Wikiti nie musisz tłumaczyć na czym polega detronizacja tu raczej nie graja inteligentni inaczej, problem cały czas polega na tym ze brak jest silnych zamków obcych i kruków, czy kroś z Waszej ekipy modów może wreszcie przekazać sugestie do kogoś kompetentnego żeby zostały przywrócone poprzednie zamki obcych/kruków?. Obecna sytuacja z tymi eventami to jawne zlanie graczy i pokazanie jak nisko się ich traktuje, proszę o konkretną informację czy nastąpią zmiany w ilości wojska na tych eventach. Kolejna sprawa, ulepszenie koszar, fajnie ale czy w związku z tym że nowe jednostki kosztują więcej niż logika to przewiduje nastąpi wzrost złupionych monet z baronów/nomada/samuraja?
Po raz kolejny pisze wyraźnie.....................nie wiem czy czytasz co pisze, ale Kolega kolejny raz fortyfikował za rubiny i kolejny raz mały obcy, czy to jest nadal niezrozumiale ? Nie ma screena bo ma już dość tego oszustwa, chętnie bym go tu wkleił gdybym miał.
Nie wiem może ktoś tu wreszcie wklei screen, ze po fortyfikacji jest mniejszy obcy niż przed. Ja niestety nie dam Wam zarobić i nie dam ani grosza, nawet rubla na fortyfikacje, już straciłem ruble i miałem mniejszego obcego. Kpina i oszustwo.
Na wiele spraw nie odpisujesz i do tej pory nie wiem jak można wysyłać 15 ataków na raz, na nomadów mając 5 obozów. Jak można tez z ataku zdobyć 100 tabliczek wysyłając normalne ataki bez ulepszeń i na zwykłych zabawkach ? Max jaki się zdobywa to jest 78. Potwierdzili to gracze atakując nomadów i podobnie fortyfikacje tez pisali ze mieli mniejsze zamki. NIE WIEM CZY MY GRAMY W TA SAMA GRĘ ????
Detronizuje się raz i fortyfikuje też tylko raz ten sam zamek , Kolejne wygnanie lub zmuszenie do fortyfikacji tegoż samego zamku , może doprowadzić do tego że przybędzie zamek z mniejszą ilością wojska. To jest wyraźnie opisane w Pomocy , oraz ja już ci kilkanaście razy tłumaczyłam Wiec jak nadal fortyfikujecie ten sam zamek kilka razy , to nie czytacie opisu tej funkcji, to nikt już na to nie poradzi
Co do drugiej części wypowiedzi, powiem tak sam opisałeś że fortyfikowałeś ten zamek , kilka razy ten sam zamek, czyli robiłeś błędnie .Ale to chyba nie wina gry..
Co do ataków na obozy Nomada. Wybieram jeden i atakuję wszystkim co mam , każdy dowódca jest w drodze Jeden obóz nie 4 :)10-15 dowódców w tym samym czasie .
Wikiti nie musisz tłumaczyć na czym polega detronizacja tu raczej nie graja inteligentni inaczej, problem cały czas polega na tym ze brak jest silnych zamków obcych i kruków, czy kroś z Waszej ekipy modów może wreszcie przekazać sugestie do kogoś kompetentnego żeby zostały przywrócone poprzednie zamki obcych/kruków?. Obecna sytuacja z tymi eventami to jawne zlanie graczy i pokazanie jak nisko się ich traktuje, proszę o konkretną informację czy nastąpią zmiany w ilości wojska na tych eventach. Kolejna sprawa, ulepszenie koszar, fajnie ale czy w związku z tym że nowe jednostki kosztują więcej niż logika to przewiduje nastąpi wzrost złupionych monet z baronów/nomada/samuraja?
Witaj,
Oczywiście wszystkie sugestie są przekazywane do odpowiednich działów, w cotygodniowych raportach.
Przy eventach Wojna Krwawych Kruków czy też Wojna Królestw nic prócz dodania funkcji Detronizacji nie było robione
Co do Koszar i jednostek nowo dodanych , postaram się więcej jutro ustalić
Witam. Co do nomadów nie wszystko jest wyjaśnione, a te 100 tabliczek wysyłając normalne ataki bez ulepszeń i na zwykłych zabawkach to jakim cudem ? Musisz mieć bardzo dużo osłon. Zdradź tajemnice jak tego dokonujesz, ze starcza ci na tyle ataków przez 4 dni, bo robi się je bardzo wolno. NIE MA SZANS GRAC NORMALNIE BEZ WSPOMAGACZY.
Co do obcych już rozumiem, ale jedno jest jeszcze bez sensu.Skoro jest detronizacja i fortyfikacja i tylko raz możemy wykonać na zacnym dużym obcym jakiego mamy 500 i cudem 800 wojaków. Miało by to sens gdy trafimy obcego 3000 i wtedy powiększamy. Tu się zgodzę, a nie detronizacja czy fortyfikacja małych zamków.
Trafienie teraz obcego nawet 2000 woja to jest już cud. Cały czas piszemy o tym samym ze jest za mało woja na zamkach obcych. Zwiększcie tak jak było kiedyś to większość będzie grała z przyjemnością, bo ja nie widzę sensu gry i osiągnięcia 10 000 000.............a chorągiewek jak na lekarstwo jest.
Cieszy mnie to że wreszcie udało mi się ci wyjaśnić funkcję Detronizacji
Co do Nomadów , Każdy aktywny gracz w innych eventach otrzymuje z nagród maszyny dające % Wiec 100tabliczek z ataków to jest średnia, większość graczy wyciąga z ataku o wiele więcej
Pamiętam jak detronizowałem zamek miałem 1000 wojaków po detronizacji było o wiele mniej. Więc o co tu chodzi ? Zmieńcie to bo naprawdę ludzie przestana grac.
Są dwa sposoby Detronizacji , poprzez Wygnanie i zmuszenie do Fortyfikacji
Wygnanie wymienia zamek , może być większy i dostać wsparcie 20-500 Wojska Tronowego, ale także może być mniejszy od tego pierwszego + 20-500 Wojska Tronowego.
Fortyfikacja , zmusza do wzmocnienia istniejącego zamku , który otrzymuje wsparcie 520-1k Wojska Tronowego.
Wszystko jest wyraźnie opisane jak działa Detronizacja
Pozdrawiam
Jakoś i to nie działa- skan 1400 woja, po detronizacji za 1200 rubinów tyleż samo obrońców - więc gdzie tu wzmocnienie zamku?
Pamiętam jak detronizowałem zamek miałem 1000 wojaków po detronizacji było o wiele mniej. Więc o co tu chodzi ? Zmieńcie to bo naprawdę ludzie przestana grac.
Są dwa sposoby Detronizacji , poprzez Wygnanie i zmuszenie do Fortyfikacji
Wygnanie wymienia zamek , może być większy i dostać wsparcie 20-500 Wojska Tronowego, ale także może być mniejszy od tego pierwszego + 20-500 Wojska Tronowego.
Fortyfikacja , zmusza do wzmocnienia istniejącego zamku , który otrzymuje wsparcie 520-1k Wojska Tronowego.
Wszystko jest wyraźnie opisane jak działa Detronizacja
Pozdrawiam
Jakoś i to nie działa- skan 1400 woja, po detronizacji za 1200 rubinów tyleż samo obrońców - więc gdzie tu wzmocnienie zamku?
Witaj,
Proszę zgłosić to do działu wsparcia , Ale szczerze to u mnie nigdy to się nie zdażyło, by za rubiny nie dodało wojska
witam popieram to kpina i zepsucie eventu kruki i obce bez rubli i inwestowania nic nie ugrasz gra schodzi na psy widze coraz mniejsze zainteresowanie graczy , mniej ludzi na grze posty juz wolne po mapie czas chyba konczyc a tłumaczenie moderatorów malo przekonywujace ale co wymagac przeciez nie kopie sie pracodawcy )))
Dalej nie odpowiedziałaś na pytanie gdzie podziały się zamki od 2 tysięcy do 8 tysięcy defa na zamkach gdzie takie się pojawiały w miarę często ??? Proszę o jedna konkretną odpowiedź czy ta informacja została przekazana do włodarzy gry i jaka jest ich odpowiedź , a nie w kółko odpisujesz praktycznie to samo !!! @Wikiti
Dalej nie odpowiedziałaś na pytanie gdzie podziały się zamki od 2 tysięcy do 8 tysięcy defa na zamkach gdzie takie się pojawiały w miarę często ??? Proszę o jedna konkretną odpowiedź czy ta informacja została przekazana do włodarzy gry i jaka jest ich odpowiedź , a nie w kółko odpisujesz praktycznie to samo !!! @Wikiti
Witaj,
Tak została przekazana , Odp. Nic nie było przy zamkach zmieniane ,poza dodaniem detronizacji
Witaj,
Tak została przekazana , Odp. Nic nie było przy zamkach zmieniane ,poza dodaniem detronizacji
Pozdrawiam
Jeśli nie było nic zmieniane, to gdzie są te zamki 2k+ woja ? Wyparowały? Jeśli ktoś miał takiego (bez "ulepszania" za rubiny) to prosiłbym o screeny.
Witaj,
Pozdrawiam
Hmm to wyjaśnij to gdzie są te duże zamki 2-8k ?? czarna magia w grze były i nagle znikły )
Witaj,
Pozdrawiam
Raczej trudno w to uwierzyć , bo od momentu wprowadzenia detronizacji u mnie jak narazie całkowity brak grubasków największy jaki do tej pory trafiłem to 1200 i do tego wymieszany z offem i drugi raz 1100 i to wszystko jak do tej pory, standard to 420 do 600 a trafiają się i takie perełki że jest aż cale 316 . Dlatego nie robię juz tego eventu puszczam ataki tylko po uzupełnienie jedzenia
Witaj,
Pozdrawiam
Raczej trudno w to uwierzyć , bo od momentu wprowadzenia detronizacji u mnie jak narazie całkowity brak grubasków największy jaki do tej pory trafiłem to 1200 i do tego wymieszany z offem i drugi raz 1100 i to wszystko jak do tej pory, standard to 420 do 600 a trafiają się i takie perełki że jest aż cale 316 . Dlatego nie robię juz tego eventu puszczam ataki tylko po uzupełnienie jedzenia
Witaj,
Pozdrawiam
Witaj,
Pozdrawiam
Często widuję takie lub podobne
to my takich często nie dostajemy
więc sama widzisz jaka rozbieżność, ciekawe czym spowodowana, ja takiego od momentu wprowadzenia detronizacji jeszcze nie widziałem i nie tylko ja bo cała reszta soja też nie. A skoro u ciebie często to tym bardziej zastanawiające jakie podziały tutaj obowiązują.
Komentarz
popieram to kpina i zepsucie eventu kruki i obce
bez rubli i inwestowania nic nie ugrasz
gra schodzi na psy widze coraz mniejsze zainteresowanie graczy , mniej ludzi na grze
posty juz wolne po mapie
czas chyba konczyc
a tłumaczenie moderatorów malo przekonywujace ale co wymagac przeciez nie kopie sie pracodawcy
Jeśli ktoś miał takiego (bez "ulepszania" za rubiny) to prosiłbym o screeny.
Dlatego nie robię juz tego eventu puszczam ataki tylko po uzupełnienie jedzenia