Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

[Dyskisja]Ogłoszenie aktualizacji Listopadowej

W tym miejscu proszę o oponie na temat Listopadowej Aktualizacji

«1

Komentarz

• grem (PL1)grem (PL1) PL1 Posty: 63
    Super zmiany  :D w kierunku dojenia kasy,  pogratulować  a co  :) , nowe koło fortuny tu już odlot tylko za kasę, prawda  będą wyprzedaże czy jak tam  to nazywacie, a co z tymi co nie kupują, pewnie sami sobie winni, niech spadają lub przestaną grać,  sam bym przestał grać ale mam za słabą wolę by  się nie logować do gry  :) jeszcze przez miesiąc, a zlikwidować konta od razu nie chcą, nagrody na ZK też zmienione i to chyba wcale nie korzystne, jedynie co korzystnie to może wreszcie mniej wyskakujących okienek i za to podziękowanie choć nie wiem czy nie przedwczesne. 
    grem @ pl 1
  • Drakulas (PL1)Drakulas (PL1) PL1 Posty: 91
    najpierw oddajcie to co zostało nam zabrane w złodziejski sposób na pierwszym kole fortuny
  • Zmieniły się też nagrody sojuszowe na kruku za top 50, 20 i za top 1. 
    somaiashir @ pl 1
  • mymol (PL1)mymol (PL1) PL1 Posty: 115
    marek74 (PL1) powiedział(a):
    mam sugestie odnosnie wprowadzania nowych budynków jeżeli informatycy bardzo sie nudzą bo wprowadzają jakieś konserwatorium oki rozumiem ze podniesie to bardzo znacząco produkcję jedzenia, nie o marne 500 jednostek mam nadzieję i jeszcze powinni zmienić ilość pól 100% obciązających pracę bo w sumie postawiłem konserwatoria 2 bo tyle mozna i jedno z nich ma tylko 75% a powinno 100% jak na taki budynek przystało

Na zg 100% produkcji masz tylko dla 3 budynków
  • jeśli chodzi o mniejszą liczbę okienek, to byłoby super ;)

a tak to kiedyś mieliśmy po 15k pordukcji, a teraz pewnie niektórzy mają już 100k
  • HUBSON52 (PL1)HUBSON52 (PL1) PL1 Posty: 19
    robici konserwacje jak ludzie maja promke - prosze to zwrocic bo mnie to nie obchodzi. masz tui skrina http://prntscr.com/q3w6kz

• Dokładnie promka odpalona  a tu  .uj  jakieś konserwacje robicie.

• WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    HUBSON52 (PL1) powiedział(a):
    robici konserwacje jak ludzie maja promke - prosze to zwrocic bo mnie to nie obchodzi. masz tui skrina http://prntscr.com/q3w6kz

Witaj,
    Była informacja na forum przed 15:00 , o tym ze będzie szybka aktualizacja 

Pozdrawiam  
  • mam promke kto oda?
    edytowano 29.11.2019
    AdamUser2 (PL1) powiedział(a):
    Dokładnie promka odpalona  a tu  .uj  jakieś konserwacje robicie.

Proszę pamiętać że boostery zawsze są zamrożone na czas  wyłączenia serwera 

Pozdrawiam 
  • jak zwykle lipa, aktualka miała trwać od 15 przez krótki czas, o 15.48 mooderator poprawia że do 16 , a czas leci,żenada
    pawel6606 @ pl 1
  • terefere kuku, ale czas miałem jak kupowałem premkę , a nie godzinę później , tak już 3 razy zostałem w balona nabity
    pawel6606 @ pl 1
  • mam poziom 38 i od rana nic nie moge zrobic bo niecwidze zamku i tego co wokol. bede w plecy z nomadami, z rozwojem. mam nadzieje ze nie strace woja z powodu braku zywnosci. beda jakies rekompensaty?

arti1976 (PL1) powiedział(a):
    Wikiti powiedział(a):

Pozdrawiam 
    Chyba nie sa zamrozone, bo u mnie wlasnie jest godzina po wlaczeniu gry, wykupione na dwie, gra padla i godzina w plecy
    Serwer PL1 był wyłączony przez około +/-15 minut , więc o jakiej 1h piszesz?
  • B L A C K (PL1)B L A C K (PL1) PL1 Posty: 61
    Wikiti powiedział(a):

Pozdrawiam 

Witam, tym razem booster nie był zamrożony.
Sign In to comment.