a co tu ripostowac? i komu? tobie? jakbym chcial pokopac sie z koniem to bym gdzies na lake poszedl a nie wdawal sie w chora dyskusje . inna sprawa ze dyskusja z toba wymagalaby stalowych nerwow i nieograniczonego dostepu do proszku a u nas w robocie drag testy robia i moglbym wpasc
yyyyy nie do końca rozumiem, więc Lechu obrazkowo:
Witam. Nie wiem czy widzisz ale ta gra to jedno wielkie g.......o
Teraz juz mozesz mi dac bana bo tylko to jest Twoim celem, moze gge da premie za to ze kolejny gracz nie gra i mapa pustoszeje, nie myslales Janie zeby pisac jakies opowiadania albo kryminaly ?
... gdyby "banowali" każdego za głupotę, obchodziłbyś swój dzień 1 listopada. Jak byś uważnie czytał wszystkie moje wpisy, z każdym co się do mnie bezpośrednio zwraca, odpisuje na tym samym poziomie, by być zrozumiale odczytany ... w tym temacie nie jesteś gwiazda, na grze tym bardziej ... chciałeś błysnąć ? Oj ... Gra Ci się nie podobna ?To czekam jak napiszesz równie emocjonalną prośbę o zamkniecie konta. Ale i Ty i ja wiemy, że tego nie zrobisz, i za rok Cie tu przeczytam jak znów na jakiś temat jęczeć będziesz ....
Chcesz być koniecznie moim wrogiem jak wielu tu ? Wiesz ... tylko miernoty nie maja wrogów i dlategoTy ich nie masz.
Ja dostałem bana na forum z 8 miesiecy temu... za co? tego się pewnie już nie dowiem ale można sie domyślać, że siedziałem za cicho i Jan M. nie mógł się ze mną pokłucić bo jak już zauwazyłem tylko to on tutaj robi...
Ale już miną... albo ktoś zrozumiał ,że sam nie wie za co ten ban dostałem i odbanował
a co tu ripostowac? i komu? tobie? jakbym chcial pokopac sie z koniem to bym gdzies na lake poszedl a nie wdawal sie w chora dyskusje . inna sprawa ze dyskusja z toba wymagalaby stalowych nerwow i nieograniczonego dostepu do proszku a u nas w robocie drag testy robia i moglbym wpasc
ok, wyjasniam moj wpis mozna podzielic na trzy czesci wiec to wypunktuje
1)moze nie uwierzysz ale istnieja osoby ktore nie sa warte mojego czasu 2) spotkalem na tym forum, i spotykam dalej ludzi ktorym mimo ze przedstawisz fakty, narysujesz diagramy, poprzesz to zdjeciami i cytatami. wezwiesz swiadkow to oni i tak dalej beda pier... pisac te swoje glupoty wtedy patrz punkt pierwszy 3) potrafie rozpoznac kiedy ktos zmeczony zyciem operatora lopaty nazre sie byle czego, siada no forum i pier.... pisze bez ladu i skladu swoje kocopoly. wtedy takze patrz punkt pierwszy
jak juz napatrzyles sie na punkt pierwszy to teraz rzuc okiem na moj podpis w stopce. umiescilem tam filmik ktory jest odpowiedzia dla roznego rodzaju farfocli
PS drug testy-badaja jak w CSI czy nie spozywasz jakichs zabronionych srodkow. Tutaj yez powinny byc
ok, wyjasniam moj wpis mozna podzielic na trzy czesci wiec to wypunktuje
1)moze nie uwierzysz ale istnieja osoby ktore nie sa warte mojego czasu 2) spotkalem na tym forum, i spotykam dalej ludzi ktorym mimo ze przedstawisz fakty, narysujesz diagramy, poprzesz to zdjeciami i cytatami. wezwiesz swiadkow to oni i tak dalej beda pier... pisac te swoje glupoty wtedy patrz punkt pierwszy 3) potrafie rozpoznac kiedy ktos zmeczony zyciem operatora lopaty nazre sie byle czego, siada no forum i pier.... pisze bez ladu i skladu swoje kocopoly. wtedy takze patrz punkt pierwszy
jak juz napatrzyles sie na punkt pierwszy to teraz rzuc okiem na moj podpis w stopce. umiescilem tam filmik ktory jest odpowiedzia dla roznego rodzaju farfocli
PS drug testy-badaja jak w CSI czy nie spozywasz jakichs zabronionych srodkow. Tutaj yez powinny byc
lechi-stanie ale chyba przeznasz że małpka z dowcipem zawartym na obrazku jest trafiona pod twoim adresem w 10 :-):-):-):-):-)
na mapie każdy wie jaki z ciebie był fałszywy grajek i nieudolny,,,, obecnie hipokryzja ci pozostała jak ktoś napisze prawde o tobie ,,,
pamietam jak dzis ,, jak zdradzeni przez ciebie gracze z EE obracali twoją osobą na forum
jak im się podobało po klęsce noe i twojej do tego stopnia ze ich straszyłeś wjazdem do domu
hahaha a byli to miedzy innymi Wiktorpil ,, PiotrMM itp itd
ale faktycznie ze starymi leszczami nie ma sensu pisać ,,
narałachu.machu :-D:-D:-D:-D i przestań reklamować testy anty narkotykowe na forum...
nikogo nie obchodzi że wciągasz jak masz wolne od pracy ,,,
,,,pamietaj lepiej dobre pedały i rowerek ;P;P;P;P;P;P;P
A ) Nieznośny Miłośnik Gry Empire,,, ZLIKWIDOWAĆ SALE LEGEND !!! B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO" CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)
Gebet rozwiń trochę własne pytanie z uśmiechem :-D:-D
Co za nim się tak naprawde ukrywa ???? chyba niewiem o czymś lub nie mam pewności ?? :-):-):-)
pozdrawiam jak zawsze . Amin.
A ) Nieznośny Miłośnik Gry Empire,,, ZLIKWIDOWAĆ SALE LEGEND !!! B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO" CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)
6 lat na mapie i czasami też zastanawiam się po co tutaj jeszcze siedzę. Pozwolę sobie zacytować "Gram z sentymentu za czasami gdy było to jeszcze ciekawe."
Komentarz
ja pierdole...:) jak można się bać "nierealnych" ludzi
ale można sie domyślać, że siedziałem za cicho
bo jak już zauwazyłem tylko to on tutaj robi...
Ale już miną... albo ktoś zrozumiał ,że sam nie wie za co ten ban dostałem i odbanował
moj wpis mozna podzielic na trzy czesci wiec to wypunktuje
1)moze nie uwierzysz ale istnieja osoby ktore nie sa warte mojego czasu
2) spotkalem na tym forum, i spotykam dalej ludzi ktorym mimo ze przedstawisz fakty, narysujesz diagramy, poprzesz to zdjeciami i cytatami. wezwiesz swiadkow to oni i tak dalej beda pier... pisac te swoje glupoty
wtedy patrz punkt pierwszy
3) potrafie rozpoznac kiedy ktos zmeczony zyciem operatora lopaty nazre sie byle czego, siada no forum i pier.... pisze bez ladu i skladu swoje kocopoly. wtedy takze patrz punkt pierwszy
lechi-stanie ale chyba przeznasz że małpka z dowcipem zawartym na obrazku jest trafiona pod twoim adresem w 10 :-):-):-):-):-)
na mapie każdy wie jaki z ciebie był fałszywy grajek i nieudolny,,,, obecnie hipokryzja ci pozostała jak ktoś napisze prawde o tobie ,,,
pamietam jak dzis ,, jak zdradzeni przez ciebie gracze z EE obracali twoją osobą na forum
jak im się podobało po klęsce noe i twojej do tego stopnia ze ich straszyłeś wjazdem do domu
hahaha a byli to miedzy innymi Wiktorpil ,, PiotrMM itp itd
ale faktycznie ze starymi leszczami nie ma sensu pisać ,,
narałachu.machu :-D:-D:-D:-D i przestań reklamować testy anty narkotykowe na forum...
nikogo nie obchodzi że wciągasz jak masz wolne od pracy ,,,
,,,pamietaj lepiej dobre pedały i rowerek ;P;P;P;P;P;P;P
ups......
http://prntscr.com/kycjjn
B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO"
CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)
Gebet rozwiń trochę własne pytanie z uśmiechem :-D:-D
Co za nim się tak naprawde ukrywa ???? chyba niewiem o czymś lub nie mam pewności ?? :-):-):-)
pozdrawiam jak zawsze .
Amin.
B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO"
CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)
Ami, co marzec próbuję zostawić tą grę i jakoś jeszcze się nie udało ;-)
Być może w najbliższym się uda, Tobie nie będę tłumaczył jak się ta gra zmieniła. Gram z sentymentu za czasami gdy było to jeszcze ciekawe.
Swoją droga ilu jest graczy, którzy pamiętają wojny Loży z ELO, Fioletowe Porozumienie czy początki tej gry.
Tak więc, naprawdę ukrywa się to że mam nadzieję być z Wami do marca - któregoś ;-)