Moderatorzy na boga!

mieliście mi odpisać a potem zamknąć dyskusję co wy robicie co?
nie stosujecie się , umiecie czytać?
jeden gracz mi napisał coś co tutaj porusze
jeśli nie macie czasu na spełnianie swoih funkcji bo naprawdę długo się czeka to poco jesteście moderatorami ?
zgłosiliście się do tego dobrowolnie i wiedzieliście jakie są tego konsekwencje , i nie wciskajcie kitu że - analizujemy to
albo coś w tym typie , napisałem jak mi odpiszecie zamknijcie temat a co wy zrobiliście?! , temat został zamknięty -
bez odpowiedzi na moje pytania to co jest z wami? , moderator powinien nie dopuszczać do sytuacji że czeka się na odpowiedzieć więcej niż 3 dni! czasami owiele dłużej się czeka owiele owiele dłużej , chyba że nas olewacie , już ja bym lepiej sobie poradził natym stanowisku
i nie macie prawa usunąć tej dyskusji dopuki nie odpiszecie mi na to i na moje wcześniejsze pytanie!
sory że piszę takie żeczy i mieszam was z błotem ale no ole można?
ja już mam dosyć , wchodzę na forum i takie pytanie? odpisali mi czy nie? tak czy nie? - nie odpisali nosz *^&$%&*
może troche przesadziłem , to miało was zachęcić
i motywujcie graczy! anie to co teraz jest , bym bardzo was poprosił o szybką odpowieć
nie stosujecie się , umiecie czytać?
jeden gracz mi napisał coś co tutaj porusze
jeśli nie macie czasu na spełnianie swoih funkcji bo naprawdę długo się czeka to poco jesteście moderatorami ?
zgłosiliście się do tego dobrowolnie i wiedzieliście jakie są tego konsekwencje , i nie wciskajcie kitu że - analizujemy to
albo coś w tym typie , napisałem jak mi odpiszecie zamknijcie temat a co wy zrobiliście?! , temat został zamknięty -
bez odpowiedzi na moje pytania to co jest z wami? , moderator powinien nie dopuszczać do sytuacji że czeka się na odpowiedzieć więcej niż 3 dni! czasami owiele dłużej się czeka owiele owiele dłużej , chyba że nas olewacie , już ja bym lepiej sobie poradził natym stanowisku
i nie macie prawa usunąć tej dyskusji dopuki nie odpiszecie mi na to i na moje wcześniejsze pytanie!
sory że piszę takie żeczy i mieszam was z błotem ale no ole można?
ja już mam dosyć , wchodzę na forum i takie pytanie? odpisali mi czy nie? tak czy nie? - nie odpisali nosz *^&$%&*
może troche przesadziłem , to miało was zachęcić
i motywujcie graczy! anie to co teraz jest , bym bardzo was poprosił o szybką odpowieć
0
Ta dyskusja została zamknięta.
Komentarz
jeszcze cząstka tego jest ale umiera
kiedyś ich rozumiałem i tak dalej.... ale to się zmieniło
popatrz sobie a jak chcesz już tak pisać to na priv domnie
dyskusję a nie spełnił warunku , ja trochę przesadziłem i przepraszam
Ale czytajcie uważniej
.. no chyba że za spamowanie przyznać punkty karne
Proszę więc być nie robił spamu na forum , bo niestety będę zmuszana cię wynagrodzić
Pozdrawiam
I zamykam