Pytanie. Kiedy Zewnętrzne Krainy będą dostępne dla NK? Tam gra "chodzi" tylko w html więc jeżeli nie można spokojnie pograć na normalnej mapie to może chociaż na ZK.
https://zapodaj.net/1d7295b191dd0.jpg.html Niemiecki gracz 21 poziom ponad 2tyś wojska , Ciekawostki w zamku i ataki wchodzą niewidoczne. Nie tylko od niego ale od większości niemców. Skasował mi jako któryś z kolei niemiec niewidocznym atakiem wojsko z zamku . Dwie warownie powodują że tak jest. Czy niemiecki serwer jet preferowany? Dwa to jeżeli ma być uczciwa rozgrywka to dajcie nam też 2 warownie to dopiero się z nimi pobawimy. Na razie to wieczna odbudowa wojska przez szwabów. Proszę rozwiązaćc temat lub zlikwidować event bo jest nieuczciwy
dołaczam że straciłem już przez niewidoczne ataki TYLKO ze stony niemców ze 2k wojska. Wypacza to przyjemność z gry. Niemcy wygrali poprzedni event ? Zart
Wikiti jak odniesiesz sie do wyzyj zamieszczonego screna z gry ?? i czy nie jest to troche tak ze niemcy maja gre a my testujemy aktualizacje ktore wprowadzacie??
"Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"
Wikiti jak odniesiesz sie do wyzyj zamieszczonego screna z gry ?? i czy nie jest to troche tak ze niemcy maja gre a my testujemy aktualizacje ktore wprowadzacie??
Przecież już nie raz moderatorzy zamieszczali wpis potwierdzający, że polski serwer jest testowy. Takie szczury laboratoryjne jesteśmy, utrzymywane po to żeby inni mieli trochę frajdy.
Witaj,
Właśnie była aktualizacja, która miała te błędy wyeliminować
Przecież już nie raz moderatorzy zamieszczali wpis potwierdzający, że polski serwer jest testowy. Takie szczury laboratoryjne jesteśmy, utrzymywane po to żeby inni mieli trochę frajdy.
Witaj,
błędy w Zewnętrznej Krainie , były na wszystkich serwerach
Dzisiaj była aktualizacje , która ma to wyeliminować
Komentarz
u mnie zgineła ikona obcych krain, nie mam możliwości wejścia,
resetowałam kilka razy i NIC
Niemiecki gracz 21 poziom ponad 2tyś wojska , Ciekawostki w zamku i ataki wchodzą niewidoczne. Nie tylko od niego ale od większości niemców. Skasował mi jako któryś z kolei niemiec niewidocznym atakiem wojsko z zamku . Dwie warownie powodują że tak jest. Czy niemiecki serwer jet preferowany? Dwa to jeżeli ma być uczciwa rozgrywka to dajcie nam też 2 warownie to dopiero się z nimi pobawimy. Na razie to wieczna odbudowa wojska przez szwabów. Proszę rozwiązaćc temat lub zlikwidować event bo jest nieuczciwy
Stefan ... naturalnie z kielecczyzny:)
i czy nie jest to troche tak ze niemcy maja gre a my testujemy aktualizacje ktore wprowadzacie??
Stefan ... naturalnie z kielecczyzny:)