Wg mnie ten nowy automat do ataków ma jeszcze dużo braków: - brak obsługi ataków z wykorzystaniem sciągaczy; - wstawianie niepotrzebnego sprzetu w niektórych atakach, m.im tarcze tam gdzie sila obrony dystansowej jest bardzo słaba; - niewłaściwe wojsko wstawiane w tylnych falach (chodzi o etap bitwy na dziedzincu); - nieprawidłowo działający filtr narzedzi, niektóre narzedzia niepodstawowe uznawane są za podstawowe. - brak opcji wstawiania narzedzi tylko w 1 fali przebijającej się; - brak opcji wstawiania narzedzi z bonusami (chorągwie, splendory, skrzynie itp); - brak opcji wyboru które efekty obronne mają być redukowane. Na razie tyle braków znalazłem, jeśli znajde wiecej napisze o tym.
--by wyeliminować wojny?? bo chyba tylko do tego... przy bunkrze powiedzmy 50k +ten kasztan za rubki wybicie przy jakimś kozaku to będzie ile?? -500 woja... ?? to tak jakby dodał do "subskrypcji" opcje "możliwość ataku na innego gracza"
--by leżał w szafie?? wojenek już nie będzie.. bo sensu nie będą miały... a on ma tylko premie na graczy... a wiec na chana beznadzieja...
ok.70%-80% mapy to słupy... (to chyba juz każdy wie.. ) i z tych 30% ile to graczy rubinowych takich by mogli kupić wojo by wbic sie w zamek z tym kasztelanem i by kupić takiego kasztelana... 2%-3%???(...może wysoko celuje...) z czego połowa to będzie eventowców... 2% graczy sobie nie powalczy wiec prawdopodobnie odejdą od gry bo kto bedzie chciał klepać to samo w kółko a to jest topka graczy... i co Ci eventowcy zostana bez rywalizacji i będa tak klikać? samotnie na mapie..?
---oczywiście to tylko przykład---
A jeśli jeden kończy to za nim też często ktoś idzie... a ile jest nowych graczy??? -każdy widzi ile dochodzi i ile odchodzi...
To co napisałem nic i tak nie zmieni...
Pozdr. -dla tych którzy mają już tego dość -i dla tych których to jeszcze nie nudzi(może ktos się znajdzie) Patryk
Dla mnie ta gra staje się absolutnie niegrywalna. Reklamy nie dość, że wyskakują co chwile to jeszcze blokują wszystko. Ilość eventów graniczy z absurdem. Nie ma żadnego balansu, żadnej logiki w tym co nam obecnie oferują. To wszystko jest albo nudne albo wkurzające. Gram siłą rozpędu ale nie mam pojęcia jak długo jeszcze.
Mi osobiście przeszkadzają blokady wyskakujące co 20 min - to jakiś absurd. Jest sporo błędów co do nowej aktualizacji, ale są one do naprawienia, bo sporo osób się na nie skarży...
Co do fal - powinniście zastanowić się nad dodaniem 2 oraz 3 fali z automatu, gdyż czasami 4 fale to za dużo, a ciągle do np. 3 fal klikać po jednej fali to szczerze trochę niewygodnie...
Nowe aktualizacje są ogólnie bardzo przyjemne, ale mają sporo braków, na które trzeba zwrócić uwagę.
Komentarz
- brak obsługi ataków z wykorzystaniem sciągaczy;
- wstawianie niepotrzebnego sprzetu w niektórych atakach, m.im tarcze tam gdzie sila obrony dystansowej jest bardzo słaba;
- niewłaściwe wojsko wstawiane w tylnych falach (chodzi o etap bitwy na dziedzincu);
- nieprawidłowo działający filtr narzedzi, niektóre narzedzia niepodstawowe uznawane są za podstawowe.
- brak opcji wstawiania narzedzi tylko w 1 fali przebijającej się;
- brak opcji wstawiania narzedzi z bonusami (chorągwie, splendory, skrzynie itp);
- brak opcji wyboru które efekty obronne mają być redukowane.
Na razie tyle braków znalazłem, jeśli znajde wiecej napisze o tym.
--by wyeliminować wojny?? bo chyba tylko do tego... przy bunkrze powiedzmy 50k +ten kasztan za rubki
wybicie przy jakimś kozaku to będzie ile?? -500 woja... ??
to tak jakby dodał do "subskrypcji" opcje "możliwość ataku na innego gracza"
--by leżał w szafie?? wojenek już nie będzie.. bo sensu nie będą miały... a on ma tylko premie na graczy... a wiec na chana beznadzieja...
ok.70%-80% mapy to słupy... (to chyba juz każdy wie.. )
2%-3%???(...może wysoko celuje...) z czego połowa to będzie eventowców... 2% graczy sobie nie powalczy
---oczywiście to tylko przykład---
A jeśli jeden kończy to za nim też często ktoś idzie...
a ile jest nowych graczy???
-każdy widzi ile dochodzi i ile odchodzi...
To co napisałem nic i tak nie zmieni...
Pozdr.
-dla tych którzy mają już tego dość
-i dla tych których to jeszcze nie nudzi(może ktos się znajdzie)
Patryk
Jest sporo błędów co do nowej aktualizacji, ale są one do naprawienia, bo sporo osób się na nie skarży...
Co do fal - powinniście zastanowić się nad dodaniem 2 oraz 3 fali z automatu, gdyż czasami 4 fale to za dużo, a ciągle do np. 3 fal klikać po jednej fali to szczerze trochę niewygodnie...
Nowe aktualizacje są ogólnie bardzo przyjemne, ale mają sporo braków, na które trzeba zwrócić uwagę.