Strona główna Polish Problemy techniczne & bugi

Misje Królewskie jedna z nich zamknieta przed czasem!!!!!

Miała być inna to dzisiaj wstawiona została dodatkowa na chwale miała trwać jeszcze kilkanaście godzi a została zamknięta niespodziewanie tak jak sie pojawiła a teraz żeby ją ukończyć żądacie rubli to sa jakieś jaja z waszej strony

Komentarz

• mons2 (PL1)mons2 (PL1) PL1 Posty: 26
    Witam, Niech moderator( bo chyba jest tu jakiś) szybko wyjaśni o co chodzi w misjach królewski bo zrobił się bałagan. Wczoraj szykowałem się na berii bo taka był 2 misja, rano zmiana na chwałę, teraz znów mam robić berii i jeszcze misja 2 nie zaliczona....To chyba najszybszy gracz empire tutaj nienadąży.
  • Proponuję, abyście umożliwili graczom dokończenie misji królewskiej na chwałę, bo poszło na to już dużo flag, wojska i czasu. Dzisiejszą, błędnie rozpoczętą misję, można przenieść na jutro, ze stanem wykonanych zadań, takim jakim dany gracz zdążył zrobić. Jeśli ta misja ma wisieć jako niewykonana z powodu Waszego błędu, to nie warto w ogóle robić kolejnych. 
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    Misja Królewska na chwałę zostanie zakończona dla wszystkich I oznaczona jako ukończona
  • Szczęśliwi, którzy nawet nie zaczęli i nie stracili flag ;)
    Pozdrawiam,
    A.
  • Co oni już wymodzili że nawet nie wejdzie na grę .... tylko niebieski ekran z logo good game i tyle :/ brak słów
  • superMati5 (PL1)superMati5 (PL1) PL1 Posty: 256
    Wikiti powiedział(a):
    Misja Królewska na chwałę zostanie zakończona dla wszystkich I oznaczona jako ukończona
    Mi pokazuje  że jest nie ukończona?
    To chyba coś nie tak jest....
  • Ferangel (PL1)Ferangel (PL1) PL1 Posty: 131
    Wikiti powiedział(a):
    Nic nie jest zakończone misja widnieje jako nie ukończona ...
    Co aktualizacja to problem nowy 
Sign In to comment.