Znikający kursor

Co się dzieje z tą grom, dziś zaczął znikać kursor w czasie wyboru gdy najeżdżam kursorem na przykład na podatki kursor znika i nie mogę ich zabrać, ruszając myszką znów się pojawia ale nadal nie mogę nic zrobić. To samo w czasie wyboru zamku obcych więc jak mam grać siedzę i nic z tego nie mam. Proszę zróbcie coś bo tak się nie da grać !!!
0
Sign In to comment.
Komentarz
Edit: Może to mieć związek z przeskakiwaniem między oknami w przeglądarce, kursor najczęściej znika po przeskoczeniu z innego okna z powrotem do gge i przy krawędziach ekranu, kiedy właśnie chce się otworzyć raporty, zebrać podatki ect.
Czyszczenie cooki itp Ccleanerem też nie pomogło
Aktualizacje , aktualizacje .... dla kogo ?? Przecież tak się nie da grać .. nic nie da się zrobić jak kursor znika lub " biega" po monitorze gdy ruszy się myszą
wersja html5 przegladarka opera i windows 10
Przydatne linki:
Forum: Dział Wsparcia | Regulamin forum | Regulamin Gry | Zasady zadawania pytań | Nasza załoga | Kontakt
HTML5: HTML 5- FAQ | HTML 5- Znane Problemy | HTML 5- Aktualne informacje | Test HTML5
Poradniki: Kalkulator chwały | Czyszczenie pamięci podręcznej (cache) | Ustawienia konta na forum