Czy tam w Goodgame pracują ludzie zdolni do logicznego myślenia ?
Nie przesadzacie aby z tą natarczywością reklam i propozycji ?
Codziennie spamujecie mi skrzynkę wiadomości wciskając bezużyteczny dla mnie chłam i jednocześnie kasując użyteczne i ważne wiadomości. Skrzynka na wiadomości gracza i systemowe z gumy nie jest mieści tylko 35 pozycji, z tego dziś aż 9 to spam reklamowy...
Wierzcie lub nie, ale ten temat się ciągnie nieprzerwanie od iluś miesięcy ( o ile nie dłużej). Sugestie, prośby i monity są wysyłane non stop do Zespołu (zwłaszcza o ofertach na skrzynce). Niestety nie mamy wpływu na to kiedy i w jaki sposób Zespół planuje rozwiązać problem. Jak tylko coś w tym temacie będzie wiadome (i pewne), niezwłocznie zostaniecie o tym poinformowani.
@NieustraszonyPL Bardzo proszę, żebyś troszkę powściągnął język i nie pisał kolejnych postów pod swoimi poprzednimi.
Najgorsze jest to, że te poranne przed wylogowaniem nie zawsze można usunąć bo są aktywne a wieczorem te dodatkowe sprawiają, że nagle w skrzynce "wiadomości gracza i systemowe" mam 14 ŚMIECI na 35 miejsc.
ludzie, nie narzekajcie, wpadlismy w szpony naciągaczy i materialistów, miejmy pretensje tylko do siebie, ze tu jeszcze jestesmy....
Czytam i wiem co piszą u nas na czacie i na priv ,że ta gra bardzo się zmieniła i nie ma sensu dalej grać Ostatnio reklamy nadmiernie zamulają grę ,tych co wcześniej przestali to już plamy na mapie a teraz sześciu czeka w sojuszu zanim znikną i ogólnie smutno bo robi się coraz mniejsze sojo i czat jak żył tak teraz zamiera . Ja nie narzekam jedynie dzielę się spostrzeżeniami
mam 13 wiadek -spamów. Uwierzcie mi nawet tego syfu nie otwieram. Nauczyłem się patrzeć że mam 13 wiadek nieotwartych będzie 14 to zaglądne bo to oznacza że coś normalnego przyszło. Jak bedzie kolejny syf to też nie otworze i zapamietam -mam 14 upierdliwych reklam. Wiec 15 jak wpadnie wiadka to może coś będzie z gry. Ja nie wiem ale ktoś tu głowe nie chce pisać z czym zamienił . Przecież wy nie robicie sobie reklamy tylko antyreklame przez takie cos.
Ja w sprawie problemu. a mianowicie kiedy chce wysłać zasoby gdziekolwiek i nie mam wysyłanych żadnych wózków, top kiedy podniosę limit maksymalnie to nie mogę wysłać. Np mam maksymalnie 6500 miejsca na surowce to nie mogę wysłać 6500 tylko muszę zjechać do połowy. proszę naprawcie to jak najszybciej
Komentarz
@NieustraszonyPL Bardzo proszę, żebyś troszkę powściągnął język i nie pisał kolejnych postów pod swoimi poprzednimi.
A..., jest udogodnienie: wiadomości wpadają ponad limit...
a mianowicie kiedy chce wysłać zasoby gdziekolwiek i nie mam wysyłanych żadnych wózków, top kiedy podniosę limit maksymalnie to nie mogę wysłać. Np mam maksymalnie 6500 miejsca na surowce to nie mogę wysłać 6500 tylko muszę zjechać do połowy. proszę naprawcie to jak najszybciej