obcy /kruki

chcialem sie zapytac z jakiego serwera mamy zamki do atakow na obcych/krokow ?
chcialbym tam z kilkoma kolegami sie zalogowac bo jak wszyscy maja tylko po 500 obrony na zamkach to ja tam bede dyktatorem majac 10 lvl 

podobno sa to zamki graczy 

a jednak mozna dokupic obrone do tych zamkow 

chcialem sie przy tej okazji zapytac czy oni maja wiecej deffa na zamkach jak im dokupimy 

pozdrawiam
Jacek 

0
Najlepsze odpowiedzi
-
lolo657 (PL1) PL1 Posty: 104
Detronizacja to jest zamiana na zupełnie innego obcego plus trochę defa (20 do 500). Czyli nigdy nie wiadomo co się trafi. Jak chcesz mieć na pewno więcej wojska u obcego to fortyfikuj za rubiny. Na pewno każdy następny będzie większy od 520 do 1000.Piszcie po polsku ! Jest różnica czy zrobisz komuś "Łaskę", czy "Laske"5 -
lolo657 (PL1) PL1 Posty: 104
Na szczęście trochę jeszcze ogarniam.
Przyznaję, że jakość zamków kruków/obcych znacznie spadła po aktualizacji i dlatego prawie każdy zamek obcych detronizuję. Czy to oszustwo? Na pewno nie, to po prostu kolejny zabieg wyciągający kasę od graczy, ale nie trzeba płacić. Mapa pustoszeje, graczy i słupków coraz mniej a bilans w GG musi być dodatni. Najwięcej premek gracze kupują na nomadzie? To mamy nomada co 4 dni. Chcesz nabić chwały? to płać za dobre zamki.
Jedynie co, to nie wylewam swoich żali na forum. Gram ile chcę, a jak mi się nie chce, to nie gram. Chcę dołożyć 1,50 zł do zamku obcego, to dokładam. A jak mi się zupełnie gra znudzi to wyskoczę z sojuszu na mapę, zamknę laptopa i "bierzta co chceta". I nie muszę nikogo straszyć na forum, że przestaję grać. Któregoś dnia po prostu przestanę. Nie pierwsza i nie ostatnia to gra.Piszcie po polsku ! Jest różnica czy zrobisz komuś "Łaskę", czy "Laske"5
Ta dyskusja została zamknięta.
Odpowiedzi
A z deffem zależy od kasztelana
Przyznaję, że jakość zamków kruków/obcych znacznie spadła po aktualizacji i dlatego prawie każdy zamek obcych detronizuję. Czy to oszustwo? Na pewno nie, to po prostu kolejny zabieg wyciągający kasę od graczy, ale nie trzeba płacić. Mapa pustoszeje, graczy i słupków coraz mniej a bilans w GG musi być dodatni. Najwięcej premek gracze kupują na nomadzie? To mamy nomada co 4 dni. Chcesz nabić chwały? to płać za dobre zamki.
Jedynie co, to nie wylewam swoich żali na forum. Gram ile chcę, a jak mi się nie chce, to nie gram. Chcę dołożyć 1,50 zł do zamku obcego, to dokładam. A jak mi się zupełnie gra znudzi to wyskoczę z sojuszu na mapę, zamknę laptopa i "bierzta co chceta". I nie muszę nikogo straszyć na forum, że przestaję grać. Któregoś dnia po prostu przestanę. Nie pierwsza i nie ostatnia to gra.
"Obcy i Kruki nie są symulacja realnego gracza. Jest to normalne wydarzenie przy czym, Kruki i Obcy nie został dla polepszenia rozgrywki zakwalifikowany do typowych obiektów NPC na mapie świata. Dlatego może zmienić ustawienia, ilość wojska itd...."
Niedawno pisalem o tym i Marek74 ze obcy i kruk na pl1 to jest fajans!!!
Takich obcych jak maja niemcy za darmo, nie ma na zadnym serwerze.
Nawet jak sobie zrobicie detronizacje.
Stefan ... naturalnie z kielecczyzny:)