Strona główna Polish Sugestie, pochwały & krytyka

Niedobory Żywnośći!!!

Często jest tak ,że wojsko ,,pada" w ciągu kilku godzin ,a nawet minut przed naszym przyjściem i co? Trudno nic się nie stało.

:P No tak ale to tylko piksele ,a wojsko zwerbujesz sobie i będziesz miał/a potem 

Więc mam taką drobną sugestie ,niech gracz któremu umarło wojsko może je odkupić -Jak??? no za rubiny oczywiście:P

Działało by to tak, od tylu godzin ile wojsko nie żyję tyle płacimy w setkach rubinów (też nie dostajecie ku@#$@y ,że przed kilkoma minutami umarło wam wojo bo źle obliczyliście albo ,że nie uwzględniliście iż wojsko może wpaść z wydarzenia)

Jak uważacie byłoby to rozwiązanie z problem z umieraniem wojska.

Komentarz

• E, po prostu obliczyć na ile starczy i na wszelki wypadek ewentualnie poprosić sojuszników o to, aby godzinę wcześniej wysłali wózki z żarciem.

Druga możliwość, to puszczanie ataków "na zapas", tak można zrobić w Krukach i Obcych. Puszczasz z 2,3 ataki tak by leciały np 1h, drugi 3h a trzeci około 4h i nie musisz się martwić...

Możesz jeszcze wejść w między czasie na 10 min na telefonie i na samku/ nomku puścić szybki atak... również problem załatwiony. Niech nikt nie mówi, że 10 min przerwy się nie znajdzie :)

Po za tym jak masz woja na postach, po to ono tam jest, to z niego korzystasz - właśnie po to między innymi gromadzisz wojaków na postach ;p

Więc jak dla mnie pomysł bez sensu, tym bardziej, że dotychczas wszyscy jakoś dawali radę, to i bez tego "pomysłu, też się obejdzie. :)

Pozdrawiam
  • Nie wymyślaj im nowych sposobów na zarabianie, poza tym przywrócenie woja co zdezerterowało według nich by kosztowało np. 4k łuczników = 200 000 rubli a co niby z żarciem (kup za ruble :P).
  • OSADA (PL1)OSADA (PL1) PL1 Posty: 245
     Olusia12365 (PL1) powiedział(a):
    E, po prostu obliczyć na ile starczy i na wszelki wypadek ewentualnie poprosić sojuszników o to, aby godzinę wcześniej wysłali wózki z żarciem.

Druga możliwość, to puszczanie ataków "na zapas", tak można zrobić w Krukach i Obcych. Puszczasz z 2,3 ataki tak by leciały np 1h, drugi 3h a trzeci około 4h i nie musisz się martwić...

Możesz jeszcze wejść w między czasie na 10 min na telefonie i na samku/ nomku puścić szybki atak... również problem załatwiony. Niech nikt nie mówi, że 10 min przerwy się nie znajdzie :)

Po za tym jak masz woja na postach, po to ono tam jest, to z niego korzystasz - właśnie po to między innymi gromadzisz wojaków na postach ;p

Więc jak dla mnie pomysł bez sensu, tym bardziej, że dotychczas wszyscy jakoś dawali radę, to i bez tego "pomysłu, też się obejdzie. :)

Pozdrawiam

a) nie mam  czasu

b) nie mam takiego telefonu(WP)

c)ile można się prosić :)

Wiesz na wsi nie mam tyle internetu :( w mieście jest ok ,ale już będę dawał rade :)

Pomysł nie jest wcale taki zły ale przedmówca (nowy6) ma racie będzie to drogie

Dzięki za  odpowiedź niektórzy nawet 10min nie znajdą :'(

Jeśli będzie moderator poproszę o zamknięcie Olusia i nowy6 dzięki za porady i odpowiedzi :)
    edytowano 30.10.2018
    Nie wiem co masz na myśli ,ale pisz do rzeczy........
  • Czekaj, czekaj :)

Wojo skądś się bierze - z sojuszowych nagród i to co sam ubijesz.
    Skoro masz czas by ugrać nagrody, to z pewnością masz 15 min chociaż by z 3,4 ataki puścić :)

No ej ej, bez przesady znowuż z tym czasem ;)

Tak btw. jeszcze szybszym sposobem jest przesłanie żarcia z krain :)
    Czasami i na krainach nie ma.
    Teraz to wojny są od tego ;)
  • Nocna Wilczyca (PL1)Nocna Wilczyca (PL1) PL1 Posty: 137
    edytowano 24.01.2019
    Jak to na krainach nie ma? A niby po co między innymi puszcza się ataki na wieże?

Może i kiedyś wojny z tego powodu były, ale nie sądzę by obecna miała podłoże gospodarcze :) raczej podłoże "polityczne" i nie, nie na wojnach się żarcie zdobywa w głównej mierze... wojny oznaczają tracenie wojska... a skoro je tracisz to jaki masz niedobór?
    Czysto hipotetycznie.
    Nie mówię o manewrach, gdzie to wojo jest zachowane bo np jest wysyłane na ptaka na noc... ale wtedy z kilka ataków eventowych też wystarcza, albo po prostu żarcie zwinie się wrogowi z zamku :)

Edit. Pod warunkiem, że przebije się obronę :D
    Mniej wojska mniej do wyżywienia.
    Wiem o co ci chodzi tak sobie żartowałem :) 
    Już nieważne otóż wreszcie zrozumiałem ,że wojsko to nie wszystko :) liczą się tylko dekoracje ;)
Sign In to comment.