Strona główna Polish Dyskusje dotyczące Oficjalnych Ogłoszeń

Plany na IV kwartał 2018 - dyskusja

13

Komentarz

• Ewent Halloweenowy zrestartowali??? czy sie myle?
    Good Game Farmer lvl 94 :)
  • no tak PL=testowy zapomniałem heh
    Good Game Farmer lvl 94 :)
  • ja to tak mysle ze pl.1 swerwer to nawet gorzej jak testowy bo tam chociaz duzo jest darmowo.A tu sa ciagle duze braki i do tego napewno duzo userow inwestuje w gre.
    "Kobieta pozwoli ze sobą zrobić co zechcesz bylebyś jej o tym nie mówił"

Stefan   ... naturalnie z kielecczyzny:)
  • NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) PL1 Posty: 547
    łomotimaszineri (PL1) powiedział(a):
    ja to tak mysle ze pl.1 swerwer to nawet gorzej jak testowy bo tam chociaz duzo jest darmowo.A tu sa ciagle duze braki i do tego napewno duzo userow inwestuje w gre.
    Pytanie
    Czy możemy to jakoś zmienić?

• hehe pytanie to nie do mnie i napewno trzeba poczekac na obsade nowych moderatorow itp, to wtedy moze 
    cos sie zmieni.

łomotimaszineri (PL1) powiedział(a):
    hehe pytanie to nie do mnie i napewno trzeba poczekac na obsade nowych moderatorow itp, to wtedy moze 
    cos sie zmieni.

Dobrze znasz odpowiedź podobnie jak ja. Tyle propozycji, sugestii, pomysłów a jedyne co zrobiono to z każdą kolejna aktualizacją udowadniano, że tylko cash się liczy a inni mogą iść do diabła.
    Jak ci nie pasuje to nie graj. Za często czytałam na forum takie zdanie :'( a przecież nie o to chodzi w tym naszym pisaniu. ehhh……..
  • JonDou (PL1)JonDou (PL1) PL1 Posty: 17
    Miałem napisać że zastanawia mnie lawinowo wzrastająca liczba ofert po każdej aktualce, przez co rozgrywka jest mocno utrudniona, ale kolega wcześniej mi wyjaśnił, niestety wszystko dla kasy :(
  • sivy (PL1)sivy (PL1) PL1 Posty: 14
    Co jest  z  odświeżeniem tytułów  za  czołowe miejsca  w  rankingu  chwały ? od  wczoraj  nic  się  z  tym  nie  dzieje
    sivy @ pl 1
    Mamy moderatorów. Chyba nie cieszę się z tego powodu. Początek fatalny a dalej nie lepiej. Przykro.
  • Wiec nawiaze do starego tematu. Czy nowa Moderator  moglby zaproponowac GGS zlikwidownie SPAMU czym sa ciagle reklamy promocj?
     Niech to bedzie jedno okienko po lewej stronie 
    lub po prawej stronie ekranu. Niech bedzie to jakas ikona o nazwie Promocja. Informujac userow ze pojawila sie jakas nowa promocja wystarczy a zeby np. zaczela ona migac czy pulsowac czy co kolwiek.  Klikacjac w owom ikone
    user zostanie odpowiednio poinformowany co tam jest ciekawego.

• WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    Witam ,
    Oczywiście że przekażę wasze sugestie do centrali :)

Pozdrawiam
  • antoni99 (PL1)antoni99 (PL1) PL1 Posty: 10
    Kiedy będzie wojna o Berimond?
  • WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    antoni99 (PL1) powiedział(a):
    Kiedy będzie wojna o Berimond?
    Proponowała bym przeglądać ogłoszenia :)

Plan na Listopad dostępny  , w tym miejscu

Powrót do starych tematów, które przez ostatnie półtora miesiąca trwały w zawieszeniu. Znowu event z kompletami dla dowódcy. Pytanie : Co z obozem i ilością dowódców? Co z pojemnością magazynu na artefakty? Co z ilością czasówek ?
    Jak znam profil działania GGE to otrzymamy powtórkę wszystkich zestawów tylko tym razem z jakimś poziomem potęgi. Stare zestawy możemy wyrzucić do śmietnika i po raz kolejny bawić się w ulepszanie :s a jak już podkujemy i ulepszymy nowe komplety to dostaniemy kolejne tylko tym razem może nie z poziomem potęgi ale mocą kosmiczną albo czymś równie interesującym.
  • a wiec jest duzo roznych promocji itp. ale dlaczego w zwiazku z tym nie ma promocji  na  bomby wapienne??
    i dlaczego w ewencie inwazja samurajow Gwozdzie to odpowiednik bomb wapiennych sa rowniez drogie??
    na ten rodzaj uzbrojenia albo zabawek jak kto woli , nie ma promocji np 60% lub 75% albo 80% nizszej ceny na zakup
    a dlaczego??

• Coś w tym jest.Wiesz firma jest zbyt bogata i niema najmniejszego ciśnienia na zarobek za to jest ogromne ciśnienie na zachowania po trupach do celu . co z tego ze takich nakładek na budynki  nikt nie chce damy promocje 90 procent a udowodnimy wszystkim ze postawimy na swoim i niczego więcej nienarysujemy.Nieprzeskoczysz trzeba by wywalić dewelopera i jego świte

a tak do tego co wyliczyłeś dodaj jeszcze brak promocji na feniksy w zbrojach naprzykład

czerwona.malwa @ pl 1
  • Feniksy sa fenuiksami ale to bardzo wzne co wczesniej pisalem ze
    dlaczego w ewencie herold inwazji nomad chan uzywa do obrony swojego obozu  bomb wapiennych ktore maja 
    +43% sily dla obroncow walczacy wrecz?? dlaczego my userzy empire nie mamy do nich dostepu?To jest cos podobnego do tej histori ktora mowi o tym ze czekolada w nimczech jest lepsza od takiej samej ktora kupuje sie w polsce.
    dlaczego GGS nie wyrowna teraz szans i nie udostepni takich bomb wapiennych calej spolecznosci empire??
    dlaczego my bronimy bombami slabszymi a support mocniejszymi ktore nie sa dostepne??

• cube9 (PL1)cube9 (PL1) PL1 Posty: 42
    są dostępne za ruble   pojawiają się promki możesz wtedy kupic defa i 500 takich bomb za 15krubli
Sign In to comment.