html5

245

Komentarz

  • NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) Posty: 526PL1
    Wikiti powiedział(a):
    Witam ,
    Proszę zapoznać się z tym tematem , Może pomóc  z problemami HTML5
    Bez żartów proszę :((
    To podobno ma być rozrywka a nie szybki kurs dla informatyków.
    Przełączyłam ponownie na flasha. Jak naprawicie błędy dajcie znać.
  • wyłączcie tego html5 bo grać sie mało co da przed tym mi sie ładowało bez problemu a teraz wogóle
  • Wikiti powiedział(a):
    Witam ,
    Proszę zapoznać się z tym tematem , Może pomóc  z problemami HTML5
    gram na firefoxie i nic sie nie ładuje

  • NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) Posty: 526PL1
    LUDZISKA
    przełączcie się na flasha.
     https://empire.goodgamestudios.com/flash/
  • czy umiecie co kolwjek dobrze zrobić za co się nie dotkniecie dotej gry wszystko sknocicie od kilku miesięcy zaczym cos robic na dobre wy pogarszacie tylko gre zmondrzejecie wtedy kiedy zaczna gracze odchodzić zobaczcie na mapie coraz wieci wolnego miejsca 
  • kjasiu (PL1)kjasiu (PL1) Posty: 16PL1

    fantastyczna aktualizacja z reszta jak kazda jaka dajecie

    wy chyba naprawdę macie  wielkie poczucie humory i totalna ignorancje dla swoich klijentow

    mam prosbe napiszcie do mnie jak cos zrobicie dobrze wtedy trzeba będzie ten dzień oglosic swietem

    po waszej ostatniej aktualizacji ta gra to wieszak

    a zalogowac się graniczy z cudem

    mam nadzieje ze  kiedyś ktoś was potraktuje tak jak wy traktujecie ludzi z których macie kase



  • peacemax (PL1)peacemax (PL1) Posty: 19
    edytowano 04.03.2019
    tyle czasu mieli aby dopracować grę na html5 i jak zwykle debeściaki ze suportu zabłysnęli jak obrączka w toalecie hahaha :) może trzeba jeszcze z rok żeby  coś dopracowali  choć i tak pewnie roku braknie hihihihi... i ot ciekawostka po 20min gry

    peacemax @ pl 1
  • Witam gram na telefonie i korzystam z pufin od wczoraj ie mogę się zalogować przeglądarka glupieje. Dziś jestem w pracy i ucieknie mi wojo z archipelagu bo nie będę mógł przesłać jedzenia. A na Mozilli nieda się zalogować bo nie wchodzi hasło które jest prawidłowe 
    przemo28b @ pl 1
  • WikitiWikiti Posty: 915Moderator
    DrPaulus (PL1) powiedział(a):
    Na monitorze 4:3 czcionki są rozmyte. Obraz jest mało wyraźny, tak jakby skalowanie rozdzielczości szwankowało. Gra na firefoxie klatkuję bardziej niż we flashu. Ponadto w opcjach zniknęły ustawienia związane z jakością wyświetlanej grafiki.

    Serio? Testujecie to od kilku miesięcy i nic nie zostało poprawione od pierwszej bety HTML5.

    Witam,
    Jak ktoś ma Windows10 a ma rozmyte czcionki
    Polecam w lupkę wpisać Cleartype
    Każdy może ustawić wyświetlanie tekstu pod siebie indywidualnie

  • Krzyśko (PL1)Krzyśko (PL1) Posty: 131PL1
    edytowano 05.03.2019
    arti1976 (PL1) powiedział(a):
    Brawo Wy. Gra muli i się wiesza, zalogowanie czasem trzeba 3 próby robić. Najgorsze jest tez to ze nie ma szans teraz wejść na gierkę na telefonie przez aplikacje Pufin. Co Wy zrobiliście znowu ? 
    FF 64-bit: muli i na ver53 i na ver65...
    1) HTML5 gryzie się u mnie z niektórymi dodatkami, np. FlashControl - bez dodatku odpala od razu...
    2) Puffin chodzi jako/tako: Android i Puffin najnowsze, dns adguard'a aktywny: tylko trzeba jakoś zamknąć to (piiip) info o HTML5...
    Podsumowanie: zostaję na Flash'u
    Post edited by Krzyśko (PL1) on
    Krzyśko @ pl 1
  • miceq5 (PL1)miceq5 (PL1) Posty: 33PL1
    gra w wersji HTML5  dalej nie działa dzisiaj udało się zalogować i zdjąć jedną reklamę i na drugiej się zacięła . pozostaję na Flash'u
  • dariusz1969 (PL1)dariusz1969 (PL1) Posty: 20PL1
    edytowano 05.03.2019
    nie chodzi tu tylko o czcionkę ale o całość obraz rozmyty przy moim monitorze SAMSUNG 28" U28H750UQUX rozdzielczość 3840x2160 to porażka 
    przeglądarka chrome najnowsza 
    grafika MSI GEFORCE GTX 1060 GAMING X 6GB
    Intel(R)_Core(TM)_i5-6600K
    windows 10 pro
  • jaromlody (PL1)jaromlody (PL1) Posty: 330PL1
    Jak ktoś chce wejść przez pufina na grę to da się tylko trzeba na wchodzić przez adres:

     https://empire.goodgamestudios.com/flash/

    dziś rano wchodziłem i gra normalnie działa.
  • NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) Posty: 526PL1
    jaromlody (PL1) powiedział(a):
    Jak ktoś chce wejść przez pufina na grę to da się tylko trzeba na wchodzić przez adres:

     https://empire.goodgamestudios.com/flash/

    dziś rano wchodziłem i gra normalnie działa.
    Bo to chodzi we flashu :D
  • Bardzo się dziwiłem wszystkim którzy piszą że gra nie działa....  do czasu aż próbowałem odpalić grę na (tu nie ma znaczenia przeglądarka) kompie z win10. Totalna porażka, gra odpaliła z wielkim jękiem na firefoxie i praktycznie przez pokaz slajdów nie dało się grać, podobnie zresztą zachowywała się opera, Maxthon nie odpalił gry....
    Wracam do linuxa, tu gra chodzi płynnie na wszystkich przeglądarkach :)
    Może o to chodzi że gry będą wreszcie działać pod linuxem :)
  • Witam 

    ja mam kilka problemów z html5

    1 wiadomości i czat sojowy
    - klawisze PG-UP I PG-DN nie działają  :/ Uniemożliwia mi to sprawne przesuwanie do Góry i w Duł 

    2 zaznaczanie kopiowanie tekstu 
    wiadomości i czat sojuszu - da się skopiować tylko to co widać na ekranie wyżej i niżej nie bo się przesuwa ani do Góry ani w Duł

    kopiowanie tekstu czat sojuszu ułatwia mi komunikacje z sojem i sprawia że nie umyka mi to co piszą łudzę ponieważ sobie mogę to zapisać a dla mnie to bardzo ważne bo jestem niepełnosprawny

    3. na Telefonie używam przeglądarki Puffin 
    Puffin html 5 ma nie dostępny tryp pełnego ekranu :( a jest on potrzebny przesuwania kamery świata gry

    używam przeglądarki Puffin  bo empire four kingdoms nie widzi mego konta w grze
  • RudaRuda Posty: 254Moderator

    1 i 2 - problem został zgłoszony do Zespołu.

    3 W tej chwili proszę korzystać z wersji Flash jeżeli chodzi o przeglądarkę Puffin. Zespół szuka rozwiązania tego problemu.

    Empire: Four Kingdoms jest osobną aplikacją, nie można tam korzystać z konta na PL1 - analogicznie jak inny serwer

Sign In to comment.