Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

[Dyskusja] Zewnętrzne Krainy

148

Komentarz

• lopez11 (PL1)lopez11 (PL1) PL1 Posty: 18
    Co się dzieje, że pieniądze zdobyte w walce nie wchodzą na konto??

lopez11 @ pl 1 - Armia Wikingów
  • jaromlody (PL1)jaromlody (PL1) PL1 Posty: 336
    Problem z warownią ciągle występuje. Miałem warownię na drugim poziomie na szczęście tylko jedną podniosłem ją na trzeci poziom. Zadanie z warownią się nie ukończyło a po ponownym uruchomieniu gry poziom warowni spadł do pierwszego. O co tu chodzi???
    To są jakieś kpiny, dwie warownie, brak pieniędzy wpływających na konto po walce, albo nieudolność albo przekręt, ja tylko dziś nie dostałem wywalczonych ok.3 tysięcy monet, Niemcy się z nas śmieją
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    Jak ktoś ma zdublowane budynki, Niech pisze do działu wsparcia, ręcznie zostaną usunięte

Pozdrawiam
    A co z kasą??????!!!!!
  • JENDREK28 (PL1)JENDREK28 (PL1) PL1 Posty: 7
    edytowano 18.05.2019

Witam   wszystkich   graczy    to  jest  opowiedz na zgłoszoną  sprawę  dotyczącą  zewnętrznej  krainy   ocencie  sami   czy taka   powinna  być  .

Dla mnie     jest    to     nie  wystarczająca   odpowiedz  i  rekompensata    :((((((((

Zostałem   po prostu   okradziony    przez   GGE  z   mojego  wojska  i   wydanych rubinów na nie  ,  w zamian  mogę  se  kupić  nowe  wojsko i rubiny  za  własne  pieniądz   

Bardzo   dziękuje  za  takie  rozwiązanie    ale  nie  skorzystam   

Edit  Wikiti
    Post edited by Wikiti on
  • TOMSONIK (PL1)TOMSONIK (PL1) PL1 Posty: 49

JENDREK, swietny biznes.

Zepsuli - straciłes czas,wojsko,ruble= pieniądze

Dobrze naprawiliśmy i dostajesz rekompensatę :) = strac swoje pieniądze znowu żeby odebrać nagrodę  hahah

Szczyt bezczelności i nie chcąc bluźnić  ch....stwa

SZACUN
    [SIGPIC][/SIGPIC]TOMSONIK @ pl 1
  • BAD BOY (PL1)BAD BOY (PL1) PL1 Posty: 24
    edytowano 18.05.2019
    do GGE wasze xxxxxxxxxxxxx tłumaczenie załosne

Edit WIkiti

Post edited by Wikiti on
    Napijmy się wina, niech milej czas leci ;)
  • Witam   

Wlikiti      

Dlaczego   ingerujesz    i   usuwasz     zawartość   mojego   posta      oczekuje     wyjaśnienia   tej  sprawy,oraz    odpowiedzi  i  rekompensaty  z   utracone  wojsko i rubiny   na  Zewnętrznej  Krainie 

Mam  prawo  wypowiadać  się   w  sprawie  która  dotyczy   mojego  konta  i nie  życzę  sobie  cenzury

Te  czasy   dawno  minęły   
    chyba  ze   się   mylę  

JENDREK28
  • RudaRuda Moderator Posty: 350
    JENDREK28 (PL1) powiedział(a):
    Witam   

Wlikiti      

Dlaczego   ingerujesz    i   usuwasz     zawartość   mojego   posta      oczekuje     wyjaśnienia   tej  sprawy,oraz    odpowiedzi  i  rekompensaty  z   utracone  wojsko i rubiny   na  Zewnętrznej  Krainie 

Mam  prawo  wypowiadać  się   w  sprawie  która  dotyczy   mojego  konta  i nie  życzę  sobie  cenzury

Te  czasy   dawno  minęły   
    chyba  ze   się   mylę  

JENDREK28
    Przeczytaj dokładnie uzasadnienie ostrzeżenia. Publikowanie prywatnych wiadomości na forum jest złamaniem jego regulaminu, nie naszym wymysłem. Proszę, żebyś na przyszłość pamiętał o tym.
  • ale,ale czy rubiny wracają  czy przepadają ????
    Bogdan1957 @ pl 1
  • lolo657 (PL1)lolo657 (PL1) PL1 Posty: 104
    Zakupione wracają, wygrane i o trzymane przepadają. A skąd wiedzieć które i ile jest wygranych a ile kupionych? Tzn które w pierwszej kolejności są zużywane? :-)
    Piszcie po polsku ! Jest różnica czy zrobisz komuś "Łaskę", czy "Laske"
  • Nie chciałabym dublować wątków, ale nie widzę tego co napisałam wcześniej:
    na zewnętrznych Krainach zaatakował mnie poziom 59 (mój 15). Wiadomo z jakim efektem.
    Chciałam złożyć rewizytę. Ponieważ i  tak to bez znaczenia ile wojska wyślę (przy takiej różnicy poziomów), więc wysłałam minimalną dozwoloną ilość.
     I nie udało się , bo wojsko się odbiło z adnotacją,że różnica w sile wojska jest za duża (jakoś tak to brzmiało). Może mi to ktoś wytłumaczyć?
    szerszen123 @ pl 1
  • Kosawir (PL1)Kosawir (PL1) PL1 Posty: 1
    Naprawde moim skromnym zdaniem uważam że zewnętrze krainy powinny zniknąc z gry a sposób zdobywania żetonów budowy był prostszy  zewntrze krainy to tryb Pay-2-Win  sami rubinowce tam siedzą moim zdaniem to brak szacunku dla graczy a zewnętrze krainy jeśli by miały zostać w grze najlepiej żeby gracz startował np. na tym 15 lvl  gdyż rozbudowa od 10 lvl jest trudna mało opłacalna i wymaga chorej liczby godzin wiadmo na tym polega ta gra ale by się przydało czasem małe ułatwienie czynności którą co miesiąc gracze mają wykonywac bo to sie nudzi !!!
    ELO BENC
  • belian200 (PL1)belian200 (PL1) PL1 Posty: 5
    edytowano 31.05.2019
    Hey
    Pisze tutaj bo nie widzę oddzielnego wątku na ten temat, mianowicie kiedy pokażą sie takie wydarzenia jak Władca ciernistej krainy itp?
  • Witam
    Przesyłam to bo nie lubię cwaniaczków na grze.
    Jak polak pali polaka na zewnętrznym i na koniec karze sp...
    Brawo dla tego gracza

http://prntscr.com/ny1pks

http://prntscr.com/ny1p9q

Ma styl gracz z LL

• NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) PL1 Posty: 547
    Sporo takich "wojowniczych żółwi" mamy. Szkoda, że Polak Polakowi Polakiem :(
  • Mietek OK (PL1)Mietek OK (PL1) PL1 Posty: 14
    na zewnętrznych krainach nie można się dogadać z innymi w sojuszu gdyż są z innych państw a my nie mamy ich liter.i jak tu pisać na czacie z nimi.porozmawiać jak.

•   zewnętrznych krainach  nie wydam już nawet 1zl  starczy  to są jakieś kpiny
  • Ja  też  złamanego grosza już tam nie  wydam  Ta Akademia  to jakaś porażka jest     Tyle kasy  wydanej na te ZK   a wy dajecie takie coś    brak słów .
Sign In to comment.