html5

do niczego... zawiesza komputer a używam Firefoxa
«1345

Komentarz

  • cube9 (PL1)cube9 (PL1) Posty: 29PL1
    nie wiem gdzie napisze tu najwyżej niech moderator przeniesie temat   w inne miejsce      HTML   co to niby ma być   ?      obraz rozmyty jak w testowej wersji   ciężko się  zalogować  bo wyskakuje powiadomienie że moje konto jest już połączone z innym kontem facebok     a ja kont nie łączyłem   i co was obchodzi mój facebook ?  po co włączacie coś co jest od początku popsute i nie działa    poprawnie  a w dodatku muli grę   podobno miało być lepiej  niestety nie jest  .....   kolejna wtopa   i szanowny panie pani moderatorze nie pisz mi przypadkiem  że u was wszystko działa bo to mnie nie obchodzi takie wywody sobie możecie zachować u mnie po zmianach nie działa poprawnie i to mnie interesuje może łaskawie niech ktoś się w końcu weżmie do roboty i naprawi błędy
  • lolo657 (PL1)lolo657 (PL1) Posty: 83PL1
    edytowano 04.03.2019
    Może dlatego, że jeszcze nie przeszliśmy na html5? Cały czas na flashu gramy

    O, teraz widzę html, trochę inaczej ale wszystko OK.
    Post edited by lolo657 (PL1) on
    Piszcie po polsku ! Jest różnica czy zrobisz komuś "Łaskę", czy "Laske"
  • miceq5 (PL1)miceq5 (PL1) Posty: 33PL1
    do niczego zawiesza komputer a używam Firefoxa  i nie mogę wejść na grę  trzeba chyba z  tej gry  zrezygnować
  • RudaRuda Posty: 253Moderator
    Przez jakiś czas można jeszcze używać wersji z flashem: https://empire.goodgamestudios.com/flash/

    Przez cały czas zbierane są od graczy informacje na temat błędów, będą one usuwane systematycznie przez Zespół.
  • miceq5 (PL1)miceq5 (PL1) Posty: 33PL1
     za 3 logowaniem udało się wejść na grę ale wyskoczył komunikat ta strona spowalnia działanie przeglądarki i zacięło komputer  na innych grach takich problemów nie ma zróbcie coś z tą grą . bo wina jest w tej stronie
  • DrPaulus (PL1)DrPaulus (PL1) Posty: 11PL1
    edytowano 04.03.2019
    Na monitorze 4:3 czcionki są rozmyte. Obraz jest mało wyraźny, tak jakby skalowanie rozdzielczości szwankowało. Gra na firefoxie klatkuję bardziej niż we flashu. Ponadto w opcjach zniknęły ustawienia związane z jakością wyświetlanej grafiki.

    Serio? Testujecie to od kilku miesięcy i nic nie zostało poprawione od pierwszej bety HTML5.

    Post edited by DrPaulus (PL1) on
    NoE
  • pawek123 (PL1)pawek123 (PL1) Posty: 125PL1
    kiepski rozmyty obraz i zamula :(
             pawek123

  • rozmyty obraz, oczy po 5' wysiadają
  • Ania93 (PL1)Ania93 (PL1) Posty: 4PL1
    witam.
    I grzecznie pytam, dlaczego zepsuliście przy okazji  inne przeglądarki?? np. nie ma mozliwosci zalogowania sie na telefonie, a przecież to nie   jest  nielegalny proceder...
     Chyba naprawdę komuś już nie zależy  i wszystko zmierza ku temu, aby  mapa jeszcze bardziej opustoszała.

    pozdrawiam
  • Witam

    Mam  wrażenie,  ze znowu robimy za króliki doświadczalne, gra chodzi dużo gorzej niż wcześniej, muli okropnie przejście z zamku na mapę czy  na inny zamek trwa wieczność, puszczenie ataku na samuraja tak samo...
    To już nie jest gra tylko droga przez  mękę...:(




    RudaMańka @ pl 1
  • NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) Posty: 526PL1
    No cóż, powiem tylko tyle.
    Wyszło jak zwykle.  :'(:s:'(:s:'(:s:'(  
  •   nawet linku z czata  sie nie dasie otworzyc   bo wychodzi ze to grafika
  • Ania93 (PL1)Ania93 (PL1) Posty: 4PL1
    dariusz1969 (PL1) powiedział(a):
    rozmyty obraz, oczy po 5' wysiadają
    Zmeczeni to  wlasciciele Nami   chyba juz są...  ale z takim podejściem do graczy, to juz krótka droga , w moim przypadku przynajmniej.
  • Witam
    Gram na Chrome, czcionka rozmyta , jedne literki pogrubione, inne normalne, tak jak pisze DrPaulus jakby szwankowała rozdzielczość:( I dokladnie to samo -  zniknęły w opcjach ustwawienia pozwalające na zmianę jakości wyświetlanej grafiki. Tyle testów i ... ?:(
  • WikitiWikiti Posty: 915Moderator
    Witam ,
    Proszę zapoznać się z tym tematem , Może pomóc  z problemami HTML5
  • B L A C K (PL1)B L A C K (PL1) Posty: 23PL1
    edytowano 04.03.2019
    Witam, system Windows 7, przeglądarka Opera jakość nie do przyjęcia, szkoda oczu. Takie pytanie, czy to gracze powinni dostosowywać przeglądarki do gry czy gra z automatu po włączeniu powinna normalnie wyglądać, jak wszystkie inne gry i strony, tylko nie ta. Uważam, że jakościowo jest po prostu niedopracowane.
  • miceq5 (PL1)miceq5 (PL1) Posty: 33PL1
    po staremu gra działa jak poprzednio po nowemu gra po zalogowaniu zatrzymuje się na reklamie i zawiesza komputer grać się nie da.
  • B L A C K (PL1)B L A C K (PL1) Posty: 23PL1
    edytowano 04.03.2019
    U mnie niestety https://www.empire.goodgamestudios.com/flash nie odpala sie na żadnej przeglądarce :(

    Edit 18:20 na flash odblokowało się :)
    Post edited by B L A C K (PL1) on
  • Ruda powiedział(a):
    Przez jakiś czas można jeszcze używać wersji z flashem: https://empire.goodgamestudios.com/flash/

    Przez cały czas zbierane są od graczy informacje na temat błędów, będą one usuwane systematycznie przez Zespół.
    http://prntscr.com/mt4ndq     naprawicie to? 
  • U mnie akurat firefox śmiga całkiem dobrze, natomiast przeglądarki działające na silniku google działają ociężale a nawet klatkują :(   prym wiedzie google chrome na którym nie da sie grać....
    No i prosiłbym żeby ktoś sprawdził dlaczego ankieta dla graczy nie odpala się pod html5, wyskakuje tylko informacja o błędach...
    Co do wersji flash to u mnie bez problemu działa na przeglądarce maxthon w wersji portable :)  i co ciekawe działa lepiej niż html5 na innych przeglądarkach.
Sign In to comment.