Strona główna Polish Problemy techniczne & bugi

Więcej reklam

Dawajcie więcej reklam bo co 10 minut to stanowczo za mało :( 

Robert13 @ pl 1

Komentarz

• Robert13 (PL1) powiedział(a):
    Dawajcie więcej reklam bo co 10 minut to stanowczo za mało :( 

jestem za bo za mało tnie grę przy ich pojawianiu i zupełnie nie przeszkadzają w rozgrywce ;)

ebe25 @ pl 1
  • miceq5 (PL1)miceq5 (PL1) PL1 Posty: 47
    najlepiej 24 godziny co minutę i nikt nie będzie grał będzie tylko próbował kupić ale gra się za tnie i nie kupi ha. ha.
  • spam spam spam   trzeba resetować grę za każdym razem    
    DO KONCA W CZARNY ORZE?
  • Własnie chłopaki po cho le re te głupie reklamy Zamiast gry mamy reklamy!!!!! to co gramy!!! w gre goodgejm czy w gre nakturej są Co 10 minut reklamy :)  Przystopujcie z nimi Bo odejdą wszyscy z tej gry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A ja ją lubie i nie tylko..........
    Mam swoją Anie która tu zemną gra wieczorkami ;)
    ale nie moŻe zdzierrzyĆ tak jak ja i każdy z nas tych REKLAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    USPOKOJCIE TE REKLAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PO CO TO JEST WYSWIETLANE GRACZ SAM SOBIE W TO WEJDZIE JAK BENDZIE POTRZEBOWAŁ
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Sign In to comment.