Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

[Dyskusja] Zewnętrzne Krainy

138

Komentarz

• Witam,
    u mnie zgineła ikona obcych krain, nie mam możliwości wejścia,
    resetowałam kilka razy i NIC :(
  • RudaRuda Moderator Posty: 350
    ElżbietaPC (PL1) powiedział(a):
    Witam,
    u mnie zgineła ikona obcych krain, nie mam możliwości wejścia,
    resetowałam kilka razy i NIC :(
    Proszę sprawdzić, która wersja jest aktualnie używana. Ikona Zewnętrznych Krain jest widoczna TYLKO w wersji HTML5. 
  • NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) PL1 Posty: 547
    Po co dajecie Zewnętrzne Krainy skoro widoczne są tylko w HTML a gra normalna w HTML nie działa?

Pytanie. Kiedy Zewnętrzne Krainy będą dostępne dla NK? Tam gra "chodzi" tylko w html :( więc jeżeli nie można spokojnie pograć na normalnej mapie to może chociaż na ZK.
  • Sunshine (PL1)Sunshine (PL1) PL1 Posty: 64
    problem z wejsciem na zewnetrzne krainy, zalogowana przez flash, bo na html nie da sie zalogowac i jak tu normalnie grac:(, na zewnetrznych:(
    Aga
  • WALDI 03 (PL1)WALDI 03 (PL1) PL1 Posty: 15
    https://zapodaj.net/1d7295b191dd0.jpg.html
    Niemiecki gracz 21 poziom ponad 2tyś wojska , Ciekawostki w zamku i ataki wchodzą niewidoczne. Nie tylko od niego ale od większości niemców. Skasował mi jako któryś z kolei niemiec niewidocznym atakiem wojsko z zamku . Dwie warownie powodują że tak jest. Czy niemiecki serwer jet preferowany? Dwa to jeżeli ma być uczciwa rozgrywka to dajcie nam też 2 warownie to dopiero się z nimi pobawimy. Na razie to wieczna odbudowa wojska przez szwabów. Proszę rozwiązaćc temat lub zlikwidować event bo jest nieuczciwy
  • WALDI 03 (PL1)WALDI 03 (PL1) PL1 Posty: 15
    dołaczam że straciłem już przez niewidoczne ataki TYLKO ze stony niemców ze 2k wojska. Wypacza to przyjemność z gry. Niemcy wygrali poprzedni event ? Zart 
    Podwojenie wszystkiego i to uczciwa rozgrywka ??? Wstydzcie się bo gracze nie mają czego
  • zaskoczyles mnie i to dowod ze niemcy maja zabawe z gry a do nas idzie lipa i aktualizacje bo  nasz serwer to testowy jest.
    "Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"

Stefan   ... naturalnie z kielecczyzny:)
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    Problem z prędkością wojsk  w ataku , jak i widocznym atakiem w obronie , jest znany , występuje na każdym serwerze.
    Zespół pracuje nad rozwiązaniem tych że problemów

Pozdrawiam
  • Wikiti  jak odniesiesz sie do wyzyj zamieszczonego screna z gry ??
    i czy nie jest to troche tak ze niemcy maja gre a my testujemy aktualizacje ktore wprowadzacie??
    "Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"

Stefan   ... naturalnie z kielecczyzny:)
    łomotimaszineri (PL1) powiedział(a):
    Wikiti  jak odniesiesz sie do wyzyj zamieszczonego screna z gry ??
    i czy nie jest to troche tak ze niemcy maja gre a my testujemy aktualizacje ktore wprowadzacie??
    Przecież już nie raz moderatorzy zamieszczali wpis potwierdzający, że polski serwer jest testowy. Takie szczury laboratoryjne jesteśmy, utrzymywane po to żeby inni mieli trochę frajdy.
    Witaj,
    Właśnie była aktualizacja, która miała te błędy wyeliminować

Pozdrawiam
    łomotimaszineri (PL1) powiedział(a):
    Przecież już nie raz moderatorzy zamieszczali wpis potwierdzający, że polski serwer jest testowy. Takie szczury laboratoryjne jesteśmy, utrzymywane po to żeby inni mieli trochę frajdy.

Witaj,
    błędy w Zewnętrznej Krainie , były na wszystkich serwerach
    Dzisiaj była aktualizacje , która ma to wyeliminować
  • dalej mam dwie wartownie,kolega ulepszał wartownie do 3 poziomu a zresetowało do 1
    mlody6677 (PL1) powiedział(a):
    dalej mam dwie wartownie,kolega ulepszał wartownie do 3 poziomu a zresetowało do 1
    Witaj,
    Jak nadal sporadycznie występuje ten błąd , proszę o kontakt z działem wsparcie Ręcznie usuną

Pozdrawiam
  • Mam dwie warownie na zewnętrznych, od samego początku i nie jestem sama, kolego tez tak ma
    edytowano 15.05.2019
    Mam dwie warownie na zewnętrznych, od samego początku i nie jestem sama, kolego tez tak ma
    Witaj ,
    Tak jak wspomniałam już wyżej, proszę o kontakt z działem wsparcia, usuną ręcznie zdublowany budynek

Pozdrawiam
  • WAROWNIA,,, na zewnętrznych krainach mam w zamku dwie warownie ...o co chodzi ?
    MarekGamer33 @ pl 1
    Korzystaj :) masz dwa razy więcej korzyści z warowni :D
Sign In to comment.