Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

[Dyskusja] Za horyzontem

139

Komentarz

• ja osobiscie wole zewnetrzne krainy a ta kopia nadaje sie na smietnik.
    "Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"

Stefan   ... naturalnie z kielecczyzny:)
  • myślę że ten ewent to jakiś nieśmieszny żart  , udało mi się wejść dzisiaj na ten ewent i stwierdzam że nie mam tam nic co przykuło by moją uwagę , ten ewent to jakaś katastrofa , ostatni raz wszedłem na ten ewent .
    No chyba że coś zmienią ale wątpię .
  • Piotrec (PL1)Piotrec (PL1) PL1 Posty: 68
    Czytam i czytam i tak jak myślałem.....  ch........ wielki dwa bąbelki hehe
    Odgrzewany kotlet i tyle. Masa niedociągnięć począwszy od wejścia tam . Ja tam wszedłem i wyszedłem 
  • HUBSON52 (PL1)HUBSON52 (PL1) PL1 Posty: 19
    basia_1k (PL1) powiedział(a):
    dlaczego w poblzu  zamku nie ma panstw -miast    w miejscu gdzie byly wczoraj,sa gole place mapy ,sa bardzo daleko inne jaktam dojdc zeby sobie pograc jeszcze dzis ,moze kupic rubiny?
    ja mam to samo, wiec podbijam sobie posty fejkami, bo nikt ich nie defuje;)
  • Ja weszłam, puściłam atak na zamek wroga (186 off'a + narzędzia) i atak się odbił, -
    cyt. "wojska nie walczyły, ponieważ wojska przeciwnika mają niewspółmierną przewagę" (jakoś tak). Może ja chciałam przegrać, żeby zdobyć chwałę. Wojsko szło 8h, wraca tyle samo, a jedzenia brak. Czy to jest gra dla przedszkolaków? 
    szerszen123 @ pl 1
  • JACKY (PL1)JACKY (PL1) PL1 Posty: 20
    brak mozliwosci scanu na chana czy obozy.wiesza gre....ludzie co wy robicie???zniechecacie coraz bardziej i tak ta nie liczna grupe ludzi.
    JACKY @ pl 1
  • fdmiko (PL1)fdmiko (PL1) PL1 Posty: 17
    dokładnie, po aktualizacji nie można zrobić skanowania
    fdmiko @ pl 1
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    JACKY (PL1) powiedział(a):
    brak mozliwosci scanu na chana czy obozy.wiesza gre....ludzie co wy robicie???zniechecacie coraz bardziej i tak ta nie liczna grupe ludzi.
    Witaj,
    Problem jest nam znany,występuje tylko w wersji HTML, pracujemy nad tym by jak najszybciej to naprawić
    W wersji  Flash skan działa poprawnie

Pozdrawiam
  • Aga-fajna (PL1)Aga-fajna (PL1) PL1 Posty: 14
    no w wersji flash działa to z kolei czat się wiesza stale :)
    aga-fajna @ pl 1
  • Aga-fajna (PL1)Aga-fajna (PL1) PL1 Posty: 14
    już zwiady działają w HTML5
    aga-fajna @ pl 1
  • Witam. Po aktualizacji okazało się że nie mam namiotu mistrza kowalskiego. Ma ktoś podobnie? Jak to rozwiązać? Pozdrawiam.

• NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) PL1 Posty: 547
    Weszłam (po wielkich trudach) wyszłam (bez problemu) i zacytuję dyplomatycznie Łomota :) " ta kopia nadaje sie na smietnik"

• kosar (PL1)kosar (PL1) PL1 Posty: 675
    szczerzę ggs? , moim zdaniem to był fatalny pomysł muj pomysł był lepszy , i czemu tam nie odpowiadacie na moje pytania co? , mowę zabrało czy obiad za słony i się niehce 
  • Marcus2 (PL1)Marcus2 (PL1) PL1 Posty: 19
    Wieże obserwacyjne.
    Czy jest jakiś limit na gracza/sojusz w posiadaniu wież obserwacyjnych na tym nowym wydarzeniu?
  • P.Savoy (PL1)P.Savoy (PL1) PL1 Posty: 8
    Tragedia,strasznie mała ilość posterunków
  • Czort (PL1)Czort (PL1) PL1 Posty: 5
    Witam i mam takie pytanie,co jest ze stolicami...? bo nie wszyscy gracze(soje) mają stolicę...
    osobiście też wolę być bez stolicy,bo łatwiej zg. tylko bronić niż stolicy i zg....
    Pozdrawiam...
  • Czort (PL1)Czort (PL1) PL1 Posty: 5
    I jeszcze jedno,koszta tego eventu(horyzont) to koszmar by utrzymać się w rankingu nagród...
    nie każdy jest prezesem banku...
    tak jak dziś dali specjalną ofertę(na 2dni)za 1.8mln rubinów... to jeden z wielu przykładów...
    na następny horyzont,z tego co wiem to nikt nie pójdzie z mojego soja...
Sign In to comment.