kolejny dobry krok by ludzie zrezygnowali z gry. jak ma wygladac ten sklep jak teraz wyglada to ludzie tylko na tym traca. ciekawe jakie nagrody beda na nomadach samurajach jak tez podkowy to zycze powodzenia w rozwoju gry wiem ze liczycie ze dzieki temu ludzie beda kupowac ruble by miec np oslony drabiny na beri czy czasowki by atakowac obozy samuraja czy nomada
taa a na obcych już sobie nie polatamy za dużo na piórkach bo przecież do wygrania na obcym , kruku , berimondzie nie dostanie się tych nagród , a możliwości kupienia w sklepie piórek też nie widzę , porażka pod tym względem .
A ja mam pytanie gdzie np teraz mogę zdobyć dekorację płynąca czaszka która była za 500 k chwały z hakiem? Rozumiem że dekorce za 35 k na nomku i i końskich ogonach na chwałę na nomku też możemy zapomnieć ?
taa a na obcych już sobie nie polatamy za dużo na piórkach bo przecież do wygrania na obcym , kruku , berimondzie nie dostanie się tych nagród , a możliwości kupienia w sklepie piórek też nie widzę , porażka pod tym względem .
Oczywiście że pióra szybkiej podróży można zakupić
Dopóki nie zobaczymy tych zmian to nic nie można powiedzieć, ale jeżeli zmiany będą takie same jak w wydarzeniu miesięcznym to dziękuję bardzo ale jak dla mnie kolejna wielka porażka. Kiedyś za ukończenie wydarzenia miesięcznego zdobywało sie całego dowódcę albo kasztelana plus "mnóstwo zabawek" , a w tej chwili za ukończenie miesięcznego żetonów wystarcza co najwyżej na kupno gienka.
Na tą chwile mogę powiedzieć , że będzie dużo więcej niżeli jest teraz u Kowala, i będzie można zakupić to co jest danemu Graczowi niezbędne w danym momencie
Pozdrawiam
i jak na razie nie widzę żeby było dużo więcej, wręcz przeciwnie ale to nic nowego.
Komentarz
Może by dali w nagrodach za żetony cały set niebieskich dowódców. I zwiększyli ilość żetonów.Albo aby żetony i stary miesięczny szły razem w parze :)
Witam
mam pytanie za te żetony to mamy sobie waciki kupić bo żadnych wartościowych nagród tam niema chyba że dla niskich LVL