19
    nie wiem czy  nam  odpowiedzą  jak  by  promki  nie działały  to  na pewno  byłaby szybka  reakcja  a  szpiedzy  a  po co  nam więcej wojska straca szybciej  kupia
  • Piotrec (PL1)Piotrec (PL1) PL1 Posty: 68
    czekamy czekamy
  • NewWiola (PL1)NewWiola (PL1) PL1 Posty: 2
    tylko czy się doczekamy ? 
    już powoli zaczyna mnie to irytować
  • p.f-85 (PL1)p.f-85 (PL1) PL1 Posty: 19
    jak w takim  tempie  będą  naprawia  to   w  tym  roku  już się  nie doczekamy
    zadbali  o spokojne   święta

• rysiek4 (PL1)rysiek4 (PL1) PL1 Posty: 5
    i pewnie sie nie doczekamy w tym roku 
    oni juz swieta pewnie zaczeli i maja nas gdzies
  • Pietras (PL1)Pietras (PL1) PL1 Posty: 119

Hokus pokus czary mary i wjebaly ich husary, na ślepo też się da kiedy zostanie poprawiony problem?

Pio19tras95 @ pl 1
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    Witam,
    Szpiedzy zostali naprawieni, przepraszamy za zaistniałą sytuację .

Pozdrawiam

Wikiti
Sign In to comment.