Mam takie pytanie: jak to jest, ze na serwerze polska1 gdy sa obcy dostajemy obcych z defem rzędu 400-600 (99% zamków). grałem przez jakiś czas na serwerze gb1 i tam obcy po kilka tysięcy defa to norma (3-8 tysiecy) więc co? Polska jako ubogi krewny dostaje ochłapy? JAk można zdobyć pare milionów chwały na małych defach? Na serwerze angielskim w dwa dni ludzie robili po kilkanaście milionów bez większej napinki
Tez myślę że za krotko są obcy, najlepiej zrobić ten ewent na 1 dzień i zacząć go już w nocy, nie spać tylko grac i nabijać kasę kupując rubiny by coś wygrać. Ja już od dłuższego czasu olałem kruki i obcych.................jak widzę 318 wojaków na zamku to szkoda czasu marnować, gra sięgnęła już dna. Czas rezygnacji jest bliski. Nic dobrego już tu nie dostaniemy. Nawet moderatorów nie ma i to jest śmieszne.
Niedawno dodaliśmy opcję "Detronizuj". Można wygnać (wymienić ) zamek i otrzymać od 20-500 wojska więcej lub fortyfikować (wzmocnić ) zamek i można otrzymać 520-1k wojska więcej
Tez myślę że za krotko są obcy, najlepiej zrobić ten ewent na 1 dzień i zacząć go już w nocy, nie spać tylko grac i nabijać kasę kupując rubiny by coś wygrać. Ja już od dłuższego czasu olałem kruki i obcych.................jak widzę 318 wojaków na zamku to szkoda czasu marnować, gra sięgnęła już dna. Czas rezygnacji jest bliski. Nic dobrego już tu nie dostaniemy. Nawet moderatorów nie ma i to jest śmieszne.
Niedawno dodaliśmy opcję "Detronizuj". Można wygnać (wymienić ) zamek i otrzymać od 20-500 wojska więcej lub fortyfikować (wzmocnić ) zamek i można otrzymać 520-1k wojska więcej
A czy otrzymanie będzie mogło być możliwe za złoto,a nie za rubinki?
Bo narazie wydatek mija się z celem.
Na pewno dla tych biwdniejszych graczy (niczego nie sugeruje pisząc biedniejsi gracze, poprostu nie każdy ma tyle rubli o to mi chodzi)
detronizuj: start- 450 szt, kupiłem za 24000-900szt było, kupiłem za 48000 - zmalało do 600,kopiłem za 120000 -740szt i tak to się kręci. Komuś udało się w zdetronizowanych znaleźć coś ponad 1000?
Komentarz
EEEEEEEEEE co????
Za krótko???
A dlaczego
z odejmowaniem chwałki i beri się zgadzam
Za rzadko??
są co dwa......,ale to już nie moja wina ,że nie widzisz że ewenty się przeplatają......
po co częściej kruk/obcy=wydatki, nomad/samu=zarobki

są też flagi wiesz
odnośnie twojego pytania to nie widzę w tym najmniejszego sensu
Jakiego Nikomu?
Każdy lata ciśnie jak najwięcej chwały aby nie wiem np. zrobić całą książeczkę , albo 500k
trudno wbić 2mln chwały to lepiej sobie podzielić na 3,4 ,a nie 2 .
Poza tym masz kruka np. sobota-poniedziałek i tak co tydzień więc nie ma bata, jak ma się wojo i flagi to każdemu chcę się chyba latać

Na kruku horongwii 8k ?
sokoro chcesz krócej, to po co ci tyle
nie uzbierasz tyle ,zrobisz prędzej, ale też trudno
No i co ci da ,że będzie krócej chwały więcej tylko
Dlaczego?
Bo się nie chce czy co ?

Jak lubi się nomka/samu to mi to rybka
Same przyjemności ,jak się kruka atakuję

Daj podstawy będziemy gadać proszę bardzo
KTURA DAJE NAH HWAŁA
Tak ,ale teraz weź wytłumacz kilku graczom ,że można