Strona główna Polish Sugestie, pochwały & krytyka

Event, Gniew żniwiarza

Nowy6 (PL1)Nowy6 (PL1) Posty: 19
edytowano 24.10.2018 w Sugestie, pochwały & krytyka
Większej głupoty nie widziałem niż to co teraz dali, nagrody takie że szkoda czasu na wysyłanie woja na zgarnięcie 50 dusza do punktacji w tym.
Po prostu pogrążają się już :P (A z drugiej strony typowy event by zakupywać te co są dam dopalacze za ruble ale bardzo małym kosztem dawania przyzwoitych nagród dla kupującego, i niby jak to ma wyglądać wydam tysiące rubli na wspomagacze co mi dadzą 100 dusz więcej? NIE DZIĘKUJE).
A ilość nagród powala i do tego świadomość że nic nie dali dobrego poza tą za 60k dusz ale 60k w 7dni i do tego obrońca obroni prawie zawsze hahahahaha EVENT UDANY :P
Kalkulując wyszło mi że po 1200 ataków (udanych) i mam te 60k i do tego dochodzi fakt że nie można atakować wszystkich tylko trzeba szukać po mapie gracza co ma taki sam lv jak i lv legendarny (lub wyższy). 

Komentarz

• Nie dość, że ciężko je zdobyć to wszystkie zebrane z dużym trudem dusze zamiast się sumować zniknęły na koniec dnia. Po pierwszym dniu miałam 3000 dusz, drugiego ta liczba spadła do 1000. Wychodzi na to że trzeba wysłać DZIENNIE 1200 ataków, aby zgarnąć wszystkie cztery nagrody co jest zwyczajnie niewykonalne.
    Ten event to kiepski żart.
  • wczoraj dali 1 dzień testu a teraz 7 dni jest, ale i tak 60k :/ eh na legendarnych niemożliwe prawie
  • NewSmyk (PL1)NewSmyk (PL1) PL1 Posty: 547
    Dla mnie powiało nuuuuuudą. Nagrody bez komentarza. Event totalna porażka.
  • łoł dali całe 5% do dusz :P ale się ciesze
    GrzegorzM (PL1) powiedział(a):
    Nowy6 (PL1) powiedział(a):
    łoł dali całe 5% do dusz :P ale się ciesze
    Chyba dobrze że coś dostaliśmy za darmo :)
    Grzegorzu, czytam Twoje komentarze i wpisy i tak się zastanawiam, czy ty aby dobrze wybrałeś formę rozrywki?
    Może zombiaki albo Candy Crush ?
    Życząc dużo dobrej zabawy, pozdrawiam :smile:
  • Paweł87 (PL1)Paweł87 (PL1) PL1 Posty: 59
    edytowano 28.10.2018
    widze ze forum to miejsce na którym słabi gracze lubią zżędzić ;) jak puszczasz ataki na gracza co ma 1k dusz a nie 10000 to nie dziwcie sie ze macie tylko 50 dusz. W każdym dniu ilość dusz zwiększa się o 30% wiec warto poczekaci  atakowac tych co maja wiecej dusz po za tym jak masz uzbierane po 2 dniach ok 8k dusz to nie musisz juz latac samo ci sie namnozy i nie ma potrzeby zdobywania wszytkich nagród bo np dekorka w ogole jest nie potrzebna strata czasu ale wyglad mozna zdobyc bez kupowania czego kolwiek wystarczy tylko kilka atakow i masz kilka tys duszyczek ;)a potem nawet jak cie nie bedzie przez kilka dni na grze to samo ci sie uzbiera kilkadziesiat dusz  tylko trzeba wiedziec kogo atakowac i najlepiej w godzinach nocnych bo nikt wtedy wsparcia nie wysle ;) 
    edytowano 28.10.2018
    Nie zauważyłam żeby "słabi" gracze "zżędzilii" na forum ale widać mało spostrzegawcza jestem albo okularki za słabe :wink: no cóż, wiek ma swoje prawa. Drogi Spartakusie nikt tutaj nie broni ci mieć odmiennego zdania :) jeżeli uważasz, że oferowane nagrody są satysfakcjonujące i adekwatne do wysiłku jaki musisz włożyć w ich zdobycie to pozostaje mi życzyć samych wygranych bitew i satysfakcji :)
    Pozdrawiam :smile: 
    ps. Dla mnie powiało nuuuuuudą. Nagrody bez komentarza. Event totalna porażka.
    Teams (PL1) powiedział(a):
    NewSmyk (PL1) powiedział(a):
    Nie zauważyłam żeby "słabi" gracze "zżędzilii" na forum ale widać mało spostrzegawcza jestem albo okularki za słabe :wink: no cóż, wiek ma swoje prawa. Drogi Spartakusie nikt tutaj nie broni ci mieć odmiennego zdania :) jeżeli uważasz, że oferowane nagrody są satysfakcjonujące i adekwatne do wysiłku jaki musisz włożyć w ich zdobycie to pozostaje mi życzyć samych wygranych bitew i satysfakcji :)
    jesteś jak baba mojego kumpla stale jęczysz, ze wszystko do dupy

może inna pozycja i bedzie git

no ale ja bezpłatnie porad nie udzielam, tą jedna masz w gratisie
    Prawie umarłam ze śmiechu :D dziękuję bardzo ;) nie ma to jak dawka dobrego humoru :D
    A nie przyszło ci przypadkiem do głowy, że ja nie jęczę tylko jestem bardziej wymagająca ? :)
    Niemniej dziękuję :) dobrych rad nigdy za wiele :D
  • OSADA (PL1)OSADA (PL1) PL1 Posty: 245
    Teams (PL1) powiedział(a):

Prawie umarłam ze śmiechu :D dziękuję bardzo ;) nie ma to jak dawka dobrego humoru :D
    A nie przyszło ci przypadkiem do głowy, że ja nie jęczę tylko jestem bardziej wymagająca ? :)
    Niemniej dziękuję :) dobrych rad nigdy za wiele :D
    Znowu dzieci są na forum(teams) Ewent jest wg.mnie dobry nic się nie traci ,no prawie :) Bo najwięcej czasu jak zawsze :disappointed: Można swobodnie zrobić cały ewent I nic nie potracić :)
  • OSADA (PL1)OSADA (PL1) PL1 Posty: 245
    edytowano 30.10.2018

(to cytat :D) Oto kolejny przypadek głupich nastolatków otóż nie przejawiają większej inteligencji, tylko próbują poniżyć inne osoby co im się nie udaje.Owe osoby nie tolerują osób z wyższą inteligencją,bądź znacznie większym zasobem słów :D Dlatego używają przekleństw bo inaczej nie mogą używać swoich uczuć.Mają problem ze sobą i swoim życiem nazywamy ich min. Hejterami :D
Sign In to comment.