Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

[Dyskusja] Zewnętrzne Krainy

WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311

Witam,

W tym miejscu otwieram dyskusje na temat Tego ogłoszenia.

Jak zawsze proszę o trzymanie się tematu.

Pozdrawiam,

Wikiti

Post edited by Wikiti on
«138

Komentarz

• Witam I co to ma być ?? Możliwość rozbudowy 2 konta na 15 dni?? haha normalnie to jest nie normalne ruble i jeszcze raz ruble za długo gram żeby bawić sie w takie coś.

pozdro

• a gdzie   na  głównym   mam  ikone  zewnetrze krainy   http://prntscr.com/mu54vx a tak ma kolega w soju https://prnt.sc/mu53be
  • niestety u mnie też brak tej ikony i nie mam jak przejść do krain zewnętrznych
  • u mnie tej ikonki też nie ma

Bartas @ pl 1
  • jaromlody (PL1)jaromlody (PL1) PL1 Posty: 336
    u mnie też nie ma ikonki ale się da wejść przez wiadomość o rozpoczęciu ewentu.
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    edytowano 06.03.2019

Błąd został już zgłoszony. Ale tak jak pisze @jaromlody (PL1)  można wejść poprzez wiadomość systemową

edit..

Ikona Zewnętrznej Krainy dostępna wyłącznie na HTML5 Gracze na zewnętrznej przeglądarce flash , nie będą jej mieli , ale nadal poprzez wiadomość mogą przejść do Zewnętrznej Krainy

Pozdrawiam
    Post edited by Wikiti on
  • mir8 (PL1)mir8 (PL1) PL1 Posty: 14
    czy to jest jednorazowy zamysł, czy bedzie cykliczny i czy jak beda nastepne bedzie trzeba zamki budowc od nowa
    mir8 @ pl 1
  • macie jakiś sojusz pl na krainach?

Szczapaty @ pl 1
  • AdamUser2 (PL1) powiedział(a):

Witam I co to ma być ?? Możliwość rozbudowy 2 konta na 15 dni?? haha normalnie to jest nie normalne ruble i jeszcze raz ruble za długo gram żeby bawić sie w takie coś.

łomotimaszineri (PL1) powiedział(a):
    ggs mysli jak tu wydobyc kase od graczy tylko ze cos to nie wychodzi. Zewnetrzna kraina to koszmar.
    jestem  przyzwyczajony to komfortu gry a nie bede nic budowac.hehehe
    Prawda jest taka, że na tych krainach bez przewag które zdobyliście na głównej grze a które już są niedostępne dla innych tj. czasówki, studnia rubinów, inne prezenty, gdzie liczy się tylko sama taktyka za dużo nie zwojujecie, więc mi się to podoba

• NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) PL1 Posty: 547
    likantrop (PL1) powiedział(a):
    AdamUser2 (PL1) powiedział(a):

Witam I co to ma być ?? Możliwość rozbudowy 2 konta na 15 dni?? haha normalnie to jest nie normalne ruble i jeszcze raz ruble za długo gram żeby bawić sie w takie coś.

ggs mysli jak tu wydobyc kase od graczy tylko ze cos to nie wychodzi. Zewnetrzna kraina to koszmar.
    Prawda jest taka, że na tych krainach bez przewag które zdobyliście na głównej grze a które już są niedostępne dla innych tj. czasówki, studnia rubinów, inne prezenty, gdzie liczy się tylko sama taktyka za dużo nie zwojujecie, więc mi się to podoba

Prawda jest taka, że swoje konta budowaliśmy bardzo długo. Nie dostaliśmy swoich zamków w prezencie :P Według mnie, nowi gracze otrzymują o wiele więcej niż my, kiedy zaczynaliśmy swoją przygodę z empire. Zewnętrzne Krainy, z tego co mi wiadomo a wiadomo niewiele, to kolejny event czyli wydarzenie ograniczone czasowo. Osoby, które będą chciały ugrać coś konkretnego MUSZĄ wpakować w ta krainę rubiny czyli kasę. Kłania się podstawowa reguła GGE, kasa ponad wszystko. Ja rozumiem, że każdy chce zarobić ale takie darcie na żywca w dodatku oferując produkt bardzo wątpliwej jakości to przegięcie. Oczywiście osoby wchodzące na krainę nie otrzymały informacji, że jest to tylko poglądowe czyli nie otrzymają ŻADNYCH nagród. Taka informacja była na forum tylko nie ma obowiązku przeglądania forum. Weszłam, rozejrzałam się i w chwili obecnej podziękuję. Nie mam dość czasu żeby porządnie ogarnąć normalną grę (zwłaszcza przy tej ilości eventów i tym "balansie" gry, który nam oferują) a co dopiero walczyć i budować od podstaw de facto kolejne konto (CZASOWE). Taktyka, strategia czy chociażby dobra zabawa nie ma nic wspólnego z tym eventem. Liczy się kasa.
    NewSmyk (PL1) powiedział(a):

Oczywiście osoby wchodzące na krainę nie otrzymały informacji, że jest to tylko poglądowe czyli nie otrzymają ŻADNYCH nagród. Taka informacja była na forum tylko nie ma obowiązku przeglądania forum.
    Wydarzenie trwa od 01.03.2019 Więc ci co brali w nim udział mają przewagę Ale pozostali gracze , którzy dołączyli do tego wydarzenia 06.03.2019 , oczywiście że są klasyfikowani w rankingu i otrzymają zdobyte nagrody z poziomu, w którym się znajdą na koniec tegoż wydarzenia
  • kanonik (PL1)kanonik (PL1) PL1 Posty: 25
    edytowano 08.03.2019

NewSmyk (PL1) powiedział(a):

Oczywiście osoby wchodzące na krainę nie otrzymały informacji, że jest to tylko poglądowe czyli nie otrzymają ŻADNYCH nagród. Taka informacja była na forum tylko nie ma obowiązku przeglądania forum.
    Wchodzac na kraine  nie dano żadnej informacji że zrobiono nas w balona. Kupujcie promki i bądźcie mięsem armatnim dla tych co tam siedzą  duzo wczesniej  pobudowani juz. Cieszmy się że ggs udało sie nas kolejny raz wyrolować
  • grzesss (PL1)grzesss (PL1) PL1 Posty: 26
    Właśnie rozjechał mnie fryc z dowódcą 90/90. Myślę sobie co jest grane, 32lv gość ma  i jak to jest możliwe - pewnie ruble kupuje. A to nie koniecznie.... dobrze , że zaglądnąłem na forum:) A tak się spinałem:) Bo zabawa jak za dawnych lat.... Widać jest lepszy i gorszy sort na tej grze
    grzesss @ pl 1
  • grzesss (PL1)grzesss (PL1) PL1 Posty: 26
    I dlaczego nie było informacji ogólnej, że to tylko event zapoznawczy? A może była, tylko kto czyta od A do Z wyskakujące okienka? 
    grzesss @ pl 1
    edytowano 08.03.2019
    grzesss (PL1) powiedział(a):
    Właśnie rozjechał mnie fryc z dowódcą 90/90. Myślę sobie co jest grane, 32lv gość ma  i jak to jest możliwe - pewnie ruble kupuje.
    Dowódca i Kasztelan do kupienia za monety , w Zewnętrznej Krainie , wojsko także można kupić za monety

• kanonik (PL1)kanonik (PL1) PL1 Posty: 25
    edytowano 09.03.2019

Wikiti
    powiedział(a):
    grzesss (PL1) powiedział(a):
    Właśnie rozjechał mnie fryc z dowódcą 90/90. Myślę sobie co jest grane, 32lv gość ma  i jak to jest możliwe - pewnie ruble kupuje.
    Dowódca i Kasztelan do kupienia za monety , w Zewnętrznej Krainie , wojsko także można kupić za monety

Tyle że monet nie uzbierałeś bo nie grales wczesniej wiec nie ma za co kupic :P No chyba ze  wpłacisz gotówke i za ruble kupisz
  • renia3333 (PL1)renia3333 (PL1) PL1 Posty: 112
    edytowano 10.03.2019
    Może to byłaby fajna zabawa Alee
    Paranoją jest ze 
    gracz z levelem 70 może lecieć z atakiem na gracza z lvl 12  to już nieporozumienie i to 4 falami 
    nie ma szans się obronić
    może by ktoś nad tym pomyślał

np na koralikach czy futerkach nie dało  się atakować duzo słabszych graczy 
     a tu niemiła niespodzianka i dla małych leveli co weszli później porażka

mało tego

gracz z 12 lvl nie moze nawet  graczowi z 70 lvl zrobić wywiadu  sama sprawdziłam a duzy gracz  może 4 falami lecieć na  małego  chyba cos  nie tak   
    może  ktoś pomyśli nad tym ze male levele w tym wypadku to mięso armatnie dla 70 lvl 

takie moje zdanie

Renia
  • Adi1975 (PL1)Adi1975 (PL1) PL1 Posty: 15
    edytowano 10.03.2019
    dlaczego atakując gracza czy barona nie rabuje się żadnych surowców tylko monety ?
Sign In to comment.