Super zmiany w kierunku dojenia kasy, pogratulować a co , nowe koło fortuny tu już odlot tylko za kasę, prawda będą wyprzedaże czy jak tam to nazywacie, a co z tymi co nie kupują, pewnie sami sobie winni, niech spadają lub przestaną grać, sam bym przestał grać ale mam za słabą wolę by się nie logować do gry jeszcze przez miesiąc, a zlikwidować konta od razu nie chcą, nagrody na ZK też zmienione i to chyba wcale nie korzystne, jedynie co korzystnie to może wreszcie mniej wyskakujących okienek i za to podziękowanie choć nie wiem czy nie przedwczesne.
mam sugestie odnosnie wprowadzania nowych budynków jeżeli informatycy bardzo sie nudzą bo wprowadzają jakieś konserwatorium oki rozumiem ze podniesie to bardzo znacząco produkcję jedzenia, nie o marne 500 jednostek mam nadzieję i jeszcze powinni zmienić ilość pól 100% obciązających pracę bo w sumie postawiłem konserwatoria 2 bo tyle mozna i jedno z nich ma tylko 75% a powinno 100% jak na taki budynek przystało
mam poziom 38 i od rana nic nie moge zrobic bo niecwidze zamku i tego co wokol. bede w plecy z nomadami, z rozwojem. mam nadzieje ze nie strace woja z powodu braku zywnosci. beda jakies rekompensaty?
Komentarz
a tak to kiedyś mieliśmy po 15k pordukcji, a teraz pewnie niektórzy mają już 100k
Była informacja na forum przed 15:00 , o tym ze będzie szybka aktualizacja
Pozdrawiam
Pozdrawiam
mam poziom 38 i od rana nic nie moge zrobic bo niecwidze zamku i tego co wokol. bede w plecy z nomadami, z rozwojem. mam nadzieje ze nie strace woja z powodu braku zywnosci. beda jakies rekompensaty?