Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

[Dyskusja] Za horyzontem

29

Komentarz

• Trans3 (PL1)Trans3 (PL1) PL1 Posty: 135
    edytowano 25.10.2019
    Witam
    Stoja wolne wieże ale wyskakuje okienko ze nie mogę wykonać tej czynności  jak chce wysłać podbój dlaczego ktoś wie ??????

• Sunshine (PL1)Sunshine (PL1) PL1 Posty: 64
    Bug na bugu bugiem pogania,
    wielki niewypal, serwer zwiesza cala gre, nie da sie wejsc, a jak sie uda jedna noga, to o jakiejkolwiek grze mozna zapomniec, hihihihi, tylko szkoda wydanych tych rubci,
    Do mometu jak to naprawia, jesli naprawia,  to inni co weszli spala i rozgrabia wszystko, pisze tu o innych serwerach zagranicznych, PORAZKA:(
    Aga
    Aga5 (PL1) powiedział(a):
    wielki niewypal, serwer zwiesza cala gre, nie da sie wejsc, a jak sie uda jedna noga, to o jakiejkolwiek grze mozna zapomniec, hihihihi, tylko szkoda wydanych tych rubci,
    Do mometu jak to naprawia, jesli naprawia,  to inni co weszli spala i rozgrabia wszystko, pisze tu o innych serwerach zagranicznych, PORAZKA:(
    Ptaka masz na początku spoko
  • Muto Yugi (PL1)Muto Yugi (PL1) PL1 Posty: 48
    NewSmyk (PL1) powiedział(a):
    Muto Yugi (PL1) powiedział(a):
    To wygląda niemal jak wcześniejsza wersja gry gdzie trzeba było walczyć, zdobywać, utrzymać wieże. Niewielu pamięta jeszcze te czasy kiedy na wieże wysyłało się defa i pilnowało całym sojuszem. Czyżby gra zatoczyła koło?
    Zobaczymy, jak to będzie wyglądało w rzeczywistości i oczywiście ile to wszystko będzie kosztować bo jak wiadomo gra może i jest bezpłatna ale żeby sobie pograć to trzeba zapłacić.
    Możesz zakończyć swoje starcze pierd***nie ? Odkąd zaglądam na forum, każdy twój komentarz jest w stylu, kiedyś to kurła było i nie wróci więcej. A co do samego wydarzenia, to bez wiedzy co za nagrody będą za te całe wpływy, to nie ma co się podniecać, bo chwilowo patrzę, że to może wyglądać jak sztuczne wywołanie wojny, a na wojnę zawsze idzie dużo szeroko pojętych zasobów.
    Mogę zakończyć, jak doczekam się w końcu sensownej i spójnej aktualizacji, która uwzględni wszystkie aspekty gry, począwszy od wymaganych zasobów, wojsk, narzędzi a skończywszy na możliwości zabawy bez ciągłego pakowania kasy. Na ta chwilę nic takiego się nie pokazało. Patrząc na ostatnie zmiany to wygląda na to, że nie ma pomysłu na dalszy rozwój gry poza dokładaniem powielających się w swojej formule eventów przy jednoczesnym obcinaniu nagród jak chociażby ostatnia kwestia czasówek czy wcześniejsze zmniejszenie ilości rubinów na wieżach. Nie podniecam się nową aktualizacją bo nie ma czym. Informacje są właściwie znikome i oczywiście wszystko okaże się "w praniu" a czytając komentarze mam ochotę powiedzieć "a nie mówiłam". Masz prawo mieć swoje zdanie podobnie jak ja mam swoje i uważam, że największą bolączką jest brak spójności i pomysłu. Przykro, że uraziłam Twoja wrażliwość moim starczym pier***niem. Pozwolę sobie po raz ostatni porównać "kiedyś" z "obecnie" i powiedzieć, że wcześniej, jeżeli pojawiały się w grze nowe elementy to miały one sens i tworzyły pewna całość z tym co już istniało. Obecnie to jeden wielki pierdolnik bez ładu i składu. Oczywiście to tylko moje starcze narzekanie, które Twoim zdaniem ma niewiele wspólnego ze wspaniałą i ekscytującą grą jaką jest bez wątpienia Empire. Życzę powodzenia i świetnej zabawy. 
    Oj co do wydarzenia to masz wszelkie prawo powiedzieć "a nie mówiłam" ::smile: Na skan trzeba wydać więcej kasy niż wojsko z powrotem przyniesie XD nie mówiąc o horrendalnej  dysproporcji w nagrodach między top5 a resztą. Jednak ostatnia zamiana nagród na te  jak dla mnie na plus, nie licząc kwestii minutek, kupuję sobie to co mi aktualnie potrzebne, bez zbędnych rupieci. Co do zabawy bez wydawania kasy, cóż myślę, że jestem dość wysoko w rankingu, bez ładowania kasy (raz na miesiąc/dwa doładuję za 35zł, święty nie jestem :P) i jakoś sobie radzę. A co do starczego pier@#$%^&*, to wg, mnie ciągłe narzekanie, że kiedyś było lepiej właśnie nim jest, teraz przynajmniej napisałaś o co ci chodzi, polecam obejrzeć na yt breor47, ostatnio prowadził wywiad z dwoma pracownikami GGS, może cię zainteresuje
  • Sunshine (PL1)Sunshine (PL1) PL1 Posty: 64
    Trans3 (PL1) powiedział(a):
    Aga5 (PL1) powiedział(a):
    Ptaka masz na początku spoko
    weszlam 4 h temu i teraz wejsc nie moge, bo po niby udanym zalogowaniu sie, ciagle jet okno prace serwera wiec zostalo mi z godzine, ihihhi, a nasza korona nie ma ptaka i zapewne spalona, hihihihi, 
    Aga
    edytowano 25.10.2019
    Mam 12 lvl nie mogę zdobyć wieży bo wyskakuje okienko http://prntscr.com/po36ek tymczasem gracz z Niemiec 11 lvl  Benny36_DE1 ma już 5 Wiec pytam czy to jest fair play ???????

Post edited by Trans3 (PL1) on
  • blady8 (PL1)blady8 (PL1) PL1 Posty: 11
    a ja dalej niemoge wejsc -żenada:(

heross5 @ pl 1
  • Bim (PL1)Bim (PL1) PL1 Posty: 188
    Ja miałem tam wejść ale widzę że nie ma sensu. Zacząl sie weekend więc prawdopodobnie do poniedziałku nic nie ruszy. Z czym do ludzi? hahaha 
    Tylko słabi gracze stosują dopalacze! :D
  • endi78 (PL1)endi78 (PL1) PL1 Posty: 13
    kiedy będzie możliwe wejście za horyzont? bo nadal lipa! :(

• RudaRuda Moderator Posty: 350
    To wygląda niemal jak wcześniejsza wersja gry gdzie trzeba było walczyć, zdobywać, utrzymać wieże. Niewielu pamięta jeszcze te czasy kiedy na wieże wysyłało się defa i pilnowało całym sojuszem. Czyżby gra zatoczyła koło?
    Zobaczymy, jak to będzie wyglądało w rzeczywistości i oczywiście ile to wszystko będzie kosztować bo jak wiadomo gra może i jest bezpłatna ale żeby sobie pograć to trzeba zapłacić.
    Możesz zakończyć swoje starcze pierd***nie ? Odkąd zaglądam na forum, każdy twój komentarz jest w stylu, kiedyś to kurła było i nie wróci więcej. A co do samego wydarzenia, to bez wiedzy co za nagrody będą za te całe wpływy, to nie ma co się podniecać, bo chwilowo patrzę, że to może wyglądać jak sztuczne wywołanie wojny, a na wojnę zawsze idzie dużo szeroko pojętych zasobów.
    Mogę zakończyć, jak doczekam się w końcu sensownej i spójnej aktualizacji, która uwzględni wszystkie aspekty gry, począwszy od wymaganych zasobów, wojsk, narzędzi a skończywszy na możliwości zabawy bez ciągłego pakowania kasy. Na ta chwilę nic takiego się nie pokazało. Patrząc na ostatnie zmiany to wygląda na to, że nie ma pomysłu na dalszy rozwój gry poza dokładaniem powielających się w swojej formule eventów przy jednoczesnym obcinaniu nagród jak chociażby ostatnia kwestia czasówek czy wcześniejsze zmniejszenie ilości rubinów na wieżach. Nie podniecam się nową aktualizacją bo nie ma czym. Informacje są właściwie znikome i oczywiście wszystko okaże się "w praniu" a czytając komentarze mam ochotę powiedzieć "a nie mówiłam". Masz prawo mieć swoje zdanie podobnie jak ja mam swoje i uważam, że największą bolączką jest brak spójności i pomysłu. Przykro, że uraziłam Twoja wrażliwość moim starczym pier***niem. Pozwolę sobie po raz ostatni porównać "kiedyś" z "obecnie" i powiedzieć, że wcześniej, jeżeli pojawiały się w grze nowe elementy to miały one sens i tworzyły pewna całość z tym co już istniało. Obecnie to jeden wielki pierdolnik bez ładu i składu. Oczywiście to tylko moje starcze narzekanie, które Twoim zdaniem ma niewiele wspólnego ze wspaniałą i ekscytującą grą jaką jest bez wątpienia Empire. Życzę powodzenia i świetnej zabawy. 
    Oj co do wydarzenia to masz wszelkie prawo powiedzieć "a nie mówiłam" :smile: Na skan trzeba wydać więcej kasy niż wojsko z powrotem przyniesie XD nie mówiąc o horrendalnej  dysproporcji w nagrodach między top5 a resztą. Jednak ostatnia zamiana nagród na te  jak dla mnie na plus, nie licząc kwestii minutek, kupuję sobie to co mi aktualnie potrzebne, bez zbędnych rupieci. Co do zabawy bez wydawania kasy, cóż myślę, że jestem dość wysoko w rankingu, bez ładowania kasy (raz na miesiąc/dwa doładuję za 35zł, święty nie jestem :P) i jakoś sobie radzę. A co do starczego pier@#$%^&*, to wg, mnie ciągłe narzekanie, że kiedyś było lepiej właśnie nim jest, teraz przynajmniej napisałaś o co ci chodzi, polecam obejrzeć na yt breor47, ostatnio prowadził wywiad z dwoma pracownikami GGS, może cię zainteresuje
    Po raz kolejny (i ostatni) proszę o trzymanie się tematu. Szermierkę słowną proszę przenieść na pw lub do działu Wojny Sojusznicze, zrozumiano?
  • HUBSON52 (PL1)HUBSON52 (PL1) PL1 Posty: 19
    nie zrozumiano i co?? gosciu pisze na temat. jak nie rozumiesz to proponuje zaczac od bajek andersena
  • HUBSON52 (PL1)HUBSON52 (PL1) PL1 Posty: 19
    W nastepnej edycji tego wydarzenia juz nikt normalny tam nie wejdzie. 9 dni na rozbudowe zamku i postow z wiezami ktore przynosza po 100surki nawet juz na 7lvlu, to jest chore. zg mozna troche rozbudowac za surke z promki z pomijaczami ale na posty nie ma szans, wiec pytam po co w tym wydarzniu sa posty i wieze jak w 9 dni nie wymaksuje sie wiez na tyle zeby ci smieszni dowodcy przyniesli surke na ich rozbudowe. to dopiero poczatek, kolejny problem to złoto, nie ma go na czym zdobywac a potrzebne jest chociazby na werbunek dla tych co nie biora promki tylko chcieli by wspomoc defem, malo tego oni nawet nie moga naklepac defa na bankiecie bo nigdy nie rozbuduja magazynu do 80k, ale chocby nawet to zrobili to nie ma na czym  zdobyc tej zywnosci, wiec po co jest opcja bankietu, chyba tylko po to zeby ci co maja zywnosc z promki szybciej ja stracili i nie mieli za co utrzymac defa. proponuje w to wogóle juz wiecej nie wchodzic bo wiekszego wyzysku niz to wydarzenie to jeszcze nie widzialem. Wogóle to powinni wprowadzic jeszcze opcje za 100mld rubli - WYGRAJ WYDARZENIE to ktorys z tych co wydaja tu kase bo np muszą to zrobic zeby miec mniejszy podatek czy cos w tym stylu to kupią i bedzie po evencie i nastepny i kolejny to bedzie rownie emocjonujace jak obecna forma tego czegos za horyzontem. co to wogóle mialo byc, bo dla mnie to wyglada jak symulacja wojny miedzy słupowniami.Dla tych co jeszcze tam nie weszli to 19k rubli ktore wydalem na oboz proponuje wydac na podwajanie obcego albo kruka tuz po wejsciu to wystarczy na 15podwojen albo zostawic na zabawki na mur w czasie inwazji chana.
  • GechoM (PL1)GechoM (PL1) PL1 Posty: 17

event tragedia pisze ze jedzenia jest na 4 godz a po 20 minutach nie wiadomo skąd nagle dezercja

wojsko po podboju miasta znika całkowicie

• Pierwszy i ostatni raz wszedłem na ten event. Już nawet teraz tam nic nie robię. O tyle się cieszę, że wybrałem ten obóz  darmowy a nie za rubiny. Już dużo lepiej wejść i ciskać na zewnętrznych krainach chociaż żetony wpadną i nakładka na spichlerz. 
    somaiashir @ pl 1
  • GechoM (PL1)GechoM (PL1) PL1 Posty: 17
    Pytanie czy jeszcze te zewnętrzne krainy będą bo wydaje mi się ze ten event je zastąpił
  • GechoM (PL1) powiedział(a):
    Pytanie czy jeszcze te zewnętrzne krainy będą bo wydaje mi się ze ten event je zastąpił
    Nie no chyba nie bo zewnętrzne krainy też stosunkowo nowym eventem są i skąd niby brać wtedy żetony do budowania i ulepszania cieplarni. :smile:
    somaiashir @ pl 1
  • P.Savoy (PL1)P.Savoy (PL1) PL1 Posty: 8
    Ten event  za horyzontem to wielka pomyłka, po każdym ataku-podboju,wojsko nie wraca w ten sposób straciłem 120 woja w tym 80 rubinowych i reszta bersekerów. Nie mam wojska więc grę zakończyłem, rubinów na pewno nie kupię. Szkoda mi tylko straconego czasu, który poświęciłem na tą żenadę.
  • basia_1k (PL1)basia_1k (PL1) PL1 Posty: 9
    dlaczego w poblzu  zamku nie ma panstw -miast    w miejscu gdzie byly wczoraj,sa gole place mapy ,sa bardzo daleko inne jaktam dojdc zeby sobie pograc jeszcze dzis ,moze kupic rubiny?
Sign In to comment.