Strona główna Polish Wasze pytania do gry

Żetony budowy.....

wiec tak daliście nowy budynek który ma podniesc produkcje żywności , wszystko ładnie pięknie  , tylko teraz mi wytłumaczcie jak mam postawić i rozbudować ten budynek  skoro daliście go za jakieś wymyślone żetony budowy o których nikt nic nie wie. Jak mamy zdobyć te żetony  , nigdzie ich nie ma i nie wiadomo skąd je wziąść , prosze o konkrety , skad mamy wziąść te żetony żeby postawić i rozwijać ten budynek który daliście
Gwweitek80Hero @ pl 1
«1

Komentarz

• WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    Będzie nowe ogłoszenie , gdzie ta szklarnia zostanie szerzej omówiona
  • no to czekamy
    Gwweitek80Hero @ pl 1
    Oficjalne ogłoszenie. W tym miejscu
  • tylko, ze w Zewnętrznych polski serwer nie bierze udzialu to bedziemy miec jakas rekompensatę ?
    marta274 @ pl 1
  • a jak pozyskać nową walutę?
    nie umiem tego rozszyfrować

ebe25 @ pl 1
  • ponoc z Ligii i Zewnątrznych królestwach ale polski serwer przecież nie ma mozliwosci udzialu w Zewnętrznych dlatego powinniśmy otrzymać rekompensatę 
    marta274 @ pl 1
    ebe25 (PL1) powiedział(a):
    a jak pozyskać nową walutę?
    nie umiem tego rozszyfrować

Ogłoszenie , w sprawie nowej waluty, jest już na forum . W tym miejscu
  • dziękuję
    nie odczytałam ogłoszenia dokładnie
    nas to jednak nie dotyczy jeszcze
    ebe25 @ pl 1
  • to wiecie co najlepiej  zabierzcie ta szklarnie z serwera PL1  bo to bez sensu dawać coś czego  nikt z nas( czyli gracze z PL1) nie ma szans wybudować , bezsensu  dawać cos czego nie można wykorzystać , zabierzcie to
    Gwweitek80Hero @ pl 1
  • wojtek_82 (PL1)wojtek_82 (PL1) PL1 Posty: 191
    edytowano 22.11.2018
    Wikiti ludzie mają rację i popieram ich bo będę szczery z Tobą że co z tego że został wprowadzony nowy budynek który tak naprawdę nie jest realnie możliwy do wybudowania bo załóżmy że wpadną nam graczom z PL1 te żetony ile ich wpadnie czyli nasz serwer będzie o wiele gorszy od serwerów które mają możliwość brania udziału w tych wydarzeniach zewnętrznych a powinny być możliwe te żetony normalnie do zdobycia a nie tylko dla wybranych. 

wojtek_82 @ pl 1
  • czkawka55 (PL1)czkawka55 (PL1) PL1 Posty: 120
    Fakt kolejność nie ta... 

ale kiedyś będą do zdobycia... 
    czkawka55

edytowano 22.11.2018
    wojtek_82 (PL1) powiedział(a):
    Wikiti ludzie mają rację i popieram ich bo będę szczery z Tobą że co z tego że został wprowadzony nowy budynek który tak naprawdę nie jest realnie możliwy do wybudowania bo załóżmy że wpadną nam graczom z PL1 te żetony ile ich wpadnie czyli nasz serwer będzie o wiele gorszy od serwerów które mają możliwość brania udziału w tych wydarzeniach zewnętrznych a powinny być możliwe te żetony normalnie do zdobycia a nie tylko dla wybranych. 

Proszę się nie martwić ,Żetony budowy będą do zdobycia także  dla graczy z naszego serwera.
    Niebawem będzie więcej szczegółów podane na forum  z tym związane  . Na daną chwilę nie mogę więcej powiedzieć

Pozdrawiam

Wikiti
    Post edited by Wikiti on
  • OSADA (PL1)OSADA (PL1) PL1 Posty: 245
    Ja mam pytanko :) Będzie więcej poziomów owego budynku (jak już to nie za rubinki) ;)
  • jest bodajrze 20 poziomów tej szklarni nie za rubiny tylko  za żetony rozbudowy czy coś takiego , także trzeba bedzie mieć żetony budowy i żetony rozbudowy heheehehe
    Gwweitek80Hero @ pl 1
  • OSADA (PL1)OSADA (PL1) PL1 Posty: 245
    Gwweitek80Hero (PL1) powiedział(a):
    jest bodajrze 20 poziomów tej szklarni nie za rubiny tylko  za żetony rozbudowy czy coś takiego , także trzeba bedzie mieć żetony budowy i żetony rozbudowy heheehehe
    Żetony za rubiny heheh taka nowość ;)
  • To całkiem dobrze :P
    a za ile będzie rubinów te żetony?
    LegendarnyŁowca powiedział(a):
    To całkiem dobrze :P
    a za ile będzie rubinów te żetony?
    Żetony będziesz mógł zdobyć zarówno w nadchodzącej Lidze Królestwa, jak i w naszym wydarzeniu Zewnętrzne Królestwa!
  • WIKITI  nie pisz o zewnetrznych kraina  tutaj  wiesz bardzo dobrze ze  te krainy sa  dla serwera PL1 niedostepne  to po co o nich wspominać wogóle
    Gwweitek80Hero @ pl 1
    WIKITI  nie pisz o zewnetrznych kraina  tutaj  wiesz bardzo dobrze ze  te krainy sa  dla serwera PL1 niedostepne  to po co o nich wspominać wogóle
    Podałam ci wydarzenia , w których będzie można zdobyć Żetony Budowy . Na dzień dzisiejszy nie mogę powiedzieć  , od kiedy będzie można je zdobyć ,ale na dniach podam nowy harmonogram  naszych wydarzeń  .

Pozdrawiam
  • bestan (PL1)bestan (PL1) PL1 Posty: 21
    Wikiti powiedział(a):
    WIKITI  nie pisz o zewnetrznych kraina  tutaj  wiesz bardzo dobrze ze  te krainy sa  dla serwera PL1 niedostepne  to po co o nich wspominać wogóle
    Podałam ci wydarzenia , w których będzie można zdobyć Żetony Budowy . Na dzień dzisiejszy nie mogę powiedzieć  , od kiedy będzie można je zdobyć ,ale na dniach podam nowy harmonogram  naszych wydarzeń  .

Pozdrawiam
    Żetony budowy i ulepszenia to jakaś pomyłka. Na wszystko potrzeba hałdy żetonów a na zewnętrznych jednorazowo można zdobyć 600-800 budowy i ponad 1000 rozbudowy. Dodatkowo w lidze i jakieś drobne po drodze. To wszystko. Żeby to zdobyć w jakimś określonym bliżej czasie trzeba się nalatać i wesprzeć zakupem rubinu. Koszty w stosunku do profitów mają się tak, jak pięść do nosa. Jak się teraz popatrzy na rozziew pomiędzy graczami, to ci, co są na początku drogi jak tylko się zorientują, to odchodzą. Ci, co są zaawansowani, jak tylko się zorientują - też odchodzą. 
    bestan @ pl 1
Sign In to comment.