Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

[Dyskusja] Nowe nagrody w eventach

210

Komentarz

• HUBSON52 (PL1)HUBSON52 (PL1) PL1 Posty: 19
    przeniescie zewnetrzne krainy na zielen tak zeby mozna bylo nawet posty palic szwabkom, co za trudne.. wiem
  • OSADA (PL1)OSADA (PL1) PL1 Posty: 245

Może by dali w nagrodach za żetony cały set niebieskich dowódców. I zwiększyli ilość żetonów.Albo aby żetony i stary miesięczny szły razem w parze :)

• GechoM (PL1)GechoM (PL1) PL1 Posty: 17

Witam

mam pytanie za te żetony to mamy sobie waciki kupić bo żadnych wartościowych nagród tam niema chyba że dla niskich LVL

• nexty (PL1)nexty (PL1) PL1 Posty: 60
    kolejny dobry krok by ludzie zrezygnowali z gry. jak ma wygladac ten sklep jak teraz wyglada to ludzie tylko na tym traca.  ciekawe jakie nagrody beda na nomadach samurajach jak tez podkowy to zycze powodzenia w rozwoju gry wiem ze liczycie ze dzieki temu ludzie beda kupowac ruble by miec np oslony drabiny na beri czy czasowki by atakowac obozy samuraja czy nomada
    nexty @ pl 1
  • taa a na obcych już sobie nie polatamy za dużo na piórkach bo przecież do wygrania na obcym , kruku , berimondzie nie dostanie się tych nagród , a możliwości kupienia w sklepie piórek też nie widzę , porażka pod tym względem .

• Super pomysł, 50x 30 min i 50x 1h na miesiąc ;) 
  • kula40 (PL1)kula40 (PL1) PL1 Posty: 102
    MatiProPlayer (PL1) powiedział(a):
    kula40 (PL1) powiedział(a):
    jak już jakieś zmiany chcecie robić to może odalibyście grosiki,beri na zieleni;))
    Nie zapominaj o wybrzeżu i podziemiach ;) 
    hehe to to sami powinni wiedzieć ,bo osiągnięcia czekają ...
  • A ja mam pytanie gdzie np teraz mogę zdobyć dekorację płynąca czaszka która była za 500 k chwały z hakiem? Rozumiem że  dekorce za 35 k na nomku i i końskich ogonach na chwałę na nomku też możemy zapomnieć ?
    somaiashir @ pl 1
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    edytowano 08.10.2019
    Piperkin1GamerU (PL1) powiedział(a):
    taa a na obcych już sobie nie polatamy za dużo na piórkach bo przecież do wygrania na obcym , kruku , berimondzie nie dostanie się tych nagród , a możliwości kupienia w sklepie piórek też nie widzę , porażka pod tym względem .

Oczywiście że pióra szybkiej podróży można zakupić

• Z tymi limitami które można kupić w tych sklepach to zabawki eventowe i demony to teraz będą luksusem 
    somaiashir @ pl 1
  • mymol (PL1)mymol (PL1) PL1 Posty: 115
    niektóre osoby chyba problemy z liczeniem mają ;)
    somaiashir (PL1) powiedział(a):
    Z tymi limitami które można kupić w tych sklepach to zabawki eventowe i demony to teraz będą luksusem 
    Limity zakupu ? Będą one resetowane co tydzień ,ta wersja sklepu będzie dostępna tylko w tym miesiącu
    Poprawna wersja sklepu zawita w kolejnym  Więcej informacji w tym Temacie
    edytowano 08.10.2019
    arti1976 (PL1) powiedział(a):
    Wikii czy event Nomadzi tez nie bedzie mial piorek i innych nagrod do zdobycia ? Czy beda te podkowy tylko ? 
    Witam,
    Tak we wszystkich naszych wydarzeniach ,zostaną  wymienione nagrody

Teraz każdy indywidualną pracą  w eventach, jest wstanie uzbierać walutę na zakup narzędzi,wojska itd.. , tych na których mu zależy .
    Duża część forum  narzekała na zbędne nagrody w eventach, teraz każdy indywidualnie zdecyduje co jest mu potrzebne,
    Moim zdaniem  jest to na duży plus dla Graczy  i dodam że teraz o 25% więcej nagród można zakupić niż zdobywając we wcześniejszej wersji nagród
  • Drakulas (PL1)Drakulas (PL1) PL1 Posty: 91
    Wikiti powiedział(a):
    Drakulas (PL1) powiedział(a):
    Dopóki nie zobaczymy tych zmian to nic nie można powiedzieć, ale  jeżeli zmiany będą takie same jak w wydarzeniu miesięcznym to dziękuję bardzo ale jak dla mnie kolejna wielka porażka.
    Kiedyś za ukończenie   wydarzenia miesięcznego  zdobywało sie całego dowódcę albo kasztelana plus "mnóstwo zabawek" , a w tej chwili za ukończenie miesięcznego żetonów wystarcza co najwyżej na kupno gienka.
    Na tą chwile  mogę powiedzieć , że będzie dużo  więcej niżeli jest teraz u Kowala, i będzie można zakupić to co jest danemu Graczowi niezbędne w danym momencie

Pozdrawiam
    i jak na razie nie widzę żeby było dużo więcej, wręcz przeciwnie ale to nic nowego. :)
Sign In to comment.