Strona główna Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

Grudniowe Informacje o aktualizacji - dyskusja

Witam,

W tym miejscu otwieram dyskusje na temat TEGO ogłoszenia.

Jak zawsze proszę o trzymanie się tematu.

Pozdrawiam,
Wikiti
«1

Komentarz

  • Myślę że jest to fajna nowość do GGE, tylko że straciłem większość ekwipunku z nowego eventowego bo miałem full, no ale cóż zrobisz :neutral:
    Raz pod wozem
    Raz nad wozem
  • NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) PL1 Posty: 547
    Bez jaj
  • Aquilifer (PL1)Aquilifer (PL1) PL1 Posty: 43
    Trudno się  dziwić jak koszyczek mały :s 
    Aquilifer @ pl 1
  • SET-1977 (PL1)SET-1977 (PL1) PL1 Posty: 3
    Ok a kiedy NASZA KLASA dostanie dostęp do nowych wydarzeń 
  • Wszystko pięknie, ładnie tylko jak zawsze jest jedno ale.....
    Czy Pani moderator może wyjaśnić dlaczego i z jakiego powodu serwer PL1 nie ma dostępu do wydarzenia " zewnętrzne krainy" ???? bo niby jak mamy zdobyć elementy do nowego budynku to raz , a dwa bez sensowne jest przedstawianie nam aktualizacji z której przynajmniej w połowie nie możemy skorzystać !!! 
    p.s  Czy i kiedy ten stan rzeczy się zmieni ????
    Proszę o odpowiedz, krótko i konkretnie !
    Pozdrawiam
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,186
    woodman (PL1) powiedział(a):
    Wszystko pięknie, ładnie tylko jak zawsze jest jedno ale.....
    Czy Pani moderator może wyjaśnić dlaczego i z jakiego powodu serwer PL1 nie ma dostępu do wydarzenia " zewnętrzne krainy" ???? bo niby jak mamy zdobyć elementy do nowego budynku to raz , a dwa bez sensowne jest przedstawianie nam aktualizacji z której przynajmniej w połowie nie możemy skorzystać !!! 
    p.s  Czy i kiedy ten stan rzeczy się zmieni ????
    Proszę o odpowiedz, krótko i konkretnie !
    Pozdrawiam
    Już niebawem wystartuje Liga Królestwa . Jedynie na Polskim serwerze . I tam będzie można zdobyć żetony  do budowy Cieplarni
    Co do Zewnętrznych Królestw , nie ma oficjalnej daty startu tego wydarzenia na naszym serwerze

    Pozdrawiam
    Wikiti
  • SET-1977 (PL1)SET-1977 (PL1) PL1 Posty: 3
    Moderator chyba celowo ignoruje moje pytanie co do serwera  NaszaKlasa
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,186
    SET_1977 (PL1) powiedział(a):
    Moderator chyba celowo ignoruje moje pytanie co do serwera  NaszaKlasa
    Witaj,
    Nie ma oficjalnych dat dla naszych partnerów, w tym dla Nasza Klasa
    Jak będą oficjalne ogłoszenia, oczywiście poinformujemy o tym na naszych forach .
  • Napewno powinniscie zaczac od tego zeby pl1  serwer mial takie same  mozliwosci jak kazdy inny.
    Pisanie tutaj ze cos jest tylko dla Polskiego serwera to skanadal ! Poniewaz to swiadczy o tym iz serwer pl.1
    to serwer testowy. Sprawdzacie wszystkie wady i bledy na pl.1 zeby puzniej udostepnic gotowy produkt w innych krajach.
    "Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"

                                            Stefan   ... naturalnie z kielecczyzny:)
  • antoni99 (PL1)antoni99 (PL1) PL1 Posty: 9
    Nie mam dostępu do tego wydarzenia, a prywatnych wiosek też jakoś nie widać. Wyszło kiepsko, jak zwykle. .
  • Aleksos (PL1)Aleksos (PL1) PL1 Posty: 19
    wioseczki są  dostępne wchodzimy na krainy klikamy ikonkę zarządzanie i potem ikonkę z wioskami tam ich znajdziemy ale oczywiście głownie chodzi o wioski z jedzeniem ale żeby mieć prywatną wioskę najpierw musimy mieć braki w normalnych  wioskach lub je porzucić , dodam ze wioska max poziom kosztuje 100 żetonów a 1 żeton na ta chwile 900 rubinów  u zbroja  co daje nam sumę 90k rubinów  dla mnie bezsens wydawać taką kwotę za zaledwie 10% więcej produkcji .  miało by to sens jak te wioski były by dodatkowe do tych co mamy  by wyrównać siłę krain w produkcji jedzenia ,  a zewnętrzne krainy jak nie było tak i niema :) o miejscu w obozie na ekwipunek nie wspomnę  
  • NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) PL1 Posty: 547
    Padłam i umieram ze śmiechu. Żałosne, bezsensowne, bzdurne. Motyw z wioskami zasługuje na mistrzostwo świata w absurdalnych i głupich wynalazkach. 
    Otwarcie przyznajecie się do testowania swoich "pomysłów" na naszym serwerze. Co na to regulamin ? Prawa konsumenta? Równe traktowanie? Zadośćuczynienie? Rekompensata?
    Regulamin widocznie i wszelkie prawa są tylko dla GGE a my mamy prawo otrzymać bana właściwie za wszystko. 
    Proponuję skończyć z nowymi pomysłami bo wam (specjalnie z małej litery) nie wychodzą. Poproście ładnie o powrót do pracy Ojców Założycieli to może gra odzyska sens i równowagę.
  • no masz racje że jak zwykle wyszło podczas aktualizacji weszły ataki na obcych ale chwała nie zapisana 300 kilo w plecy i flagi też mam to już drugi raz a oni nic z tym nie robią inni też sygnalizowali o tym błędzie mam raporty ale co tam bany-srany ważniejsze
    pawełaqu @ pl 1
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,186
    Witam,
    W sprawie Żetonów Wioski  , będzie można je zakupić za Tabliczki khana i za Żetony samuraja, W kolejnej ich edycji


    Aleksos
    1 żeton na ta chwile 900 rubinów  u zbroja  co daje nam sumę 90k rubinów  dla mnie bezsens wydawać taką kwotę za zaledwie 10% więcej produkcji

    Musisz pamiętać , że tych Prywatnych Wiosek , nikt nie będzie mógł ci ukraść



  • NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) PL1 Posty: 547
    Wikiti, jedno pytanie ?
    Czy ty grasz w empire?????
  • paka33 (PL1)paka33 (PL1) PL1 Posty: 167
    Nie można kupić dekora za insygnia zmiennokształtnych.

    Wyskakuje komunikat, że to miejsce znajduje się w królestwie do którego nie masz więcej dostępu :)
    paka33 @ 5
  • no i o 16-tej następna aktualizacja i chwała została nie zaliczona z ostatnich 6 godzin to po co robicie aktualke jak błąd za błędem
    pawełaqu @ pl 1
  • Adi1975 (PL1)Adi1975 (PL1) PL1 Posty: 15
    Fajnie wygląda ta nowa zakładka w magazynie ekwipunku ale nic pożytecznego nie daje.
    Przydała by się oprócz zakładki reset jeszcze zakładka usuń , a oprócz tego za 3 miesiące minie rok jak miał być powiększony zestaw dowódców (obiecywaliście do końca 1 kwartału 2018 ) i dalej nic w tym temacie .
  • CM Asia07CM Asia07 Posty: 3,526
    Witam Was serdecznie po dłuższej przerwie. 

    Z pewnością nie zdołam odpowiedzieć natychmiast na wszystkie Wasze pytania, ale dołożę starań, by z czasem żadne z nich nie pozostało bez odpowiedzi.  

    Kluczowe tematy, które przewinęły się w przebiegu tej dyskusji dotyczą testowania błędów czy wydarzeń na polskim serwerze. W porozumieniu z Zespołem, zostałam poproszona o przekazanie Wam, że jesteście wyjątkowo aktywną Społecznością gry, lubicie i potraficie walczyć na mapie królestwa Empire. Nasz Zespół widzi to i docenia, nigdy jednak nie gwarantował gry pozbawionej usterek, czy błędów, bo te niestety mogą zdarzać się wszędzie. Pamiętajcie proszę, że jeśli cokolwiek jest tesowane w naturalnym środowisku gry, ma to miejsce tylko z tego względu, że chcemy wszystkim naszym Graczom zapewnić możliwie najlepszą jakość rozgrywki i sprostać Waszym wymaganiom. Każda z funkcji zawsze jest najpierw testowana w ramach naszego Zespołu, dopiero później wprowadzana do gry, czy to na serwer polski, czy inne serwery. O tym, które wydarzenia, kiedy wkraczają na dany serwer decyduje Zespół Empire. Obecna decyzja o wyłączeniu z Wojny Królestw mi.in. polskiego serwera ma podłoże natury technicznej. Ogłoszenie ze szczegółami wydarzenia zostało mimo wszystko zamieszczone decyzją Zespołu, by w sposób transparentny przedstawić, co ma miejsce w grze, nie tylko w danej Społeczności gry, ale również globalnie. 

    Przepraszam w imieniu Zespołu Empire za zamieszanie spowodowane tą sytuacją. 
    - CM Asia
  • wiktorio123 (PL1)wiktorio123 (PL1) PL1 Posty: 232
    siemka

    jak zdobywac tytuly w lidze krolestw bo jestem caly czas 1 w dewizji a tytul wcale nie rosnie 

    od czego to zalezy ?
    wiktorio123 @ pl 1
Sign In to comment.