Strona główna Polish Problemy techniczne & bugi

Błąd nie można ręcznie ustawić ataku , tylko automat !

Zgłaszam błąd polegający na nie możliwości ręcznego wstawienia woja w slot ataku, działa tylko automat.

Po próbie wstawienia ręcznego pojawia się okno pól wyboru z max ilością wojska, tak jak zdjęcie pojedynczego ze slotu woja  lub maszyny z suwakami.

Mamy kilku w sojuszu, nie jest to pojedynczy błąd, potwierdziło go już paru graczy, czyli błąd wydaje się być globalny.

I nie wiadomo skąd dziś się to pojawiło zauważone teraz o 14:35
huhu2 @ pl 1

Komentarz

  • niccram (PL1)niccram (PL1) PL1 Posty: 60
    potwierdzam błąd występuje, nie sposób ręcznie ustawić ataku 
  • Robert13 (PL1)Robert13 (PL1) PL1 Posty: 53
    podobnie, dzień bez błędów dzień stracony :(
    Robert13 @ pl 1
  • co się dziwicie przecież była aktualizacja- jeden błąd naprawili a dziesięć innych powstało ,przecież to norma- że też  okna z reklamami  się im nie zablokują
  • dalej występuje bląd podczas ustawiana ataku - nie da się wstawić wojska ręcznie w okienka z zabawkami jest podobnie

    zablokujcie chociaż jedzenie na zamkach żeby nie było dezercji skoro normalnie ataków nie idzie wysłać 



    malolat1979 @ pl 1
  • to chyba u nielicznych bo u mnie takiego błędu nie ma
  • Krzyśko (PL1)Krzyśko (PL1) PL1 Posty: 147
    edytowano 23.05.2019
    A więc, u mnie:
    - na FLASHu błąd jest (zaczął się o 14:00 - przed aktualizacją...) i strasznie utrudnia, a wręcz uniemożliwia grę;
    - na HTML5 błędu nie ma, ale gra tak muli (stary Firefox...), że niestety również uniemożliwia grę...
    I jak tu grać?

    P.S. Błąd pojawił się podczas dodawania w locie "przełącznika FLASH/HTML5" na wszystkich serwerach (a tam nie było aktualizacji produkcji - jak przystało na serwer testowy: najpierw testują poprawki na nas)
    Krzyśko @ pl 1
  • no i jak zwykle moderator milczy gdy jest problem   -   może by tak zabluźnić soczyście to by się odnalazł i dał jakąś odpowiedz :)
  • Krzyśko (PL1)Krzyśko (PL1) PL1 Posty: 147
    Krzyśko @ pl 1
  • grem (PL1)grem (PL1) PL1 Posty: 51
    Ten sam błąd z ustawianiem ataku, nie pierwszy raz i niestety nieostatni jak coś dodają to inne popsują, rzeczy korzystne dla gracza szybko naprawią  a te inne mogą poczekać, jedno naprawią to inne rzeczy popsują, roboty nie braknie  :D
    grem @ pl 1
  • Podłączam się pod temat, u mnie też jest problem z ręcznym ustawianie ataku. Po dzisiejszej aktualizacji zrobiło się to bardzo uciążliwe.
  • NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) PL1 Posty: 547
    edytowano 23.05.2019
    Potwierdzam. Miało być pięknie wyszło jak zwykle ;)

    Pograłam trochę na html i niestety nie da się, albo mam złe okulary, albo się starzeję albo obraz się rozmywa. Płynność gry nie powala. Wracam na flasha. 
    Post edited by NewSmyk (PL1) on
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    Oczywiście problem jest znany , zespół pracuje by to jak najszybciej naprawić
    Błąd ten występuje w wersji flash gry wersja HTML ,nie ma tego błędu

    Pozdrawiam
  • Krzyśko (PL1)Krzyśko (PL1) PL1 Posty: 147
    Komunikat po fakcie... Od 19:30 nie mam problemów na FLASHu...
    Krzyśko @ pl 1
Ta dyskusja została zamknięta.