Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

[Dyskusja] Zewnętrzne Krainy

28

Komentarz

• cube9 (PL1)cube9 (PL1) PL1 Posty: 42
    bo żarcie masz kupić za ruble czyli wydać kasę he he 
  • Wiśliczanin (PL1)Wiśliczanin (PL1) PL1 Posty: 26
    edytowano 10.03.2019
    I masa błędów na tym szajsie japoniec co ma poziom 70 i 28 legendarny i tylko 2 posty po 10 dniach gry i wy jeszcze śmiecie pisać że wszystko jest normalnie że nie oszukujecie ?????

Do sprawdzenia grać SOY.JP1
    Post edited by Wiśliczanin (PL1) on
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    arti1976 (PL1) powiedział(a):
    Witam. Popieram to jest kpina te krainy. Patrzylem tego kolesia SOY.JP1, jak widze koles pewnie wszystko za monety kupil, moze wygral w totka...................To jest rubinowiec, a ta gra juz dla takich jest niestety, co sie bede rozpisywal......mozna sobie wejsc i popatrzec co ma na zamku i ile rubli poszlo, Moderatorzy sciemniacie caly czas na temat krain i wiekszosci problemow ktore zglaszaja gracze, mysle ze 90% ma problem z tym smiesznym HTML5, grac sie nie chce szkoda wzroku. Wiele problemow zglaszanych i jest ta sama odpowied......dziala jest ok. Problemy z obcymi z malymi zamkami - jest ok, nomadzi i japonce - ataki i ilosc zdobywana tabliczek jest ok, zewnetrzne krainy tez jest ok. Cuda naprawde cuda. Wy powinniscie tak wprowadzic ten smieszny HTML5 zeby nam gra dzialala, a nie zebysmy my kombinowali i cos tam zmieniali. Co do przegladarki Firefox to jest tez porazka, osobiscie na niej gralem, ale gra sie wiesza i nic nie mozna zrobic, czesto po zalogowaniu widac same mury. Podczas gry znika np zamek i widac czat. Porazka !!!
    Witaj

Skoro masz problemy z rozmyciem w wersji HTML5 , to proszę podać w tym temacie to o co prosimy . Im więcej zespół otrzyma danych tym szybciej rozwiąże problem z rozmyciem , jak i  z innymi błędami , jakie występują w html5

Pozdrawiam
  • cube9 (PL1)cube9 (PL1) PL1 Posty: 42
    wikiti  te wszystkie błędy były zgłaszane jak daliście wersję testową html  a teraz znów o to samo prosicie?  testujcie grę na sobie my chcemy po prostu grać może łaskawie się moderatorzy określą czy wiadomo kidy zostaną usunięte usterki bo ciągle dajecie wymijające odpowiedzi  a odpowiedz  typu wkrótce nikogo nie interesuje  więc jak nie macie nic mądrego do powiedzenia to darujcie sobie wasze subtelne omijanie tematu (czyli jak tu odpowiedzieć by nic nie powiedzieć)  więc może łaskawie jakiś konkret podacie  kidy zacznie w końcu dobrze gra działac ?????????????????????????????????
  • gra wojenna zmienila sie w farse.
    bo wojen to jak na lekarstwo 1 w roku   hehehe
    ciagle komunuikaty ze sa usterki
    informacja ze empire to gra wojenna i strategiczna to chyba juz nie aktualne
    bardziej pasuje gra ewentowa z usterkami
    powiem szczerze ze zespol technikow ktorych juz nie ma , a byli to te grono ktore wymyslilo ROBO. Dopuki takich  ludzie nie bedzie to nie ma na co czekac. Najlepiej przejsc do edenu i obserwowac. heheh
    "Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"

Stefan   ... naturalnie z kielecczyzny:)
  • przemo28b (PL1)przemo28b (PL1) PL1 Posty: 16
    grzesss (PL1) powiedział(a):
    Właśnie rozjechał mnie fryc z dowódcą 90/90. Myślę sobie co jest grane, 32lv gość ma  i jak to jest możliwe - pewnie ruble kupuje. A to nie koniecznie.... dobrze , że zaglądnąłem na forum:) A tak się spinałem:) Bo zabawa jak za dawnych lat.... Widać jest lepszy i gorszy sort na tej grze

kilka dni temu przeształem tam wchodzic kupiłem kilka razy rubiny ale tak jak mówisz na mnie japoniec legenda z dowódcą 90/90 w dodatku z jakiegos powodu brak mozliwosci werbowania dystansu, rubiny wydałem na obrone i du.a to jest nienormalne , ja 17lvl a 22legenda , zrobila ze mnie farme i reszte mojego soja, dzis jestem juz spokojny ale gdybym napisał odrazu to dostałbym bana za wulgaryzmy, niech sie ktos puknie w głowe , niedosc ze zostalismy pokrzywdzeni to jeszcze nie ma zadnych ograniczen w róznicy lvl, a kase za rubiny biora chętnie , jesli te krainy wpiszą się w tradycje to ja kończe gre bo nie zamierzam grac w gre za którą musze płacić i mimo to nie móc sie obronic , a nagrody za osiagniecia to ktos zobie moze wiadomo co i gdzie, dali nam mozliwosc podnoszenia za zetony budowy które mozemy łaskawie zdobyc na krainach zewnetrznych, a tam zeby cos osiagnac w dwa tygodnie to trzeba jechac na rubinach i to nie gwarantuje nic bo znajdzie sie ktos z legendarnym lvl i odbierze w kilka dni wszystkie pkt dziedzictwa i co za nagrody dostaniemy? losy do koła fortuny? hehe nie dzieki, jak bede chciał zeby mnie ktos w cos to sobie odpuszcze cała gre i w tetrisa pogram

przemo28b @ pl 1
  • Asqelos (PL1)Asqelos (PL1) PL1 Posty: 191
    edytowano 12.03.2019
    zewnętrzne krainy działają we flashu

edit:
    Dlaczego nie ma przycisku aby z zewnętrznych krain wrócić do normalnej gry? trzeba zamknąć przeglądarkę i zacząć od nowa sie logować.
    Post edited by Asqelos (PL1) on
  • i do tego dodam  ze kiedys promocje to byly promocje jak juz ktos byl wybredny to naprawde mozna  bylo wybierac.Pamietam promocje z przed np 6 lat lub 4 to bylo grubo. Ale to co jest teraz to smiech na sali.
    Promocje zostaly okradzione lub okrojone. Ale to co jest najlepsze to fakt ze kase placimy  tyle samo co wczesniej.

• Marcus2 (PL1)Marcus2 (PL1) PL1 Posty: 19
    Witam,
    mam pytanie czy zdobyte surowce, zbroje , dowódcy czy też rubiny zostaną dodane do konta głównego po zakończeniu wydarzenia ?

Marcus2
  • RudaRuda Moderator Posty: 350
    Marcus2 (PL1) powiedział(a):
    Witam,
    mam pytanie czy zdobyte surowce, zbroje , dowódcy czy też rubiny zostaną dodane do konta głównego po zakończeniu wydarzenia ?

Marcus2
    Wszelkie informacje o evencie znajdziesz w linkach poniżej:

https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/356981/nowe-wydarzenie-zewnetrzne-krolestwa-nie-dla-wszystkich-serwerow-w-tym-pl1#latest
    https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/356987/komentarz-dotyczacy-ogloszenia-o-zewnetrznej-krainie#latest
  • NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) PL1 Posty: 547
    edytowano 14.03.2019
    Ruda powiedział(a):
    Marcus2 (PL1) powiedział(a):
    Witam,

Marcus2
    Wszelkie informacje o evencie znajdziesz w linkach poniżej:

https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/356981/nowe-wydarzenie-zewnetrzne-krolestwa-nie-dla-wszystkich-serwerow-w-tym-pl1#latest
    https://community.goodgamestudios.com/empire/pl/discussion/356987/komentarz-dotyczacy-ogloszenia-o-zewnetrznej-krainie#latest
    W miejscu gdzie wystarczyłoby zwykłe tak lub nie mamy aż dwa linki :). Powalająca odpowiedź. Weź nie pytaj. Weź poszukaj.

"Kiedy wydarzenie Zewnętrznych Krain dobiegnie końca, konta wszystkich graczy wraz z ich zamkami i postępami w rozgrywce zostaną usunięte z serwera i przepadną na zawsze (pamiętajcie, że nagrody i niewykorzystane rubinyzostaną przeniesione na wasze główne konta.
    Nie dotyczy to rubinów, które zostały wydane podczas wydarzenia Zewnętrznych Krain!). "
  • i dzisiaj chcialbym  sie podzielic moim spostrzezeniem  a zatem
    - w  okienku dodaj rubiny mialem , razy 2  powiekszenie ilosci rubinow w przypadku kupna.
    - pytanie do GGS dlaczego owe podwojenie zniklo skoro nie kupowalem rubinow???
    to pytanie nie jest trudne i zakladam ze odpowiedz jest bardzo latwa.
    oczekuje na oswiecenie zawarte w odpowiedzi ggs.

A ja chciałabym wiedzieć jakie czary mam odprawić żeby zajrzeć na zewnętrzne krainy. Mój zamek sobie tam stoi ale ja nie widzę sposobu na dotarcie do niego.
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    edytowano 14.03.2019
    łomotimaszineri (PL1) powiedział(a):
    i dzisiaj chcialbym  sie podzielic moim spostrzezeniem  a zatem
    - w  okienku dodaj rubiny mialem , razy 2  powiekszenie ilosci rubinow w przypadku kupna.
    - pytanie do GGS dlaczego owe podwojenie zniklo skoro nie kupowalem rubinow???
    to pytanie nie jest trudne i zakladam ze odpowiedz jest bardzo latwa.
    oczekuje na oswiecenie zawarte w odpowiedzi ggs.
    Proszę  zgłosić do Działu wsparcia

NewSmyk (PL1) powiedział(a):
    A ja chciałabym wiedzieć jakie czary mam odprawić żeby zajrzeć na zewnętrzne krainy. Mój zamek sobie tam stoi ale ja nie widzę sposobu na dotarcie do niego.
    Proponuję zalogować się do gry przez HTML5 , wtedy będzie widoczna grafika związana z zewnętrzną krainą
  • wchodzilem na zewnetrzne krainy i zastanawiam sie tylko w jakim celu mam zaczac tam granie??? Kiedy mozna zauwazyc ze to jest nic innego jak gra od nowa i bez sali legend i calej reszty.
    Tak to jest swietne rozwiazanie ale tylko wtedy  kiedy bede mogl uzyc swojego obecnego zamku z sala legend 550l.  Szkoda kasy bo przeciez tam nic nie jest za darmo.

"Proponuję zalogować się do gry przez HTML5 , wtedy będzie widoczna grafika związana z zewnętrzną krainą "
    Proponuję nie żartować 
  • Taka obserwacja:

Wszystko byłoby dobrze gdyby:
    1. Wszyscy gracze wchodzili równo na event. A tak ci co weszli później są mięsem armatnim dla innych graczy z JP1, FR1, DE1, BR1 itd.
    2. Była blokada ataków na niższe poziomy zamków. A tak mamy sytuację że gracze 70lvl/16legendarny latają na graczy 20lvl. Jakoś w skórkach, perełkach, plastrach miodu GGE potrafi zablokować latanie na niższe poziomy, a tutaj nie? ciekawe ...
    3. Dowódca i kasztelan za monety byli równi. Dowódca ma +10% siły i 20 dziedziniec a kasztelan tylko 5% dziedzińca - gdzie tu logika?
    4. Fale ataku. 70lvl atakuje 22lvl 4 falami i przechodzi przez mury na dziedziniec, a tam parametry jak wyżej.
    Jeśli pozwalacie na atakowanie bez ograniczeń to kasztelan dla mniejszych poziomów musi być silniejszy na dziedzińcu. Na przykład wojowniczka chłodu, nomadowy, ursyd. Jeśli nie to wprowadzcie blokady. Pokazaliście już że się da :-)
    5. Codzienny prezent za rejestracje - po zebraniu wszystkich nagród kielich nie znika, a nawet pojawia się po powrocie do głównego zamku
    6. Powrót do głównego zamku nie następuje automatycznie tylko trzeba się ponownie logować
    7. Nie można się zalogować na forum będąc na zewnętrznych krainach.

Pozdrawiam
    Pablo
    Pablo000 @ pl 1
Sign In to comment.