Własnie chłopaki po cho le re te głupie reklamy Zamiast gry mamy reklamy!!!!! to co gramy!!! w gre goodgejm czy w gre nakturej są Co 10 minut reklamy Przystopujcie z nimi Bo odejdą wszyscy z tej gry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja ją lubie i nie tylko.......... Mam swoją Anie która tu zemną gra wieczorkami ale nie moŻe zdzierrzyĆ tak jak ja i każdy z nas tych REKLAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! USPOKOJCIE TE REKLAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PO CO TO JEST WYSWIETLANE GRACZ SAM SOBIE W TO WEJDZIE JAK BENDZIE POTRZEBOWAŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komentarz
A ja ją lubie i nie tylko..........
Mam swoją Anie która tu zemną gra wieczorkami
ale nie moŻe zdzierrzyĆ tak jak ja i każdy z nas tych REKLAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
USPOKOJCIE TE REKLAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PO CO TO JEST WYSWIETLANE GRACZ SAM SOBIE W TO WEJDZIE JAK BENDZIE POTRZEBOWAŁ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!