Zróbcie coś z tą grą,żeby się tak nie zawieszała. W tej chwili nie można grać,puszczać ataków bo nie można zrobić żadnego wywiadu. Co chwila tylko nowe aktualizacje ,przestoje tylko po to aby utrudnić graczom zdobycie czegokolwiek!
...w dniu dzisiejszym w promocji za 1 999 rubinów był zestaw defa wręcz weterana, defa dystans weterana, 12 000 szt żywności i... 50 bomb dymnych i tu moje pytanie: co się stało, że przed dwoma jeszcze dniami w tym zestawie było tych bomb 60 ...? Wikiti... faktycznie masz rację, ceny są stałe ... ale ilości narzędzi już się zmieniły na niekorzyść grających... możesz nam to wyjaśnić, dlaczego taka zmiana? teoretycznie przyjmując osadzenie sześciu szt bomb w obronie jednej flanki przed atakiem chana poprzez zmniejszenie ilości w promocji mamy dwa ataki chana w plecy...
na siłę prowokujecie graczy do rezygnacji z tej gry.... po co ? dlaczego podcinacie sobie gałąź, na której siedzicie...? czy sądzicie, że poprzez zmniejszenie ilości narzędzi w pakiecie, sprowokujecie graczy do zwiększenia ilości zakupów...? wejdźcie na mapę i popatrzcie, ile jest wolnych miejsc po graczach, którzy odeszli- zrezygnowali z gry...? co jest tego przyczyną...? ano działania związane z ograniczeniami w tej grze... polecam pod rozwagę ....
następny niewypał to wydarzenie"za horyzontem" ... po wprowadzeniu tego eventu osiem razy próbowałem wejść na tę nową krainę ... za którymś razem udało się wskoczyć tam na chwilę i dało się zauważyć jednorazowy chyba pakiet zasobów, złota i innych niezbędnych tam atrybutów, i cenę za ten pakiet- 50 000 rubinów... potem nie udawało mi się tam zalogować aż za ósmym razem próba powiodła się.... i zauważyłem, że taki pakiet nie kosztuje 50 000 rubinów tylko już .... 180 000 tychże rubinów... [sic!] i już dały się słyszeć opinie graczy... " wygłupili się organizatorzy wprowadzając takie ceny....niech sami sobie tam grają"
ja też zrezygnowałem... i ilu jeszcze postąpiło tak samo...?
pozdrawiam
Odp.1
Są dwie różne oferty z wojskiem do obrony i bombami w tej samej cenie ,więc musisz wyczekać ofertę ,która bardziej ci odpowiada
Odp.2
Co do za Horyzontem,ci Gracze co mieli (mają) problem z logowaniem się do tego wydarzenia, niech kontaktują się z działem wsparcia,by rozwiązać ten problem (nie są przewidziane globalne rekompensaty)
Co do pakietów jakie występują na starcie w "za Horyzontem "to są 6.5k 30k, 50k, 180k, Każdy może wybrać pakiet jaki jest mu wdanej chwili potrzebny
Wdrożyliśmy niepoprawną wersję sklepu Gold and Silver. Zamiast wdrożyć wersję z ulepszeniami, które ogłosiliśmy wczoraj, przypadkowo wdrożyliśmy wersję testową bez ulepszeń. Ta trwa aż 23 dni. Ponieważ jest to nieodłącznie związane ze wszystkimi wydarzeniami w tym okresie, nie jesteśmy w stanie go zamknąć bez powodowania spustoszenia w bieżących wydarzeniach i zaplanowanych wydarzeniach w ciągu najbliższych dni. Dlatego podjęliśmy decyzję, aby działały bez zmian.
Pytanie brzmi czy w tej chwili mamy poprawną wersję sklepu Gold and Silver??
>Co do za Horyzontem,ci Gracze co mieli (mają) problem z logowaniem się do tego wydarzenia, niech kontaktują się z działem wsparcia,by rozwiązać ten problem (nie są przewidziane globalne rekompensaty)< Za poniższe też nie będzie rekompensat? Dobrze rozumiem, że to ok, że niektórzy gracze mogą atakować innych oraz ich stolicę, a atakowany gracz nie może odwzajemnić ataku , bo się odbija od zamku wroga, a na stolicę tegoż też nie może iść, bo stolicy brak na planszy...
Jak zwykle cisza...........jak tu się nie denerwować kiedy moderatorzy nie odpowiadają na nasze pytania. Ile można czekać.To jest chore........to tak jakbyśmy dzwonili do konsultanta np Orange, a on by nigdy nic nie wiedział albo zmywał nas, bądź odpowiadał, ze nie wie. To po co jest na takim stanowisku ? Moderatorzy jak się nie mylę jest tu Was 3 i co cisza. Czyżby kolejny długi weekend hmmm coś za często...
Jak być nie zauważył w Polsce było Święto , weekend , nie każdy musi siedzieć przed monitorem 24h na dobę
Komentarz
Co chwila tylko nowe aktualizacje ,przestoje tylko po to aby utrudnić graczom zdobycie czegokolwiek!
Moglibyście w sojuszowych dołożyć.
a jak gra Ci się nie podoba to chyba nikt tutaj na siłę Cię nie trzyma
Za poniższe też nie będzie rekompensat?
Dobrze rozumiem, że to ok, że niektórzy gracze mogą atakować innych oraz ich stolicę, a atakowany gracz nie może odwzajemnić ataku , bo się odbija od zamku wroga, a na stolicę tegoż też nie może iść, bo stolicy brak na planszy...
https://prnt.sc/prhkgr
Stefan ... naturalnie z kielecczyzny:)
Pozdrawiam
Jak być nie zauważył w Polsce było Święto , weekend , nie każdy musi siedzieć przed monitorem 24h na dobę