Zróbie coś z tym problemem graczy na 30 poziomie bo nadal nie mogą nic atakować tylko wojsko tracą z braku żywności. Jak długo to jeszcze będzie trwało.
zetony budowy i ulepszen sa na wage zlota,surowce tam ale jako dodatek a nie nagroda glowna. zlote demony super sprawa.nagrody ktore teraz sa za horyzont to tragedia nie oplaca sie wydac tam nawet 1 zlotowki.
"Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"
Witam , czy wiadomo kiedy wrócą do sprzedaży losy do koła niewyobrażalnego dostatku w ofercie wyprzedaże lub pakiety premii bo z tego co widzę narazie tylko za rubiny można kupić pozdrawiam
Od niedawna zacząłem tu zaglądać i jestem przerażony. Stylistyka wypowiedzi w oficjalnych ogłoszeniach poraża.Proponuję moderatorom w nadchodzącym roku szkolnym porzucić grę i powrócić do szkoły, być może pomoże to w redagowaniu wiadomości w sposób poprawny językowo i zrozumiały dla innych. Pozdrawiam.
Witam czy chciałby ktoś sie zamienic prezentami na grze ja chciałbym tarcze a w zamian tej osobie to co ona bedzie chciała lub zasoby wyśle na dowolnej krainie nazwa na grze rafoon33
Witam czy chciałby ktoś sie zamienic prezentami na grze ja chciałbym tarcze a w zamian tej osobie to co ona bedzie chciała lub zasoby wyśle na dowolnej krainie nazwa na grze rafoon33
Ja bym się z chęcią zamienił mam trochę tarcz od handlarki
Komentarz
no i co z tymi problemami? inwazja nomadow dalej zasmieca mi skrzynke a wydarzenia jak nie bylo tak nie ma. ile moze trwac naprawienie tego?
zlote demony super sprawa.nagrody ktore teraz sa za horyzont to tragedia nie oplaca sie wydac tam nawet 1 zlotowki.
Stefan ... naturalnie z kielecczyzny:)
pozdrawiam
Pozdrawiam.
https://prnt.sc/tpyqgt
Niemiec płakał gdy oddawał