myślę że ten ewent to jakiś nieśmieszny żart , udało mi się wejść dzisiaj na ten ewent i stwierdzam że nie mam tam nic co przykuło by moją uwagę , ten ewent to jakaś katastrofa , ostatni raz wszedłem na ten ewent . No chyba że coś zmienią ale wątpię .
Czytam i czytam i tak jak myślałem..... ch........ wielki dwa bąbelki hehe Odgrzewany kotlet i tyle. Masa niedociągnięć począwszy od wejścia tam . Ja tam wszedłem i wyszedłem
dlaczego w poblzu zamku nie ma panstw -miast w miejscu gdzie byly wczoraj,sa gole place mapy ,sa bardzo daleko inne jaktam dojdc zeby sobie pograc jeszcze dzis ,moze kupic rubiny?
ja mam to samo, wiec podbijam sobie posty fejkami, bo nikt ich nie defuje;)
Ja weszłam, puściłam atak na zamek wroga (186 off'a + narzędzia) i atak się odbił, - cyt. "wojska nie walczyły, ponieważ wojska przeciwnika mają niewspółmierną przewagę" (jakoś tak). Może ja chciałam przegrać, żeby zdobyć chwałę. Wojsko szło 8h, wraca tyle samo, a jedzenia brak. Czy to jest gra dla przedszkolaków?
szczerzę ggs? , moim zdaniem to był fatalny pomysł muj pomysł był lepszy , i czemu tam nie odpowiadacie na moje pytania co? , mowę zabrało czy obiad za słony i się niehce
Komentarz
Stefan ... naturalnie z kielecczyzny:)
No chyba że coś zmienią ale wątpię .
Odgrzewany kotlet i tyle. Masa niedociągnięć począwszy od wejścia tam . Ja tam wszedłem i wyszedłem
cyt. "wojska nie walczyły, ponieważ wojska przeciwnika mają niewspółmierną przewagę" (jakoś tak). Może ja chciałam przegrać, żeby zdobyć chwałę. Wojsko szło 8h, wraca tyle samo, a jedzenia brak. Czy to jest gra dla przedszkolaków?
Czy jest jakiś limit na gracza/sojusz w posiadaniu wież obserwacyjnych na tym nowym wydarzeniu?