Wydarzenie zimowe część II

Witam ponownie,
Nie doczytałem w regulaminie nigdzie, podstaw do zamknięcia tematu poza wyjątkami, kiedy sam o to poproszę. Jeśli się mylę, proszę mnie poprawić.
Ponownie więc pytam:
- dlaczego tak późno dziś weszło wydarzenie zimowe i dlaczego nie było informacji o tym. To miało miejsce dziś a nie tydzień temu, wiec uzasadnione jest pytanie, skro już jesteś Drogi Moderatorze, dlaczego nie dajesz informacji ważnych.
- dlaczego Twój Team, ponownie daje nam dowódcę NPC, którym szalenie ciężko atakować gracza, służy tylko do celów NPC, czy będzie niespersonalizowany dowódca, mówiąc oględnie ?
- co oznaczają cyfry w górnych narożnikach tych elementów. Czy to oznacza, że będą inne zestawy, czy ten zestaw jest lepszy , gorszy ? Nie rozumiem tego.
Proszę o odpowiedź
Komentarz
Piszesz, że nią ma dyskusji z Moderatorem ?
Na ten moment, poproszę odpowiedz na temat i nie pisać mi na nie na temat. No chyba, że wiedzy nie masz, to proszę to napisać, to żadna ujma , że się nie wie
W Ogłoszeniu Oficjalnym piszesz do mnie per "Ci" z malej litery … nie ładnie jak moderator ubliża innym na forum
Ostatnia moja prośba. Weszłaś na forum jak do baru z tanimi daniami, doczekam się przedstawienia siebie samej ?
Chętnie poznam kim jesteś, skąd "Imperium" Cię odszukało, jak długo grasz itd. itd, Wątek o zespole forum widzę ale Ciebie tam w formie grzecznościowej nie widzę
No chyba się nie wstydzisz piastowania tak ważnej dla nas roli ?
Co oznacza ten dowódca, dalej proszę o wyjaśnienie zasad jego oznaczenia i pozostałe odpowiedzi na moje pytania.
Ja bym uznał to za spam
w 1 wątku można było to streścić
I miło by było gdybyś sie przywitała... ale o tym już ebe25 wspomniała...
Zapowiada sie ciekawie
a ten zapowiada sie podobnie... ale przy okazji można sie pośmiać