Strona główna Problemy techniczne & bugi

HTML5

Kiedy to zacznie normalnie funkcjonować?
Mam 2 przeglądarki i na żadnej nie działa ten nowy cudowny html.
Po kilku minutach gry wywala błąd-brak pamięci podręcznej.
Nie pomaga czyszczenie historii, czy cookies.
Przydał by się jakiś poradnik napisany przez kumatego programiste.

«13

Komentarz

  • również dołączam się do zapytania , szczególnie że flesh player przestaje funkcjonować 31grudnia ;)

    @Wikiti
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,153
    edytowano 09.12.2019
    Nasz dział techniczny cały czas pracuje nad zoptymalizowaniem gry w HTML5, więc przy wyłączeniu wersji Falsh gry wersja HTML5 powinna już być do tego czasu stabilna 

    Pozdrawiam 
  • Lord Piotr08 (PL1)Lord Piotr08 (PL1) PL1 Posty: 362
    edytowano 09.12.2019
    A ja mam pytanie czemu jak się wchodzi to sklepu gdzie kupuje się  itemki za żetony samuraja i żetony z daymio to ten sklep tak się zacina w flashu
  • Wikiti powiedział(a):
    Nasz dział techniczny cały czas pracuje nad zoptymalizowaniem gry w HTML5, więc przy wyłączeniu wersji Falsh gry wersja HTML5 powinna już być do tego czasu stabilna 

    Pozdrawiam 
    A na czym mam grać skoro flesh player po 5-10minutach tak się zacina że nie idzie nic zrobić a o htlm to już nie wspomne...
  • marrr62 (PL1)marrr62 (PL1) PL1 Posty: 6
    Flash ma przestać funkcjonować podobno w grudniu 2020, czyli za 10 miesięcy...
    Zgłaszałem problem, że wywala mnie z gry w trybie html5.
    Obecnie nie moge grać ani na Zewnętrznych Krainach, ani na Horyzoncie:(
    Zadnej poprawy od ostatniego mojego postu.
    Mam czekać do roku 2021?
  • RudaRuda Moderator Posty: 344
    Zespól prosi, żeby wszelkie problemy z HTML5 zgłaszać poprzez Dział Wsparcia (podobno jest bardziej wydajny przepływ informacji niż dotychczasowy). Ze swojej strony nadal będziemy zgłaszać to w dotychczasowy sposób.
  • RudaRuda Moderator Posty: 344
    arti1976 (PL1) powiedział(a):
    Z tego co wiem to tam tez przekazujemy. Ja osobiście wysyłałem tez screeny z błędami. Od dłuższego czasu tam chyba pracuje tylko jedna osoba bo ciągle odpisuje Beata. 
    Na to już nie mamy żadnego wpływu, niestety.
  • miceq5 (PL1)miceq5 (PL1) PL1 Posty: 45
    na choryzoncie obecnie nie da sie grac wywala z gry
  • kula40 (PL1)kula40 (PL1) PL1 Posty: 70
    edytowano 10.02.2020
    potwierdzam róbcie coś z tym a nie piszecie głupoty że cos robicie a walicie nas w .....
  • miceq5 (PL1)miceq5 (PL1) PL1 Posty: 45
    pytanie kiedy html 5 zacznie dzialac to właczcie na razie nie dziala wiec to wyłączcie bo gra to rozrywka nie uciazliwosc na choryzoncie nic nie idzie zrobic zabawki za rubiny kupilem a ich włozyc nie moge bo gra staje
  • miceq5 (PL1)miceq5 (PL1) PL1 Posty: 45
     dziekuje za naprawe już można grac na choryzoncie
  • kula40 (PL1)kula40 (PL1) PL1 Posty: 70
    Witam,niby działa horyzont od czasu do czasu wywali z gry ,ale nie moge wejsc na swoje państwo -miasto aby sprzedac dekorki ktoś ma podobny problem?/? gra irytuje zamiast sie nią cieszyć 
  • miceq5 (PL1)miceq5 (PL1) PL1 Posty: 45
     to zabawa w myszke i kotka raz dziala za chwile nie html do likwidacji takie jest moje zdanie mam stolice i bronic ani budowac nie moge na 10 wejsc moze uda postawic sie jedna wieze to nie gra tylko udręka
  • NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) PL1 Posty: 544
    Gra nie chodzi na HTML i wszyscy o tym wiedza ale w swej nieskończonej mądrości zablokowaliście dostęp do evntów, które obecnie są jedynie na HTML. Jednym słowem wymuszacie na nas grę w systemie, który nie działa. Brawo Wy, u mnie poziom wqrwienia przekroczył wszelkie granice.
Sign In to comment.