TECHNIKUS I ZBROJOWNIA SĄ BUDYNKAMI KTÓRYCH NIE DA SIĘ USUNĄĆ OCZYWIŚCIE ŁASKAWI MODERATORZY NIE MOGLI O TYM UPRZEDZIĆ TAKŻE DOBRZE SIĘ ZASTANÓWCIE CZY CHCECIE
Chciałbym serdecznie podziękować za brak informacji o planowanych aktualizacjach przynajemiej dzień wcześniej. To takie trudne? Tak aby zaplanować o odpowiedniej godzinie polatanie po npc.. a nie potem wraca ktoś z pracy i dezercje liczy.
powiem jedno , spodobało mi się bardzo że jest brak limitu w wysyłaniu narzędzi , wkońcu coś dobrze i porzytycznego pierwszy raz od dawna ciesze się z aktualizacji
wiec zapytam kiedy zamkniecie temat spamowania w trakcie trwania rozgrywki tzn REKLAMY! premie do kupienia rubinow czego kolwiek byla sugestia zeby bylo to okienko po lewej lub prawej stronie ekranu. POD OKIENKIEM SUBSKRYPCJE JEST IDEALNE MIEJSCE I TAM MOGA SIE WYSWIETLAC REKLAMY NON STOP. !!!! ale nie psujcie rozgrywki.
"Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"
brawo brawo jeszcze raz brawo tym razem po raz enty została przeprowadzona kolejna aktualizacja tym razem w godzinach porannych bez zapowiedzi i bez zamrożenia magazynów co 70% graczy którzy pracują jak normalny człowiek zamknęło drogę do uzupełnienia magazynów w żarcie na okres który będą w pracy co skutkowało dezercją u większości graczy prawie na każdym zamku. do tej pory nie ukazało się żadne info na ten temat , ciekawy jestem jak do tego podchodzi suport bo na tą chwile wygląda tak jak by nic sie nie stało. wiekszość ludzi zaczyna prace od 7.00 a aktualka byla z tego co mi wiadomo do 7.30 i mam pytanie co teraz? kupic rubiny i dobić wojsko czy udajemy ze nic sie nie stało?
Hmm (jak najszybciej) dobre hehe Kiedyś to była podawana konkretna data i godzina od której mniej więcej można się spodziewać aktualki. Chyba do wróżbity Macieja trzeba będzie zacząć chodzić Tu wszystko podawane jest w opóźnieniem
,,Termin,, Jak najszybciej można rozumieć na kilka sposobów i nie było to określone dziś rano czy za miesiąc jak gram w tą grę przez tyle lat zawsze była podawana chociaż data powiedzmy że dziś 07.08.... w godzinach takich i takich i człowiek się naszykował a tu ni z gruszki ni z pietruszki pyk z zaskoczenia z samego ranna i masz ci babo placek dzięki temu można poatakować teraz ale zmienoksztaltnych i to resztkami bo wojo zwiało nawet nie było zamrożenia magazynów . chciał bym się dowiedzieć kto za to jest odpowiedzialny??? i do kogo w tej sprawie pisać bo bardzo dobrze wiem ze na zagranicznych serwerach taka informacja o naprawie błędu się pojawiła. wiec z pełnym szacunkiem ale gracze powinni być traktowani feer , ba na tą chwile części graczom droga do dalszej rozgrywki została zamknięta na parę dni a po prostu reszta musi kupić kopkę rubinów żeby dokupić woja. i koło się zamyka albo płacisz kasę albo nie grasz:)
Może i było podana ale ( jak najszybciej ) to może być teraz jutro albo z miesiąc tak jak kolega wyżej napisał. Pewnie jesteś poinformowana co ma się wydarzyć w najbliższych dniach to może warto to przekazać graczom trochę wcześniej przynajmniej z datą kiedy ma się odbyć ta aktualka
odnoszę się do tematu wyżej bo dostałem odpowiedz że wszędzie taka sama informacja była podana i tu sie nie zgodzę bo tak jak pisałem gdzie indziej ostrzegli graczy a dla niedowiarków i naszych moderatorów proszę o zapoznanie się z scrinem
można napisać wcześniej ? jak widać można wiec ewidentne zaniechanie naszego forum i my za to mamy płacić w postaci straty ????
myślę ze już nie będą potrzebne scriny z innych serwerów bo wystarczy zapytać innych moderatorów po przez aplikacje slack lub skontaktować się z główną siedzibą GGS=u również za pośrednictwem slacka
odnoszę się do tematu wyżej bo dostałem odpowiedz że wszędzie taka sama informacja była podana i tu sie nie zgodzę bo tak jak pisałem gdzie indziej ostrzegli graczy a dla niedowiarków i naszych moderatorów proszę o zapoznanie się z scrinem
można napisać wcześniej ? jak widać można wiec ewidentne zaniechanie naszego forum i my za to mamy płacić w postaci straty ????
myślę ze już nie będą potrzebne scriny z innych serwerów bo wystarczy zapytać innych moderatorów po przez aplikacje slack lub skontaktować się z główną siedzibą GGS=u również za pośrednictwem slacka
Oj Aleksos
Radzę spojrzeć na daty tych twoich SS i proszę zapoznać się z naszym Forum .
Tak jak już wyżej wspomniałam, jak już wrzucasz ss z innego forum , zapoznaj się z datą danej informacji, oraz sprawdź w przyszłości czy ta sama informacja , z tą samą datą nie widnieje ,już na naszym forum
Dodam po raz ostatni te same informacje znajdują się na wszystkich naszych serwerach
ps. kolejne ciągnięcie tego tematu uznam za spam ,
nawet jesli zna prawde i mysli inaczej niz pisze...
jednak założe sie ze nie zna bólu zwiazanego z olewaniem nas przes Giees....zapierniczania ekranu "reklamami" kiedy chcemy pograc a nie zamykac 8 okienek co pol godziny(przesadzam ;) ale fajnie brzmi )
...a te aktualki z partyzanta,dezercje z tego powodu,masa bledow w grze to już jak z książek Kinga sie porobiło...
Co do technikusa....o ktorym ktos wspomniał...nie przesadzajmy
to ze podnosi po jednej dziesiatej proccenta jest ok...A co chcecie od razu po 100% ???
Tak samo ilosc monet....trzeba grac i zbierac a nie pitolic :)))))
Na temat tej aktualizacji i wcześniejszych ; Osobiście gęba mi się śmieje ,że wreszcie coś się dzieje.Natomiast bardzo mnie smuci ,że dzisiaj w naszym sojuszu grający napisał ,że tą grę porzuci ,i aż strach mnie obleciał ponury i zaczyna boleć głowa ,bo w miesiącu przestała grać z dwudziestu siedmiu -aż trzynastu czyli połowa .Dlaczego odchodzą czytałem na czacie ,na pewno i Wyście się domyślacie ,ale o tym może już potem,ponieważ mówienie jest srebrem ,za to milczenie złotem .
Wiem, że większość lubi w wątkach o aktualizacjach wylewać swoje żale, więc ujmę to w punktach: 1. Oficjalnych ogłoszeń nie możemy zamieścić wcześniej niż na innych forach (czasem mamy widełki 30 minut na tłumaczenie i/lub ewentualne poprawki przed publikacją). Więc jak sami widzicie czasem dowiadujemy się o aktualizacji/przerwie czy czymkolwiek innym na chwilę przed Wami. I o to nie miejcie do nas pretensji. 2. Wszelkie uwagi (zwłaszcza o bugach i sprawach pilnych) przekazujemy na bieżąco Zespołowi. To czy i kiedy się tym zajmą nie zależy od nas. 3. Krytyka (konstruktywna zwłaszcza) i wylewanie żali mają swoje miejsce na forum i tam proszę ją zamieszczać (tu jest spamem). W dyskusjach na temat aktualizacji prosimy o konkrety, które możemy przekazać zespołowi (co jest dobre, co złe, czy występują błędy i jakie). Serio, po odsianiu wpisów na temat jak to nas ignorują, niewiele zostaje nam do przekazania. Im więcej tu napiszecie konkretów, tym szybciej i lepiej będzie działać komunikacja pomiędzy Wami a Zespołem.
Komentarz
TECHNIKUS I ZBROJOWNIA SĄ BUDYNKAMI KTÓRYCH NIE DA SIĘ USUNĄĆ OCZYWIŚCIE ŁASKAWI MODERATORZY NIE MOGLI O TYM UPRZEDZIĆ TAKŻE DOBRZE SIĘ ZASTANÓWCIE CZY CHCECIE
Tak aby zaplanować o odpowiedniej godzinie polatanie po npc.. a nie potem wraca ktoś z pracy i dezercje liczy.
premie do kupienia rubinow czego kolwiek byla sugestia zeby bylo to okienko po lewej lub prawej stronie ekranu. POD OKIENKIEM SUBSKRYPCJE JEST IDEALNE MIEJSCE I TAM MOGA SIE WYSWIETLAC REKLAMY NON STOP. !!!!
ale nie psujcie rozgrywki.
Stefan ... naturalnie z kielecczyzny:)
alek
Chyba do wróżbity Macieja trzeba będzie zacząć chodzić Tu wszystko podawane jest w opóźnieniem
Pewnie jesteś poinformowana co ma się wydarzyć w najbliższych dniach to może warto to przekazać graczom trochę wcześniej przynajmniej z datą kiedy ma się odbyć ta aktualka
po niemiecku http://prntscr.com/opo0cq
po polsku jak by ktoś miał problem https://prnt.sc/opnzwv
myślę ze już nie będą potrzebne scriny z innych serwerów bo wystarczy zapytać innych moderatorów po przez aplikacje slack
pozdrawiam
nie czepiajcie sie moderatora
przecie musi pisac co pisze
nawet jesli zna prawde i mysli inaczej niz pisze...
jednak założe sie ze nie zna bólu zwiazanego z olewaniem nas przes Giees....zapierniczania ekranu "reklamami" kiedy chcemy pograc a nie zamykac 8 okienek co pol godziny(przesadzam ;) ale fajnie brzmi )
...a te aktualki z partyzanta,dezercje z tego powodu,masa bledow w grze to już jak z książek Kinga sie porobiło...
Co do technikusa....o ktorym ktos wspomniał...nie przesadzajmy
to ze podnosi po jednej dziesiatej proccenta jest ok...A co chcecie od razu po 100% ???
Tak samo ilosc monet....trzeba grac i zbierac a nie pitolic :)))))
1. Oficjalnych ogłoszeń nie możemy zamieścić wcześniej niż na innych forach (czasem mamy widełki 30 minut na tłumaczenie i/lub ewentualne poprawki przed publikacją). Więc jak sami widzicie czasem dowiadujemy się o aktualizacji/przerwie czy czymkolwiek innym na chwilę przed Wami. I o to nie miejcie do nas pretensji.
2. Wszelkie uwagi (zwłaszcza o bugach i sprawach pilnych) przekazujemy na bieżąco Zespołowi. To czy i kiedy się tym zajmą nie zależy od nas.
3. Krytyka (konstruktywna zwłaszcza) i wylewanie żali mają swoje miejsce na forum i tam proszę ją zamieszczać (tu jest spamem). W dyskusjach na temat aktualizacji prosimy o konkrety, które możemy przekazać zespołowi (co jest dobre, co złe, czy występują błędy i jakie). Serio, po odsianiu wpisów na temat jak to nas ignorują, niewiele zostaje nam do przekazania. Im więcej tu napiszecie konkretów, tym szybciej i lepiej będzie działać komunikacja pomiędzy Wami a Zespołem.
Z góry dzięki za zrozumienie. Ruda