dość reklam i powiadomień !!

nie da się grać, co z tego, że poprawiliście reklamy w trakcie wysyłania ataku jak i tak w tym czasie gra zatrzymuje się, nie mówiąc o zdobyczach które i tak się wyświetlają. Mnie nie interesuje co zdobyłam , jakie oferty macie. Mnie zajmuje w danym momencie to robię i nic nie oglądam tylko szybko likwiduję.Reklamy czasem oglądam jak są na ikonkach, nie wystarczy? Trzeba pod nos podstawiać ??? Niczym w TV, z którego zrezygnowałam już wiele lat temu, masakra z tym. Jak ktoś chce coś kupić to kupi przecież, będzie pilnował premek. A powiadomienia o zdobyczach ? nie można na pasku czy w wiadomościach prywatnych tego umieścić ?
cierpliwość mi się kończy, jeszcze troszkę i raczej zrezygnuję z tej gry, mam się irytować co chwilę przy zabawie?
5
Sign In to comment.
Komentarz
Żaden. Obiecywano wprawdzie ograniczyć ilość wyskakujących promocji, oczyścić ekran, który do połowy zasłonięty jest przez oferty itd. Niestety wszechwładny bóg Mamon wygrywa z graczami i zdrowym rozsądkiem. Jest jednak możliwość, że przy kolejnej "aktualizacji" zostanie dodana opcja blokowania reklam oczywiście za ruble.
Życząc cierpliwości pozdrawiam
Jesli o mnie chodzi to coraz mniej wchodze na gre bo juz przestala relaksowac.
Wiecej nie napisze bo i tak nic to nie da a chcialem tylko pokazac moje niezadowolenie.
Myślałem, że tylko mnie to irytuje ale widzę, że nie tylko. To jest już jakiś absurd, co 2-3 minuty jakaś reklama się wyświetla. A może to celowe działanie? Taki model biznesowy nie chcesz reklam wykup "addblocka" za 1k rubli dziennie. Jak tak dalej pójdzie to wprowadzą abonamenty, nie zapłacisz nie zagrasz..... lol