Strona główna Polish Wasze pytania do gry

Wydarzenie zimowe część II

Witam ponownie,

Nie doczytałem w regulaminie nigdzie, podstaw do zamknięcia tematu poza wyjątkami, kiedy sam o to poproszę. Jeśli się mylę, proszę mnie poprawić.

Ponownie więc pytam:

- dlaczego tak późno dziś weszło wydarzenie zimowe i dlaczego nie było informacji o tym. To miało miejsce dziś a nie tydzień temu, wiec uzasadnione jest pytanie, skro już jesteś Drogi Moderatorze, dlaczego nie dajesz informacji ważnych.

- dlaczego Twój Team, ponownie daje nam dowódcę NPC, którym szalenie ciężko atakować gracza, służy tylko do celów NPC, czy będzie niespersonalizowany dowódca, mówiąc oględnie ?

- co oznaczają cyfry w górnych narożnikach tych elementów. Czy to oznacza, że będą inne zestawy, czy ten zestaw jest lepszy , gorszy ? Nie rozumiem tego.

Proszę o odpowiedź

Komentarz

• WikitiWikiti Moderator Posty: 1,311
    edytowano 09.11.2018

GGs nie wymieniał zespół moderatorów i dlatego informacje ni docierały na forum w czas ;(.

Ale teraz już wszystko będzie na bieżąco  . I proszę nie pisać po kilka razy tego samego w różnych tematach

Post edited by Wikiti on
  • TaTy (PL1)TaTy (PL1) PL1 Posty: 7
    Wikiti powiedział(a):
    Jak tak dobrze znasz Regulamin, to pewnie też wiesz ze z Moderatorem się nie dyskutuje ;)

GGs nie wymieniał zespół moderatorów i dlatego informacje ni docierały na forum w czas ;(.

Ale teraz już wszystko będzie na bieżąco  . I proszę nie pisać po kilka razy tego samego w różnych tematach

Piszesz, że nią ma dyskusji z Moderatorem ? :) Tu się jeszcze okaże ale na to będzie czas :)

Na ten moment, poproszę odpowiedz na temat i nie pisać mi na nie na temat. No chyba, że wiedzy nie masz, to proszę to napisać, to żadna ujma , że się nie wie :)

W Ogłoszeniu Oficjalnym piszesz do mnie per "Ci" z malej litery … nie ładnie jak moderator ubliża innym na forum :)

Ostatnia moja prośba. Weszłaś na forum jak do baru z tanimi daniami, doczekam się przedstawienia siebie samej ? :) Chętnie poznam kim jesteś, skąd "Imperium" Cię odszukało, jak długo grasz itd. itd, Wątek o zespole forum widzę ale Ciebie tam w formie grzecznościowej nie widzę :) No chyba się nie wstydzisz piastowania tak ważnej dla nas roli ?

Co oznacza ten dowódca, dalej proszę o wyjaśnienie zasad jego oznaczenia i pozostałe odpowiedzi na moje pytania.

• Wikiti powiedział(a):
    Jak tak dobrze znasz Regulamin, to pewnie też wiesz ze z Moderatorem się nie dyskutuje ;)

i to już wystarczy by na forum nie wchodzić, bo każde działanie można uznać za  zbędną dyskusję z moderatorem
    a tak  z grzeczności
    to wypadało by się przywitać na forum
    ebe25 @ pl 1
    edytowano 09.11.2018
    TaTy (PL1) powiedział(a):

Witam ponownie,

- dlaczego Twój Team, ponownie daje nam dowódcę NPC, którym szalenie ciężko atakować gracza, służy tylko do celów NPC, czy będzie niespersonalizowany dowódca, mówiąc oględnie ?

- co oznaczają cyfry w górnych narożnikach tych elementów. Czy to oznacza, że będą inne zestawy, czy ten zestaw jest lepszy , gorszy ? Nie rozumiem tego.

Proszę o odpowiedź

To jaki dowódca będzie do wygrania nie nam decydować :) Twórcy gry wiedzą co i w jakim czasie wprowadzać

Co do setów i ich lvl jakie są przypisane To tak są różne parametry w tych samych ubrankach Ale o tym już było jakiś czas temu wspominane Ma być Kuźnia Wyposażenia w niedalekiej przyszłości , coś na styl Kuźni Dekoracji  Gdzie będzie można podnieść parametry ubranek
    A to czy dany set teraz czy wcześniej był lepszy to kwestia gustu Parametry są widoczne na  ubrankach . Więc każdy może sobie porównać

Pozdrawiam
    Post edited by Wikiti on
    edytowano 09.11.2018
    ebe25 (PL1) powiedział(a):
    Wikiti powiedział(a):

i to już wystarczy by na forum nie wchodzić, bo każde działanie można uznać za  zbędną dyskusję z moderatorem
    a tak  z grzeczności
    Może źle mnie zrozumiałeś
    Nie zamierzam bez powodu kogokolwiek blokować  Jak wszyscy będziemy trzymać się Regulaminu to będzie porządek na forum I każdy otrzyma wszystkie niezbędnie informacje na czas
  • czkawka55 (PL1)czkawka55 (PL1) PL1 Posty: 120
    edytowano 09.11.2018
    dz. dobry :) 
    Ja bym uznał to za spam  >:)
    w 1 wątku można było to streścić :)... a nie w dwóch... nie ładnie  :P
    I miło by było gdybyś sie przywitała... ale o tym już ebe25 wspomniała... :)  

Zapowiada sie ciekawie :) poprzedni zespół moderatorów a głownie Jan lubił kłucić się z graczami :) 
    a ten zapowiada sie podobnie... ale przy okazji można sie pośmiać :D wiec jak narazie na mały plusik :D
    czkawka55

• TaTy (PL1)TaTy (PL1) PL1 Posty: 7
    Wikiti powiedział(a):
    ebe25 (PL1) powiedział(a):
    Wikiti powiedział(a):

a tak  z grzeczności
    Może źle mnie zrozumiałeś
    Nie zamierzam bez powodu kogokolwiek blokować  Jak wszyscy będziemy trzymać się Regulaminu to będzie porządek na forum I każdy otrzyma wszystkie niezbędnie informacje na czas
    To tak w punktach:

1. Moderator co nie używa znaków interpunkcyjnych, oraz pisze do graczy per ci, wy, z malej litery a słowo moderator z dużej, nie ma kultury osobistej albo nie jest mu ona znana i proszę przynajmniej do mnie, z szacunkiem, dziękuje

2. Odpowiedź przyszła do mnie na czas, kilka godzin to nie spóźnienie, widziałem dłuższe.

3. Chyba koleżanka napisze do Ciebie na PW bo mówi mi, że jak wklejasz tekst z translatora to wpinają się błędy. Ale zawsze ktoś tutaj dobrze zna język angielski i pewnie Ci chętnie pomorze. Bez urazy. W końcu to początek kariery moderatora i z szacunkiem dla początkującego i z serca to piszę.

4. Dalej czekamy na przedstawienie się. Ale jeśli tego nie zrobisz, nie będziemy mieć żalu. To przecież nie o nas źle świadczy.

5. Proszę o zamkniecie tematu. Pisząc po Twojemu drogi Moderatorze - formula się wyczerpała. :)

Pozdrawiam
    TaTy (PL1) powiedział(a):

5. Proszę o zamkniecie tematu. Pisząc po Twojemu drogi Moderatorze - formula się wyczerpała. :)

Pozdrawiam
    Proszę Bardzo;)

A co do Przywitania Jest na forum
Ta dyskusja została zamknięta.