Od rana ogarniam obiekty wszędzie żarcia na 11h i nagle wojsko znika i potęga znika Licze na rekompensatę z ich strony bo jak oni cos zrobia to nie łaska przyznać się i docenić graczy aktywnych a jak z naszej strony cos nie tak to od razu Bana dają
Zniknęło wojo na postach, ataki, jedzenie na zamku, rozumiem że cofnęliście grę ale dlaczego wszyscy mają cierpieć że parę osób nie mogło kupić premki:(((
Mi zniknęło wojo w ataku i nagle wzrosły zużycia jedzenia na głównym i poście chociaż w tych miejscach nie zmieniła się ilość wojska. Zamrożenie jedzenia na 1h nic nie da bo po godzinie wojo padnie i tak z głodu. I jeszcze zniknęły wózki handlowe z towarami
U mnie to samo, wojsko z dwóch postów znikneło , a z zamku głownego i deff i off gdzieś wyparował. Ciekawe jak grać bez wojska... i po co puszczać ataki jak wojsko samo znika
4 składy na obcych poleciało, dobrze że część zdążyła wrócić bo by
poleciało 10, wyparowała chwała którą dziś zdobyłem, na podziemiach szło
na leże woja też nie ma, na światach piasek i ogień oczywiście to co
szło też wyparowało ale nie wiem nawet ile
OK, wszyscy z całego globalnego Empire, raportujemy w tej chwili, każdą uwagę którą tu czytamy i czekamy na odpowiedz co dalej ... Bombardowanie mnie PW nie pomaga, łatwiej mi zebrać informacje z jednego i nie dziesięciu wątków i spisać nicki które zgłaszają błędy, wiec je łącze wątki, by było to jasne. Graczom zniknęło wojsko, raporty, a nawet wyposażenie dowódców ... no mamy chyba większy problem, więc czekam cierpliwie co dalej by dać Wam oficjalne stanowisko teamu.
znikające wojsko , znikające wątki na temat znikającego wojska....
Mistrzu ... jak chcesz utrudnić wszystkim nie tylko mnie uzyskanie informacji, nie twórz nowych wątków a pisz z łaski swojej w jednym, no chyba, ze będziesz uparty to zablokuje Ci możliwość nie tylko tworzenia nowych wątków. Proszę nie utrudniaj pracy ok ? Dziękuje
Komentarz
Licze na rekompensatę z ich strony bo jak oni cos zrobia to nie łaska przyznać się i docenić graczy aktywnych a jak z naszej strony cos nie tak to od razu Bana dają
I jeszcze zniknęły wózki handlowe z towarami
ot sie dzieje na empire
masakra
zatem pytam kolejny raz jak zrekompensujecie straty wojska, zabawek, i kasy czy piórek za co to wszystko szło?
Witam, całe wojsko co szło na obcych wyparowało, czy tu nigdy nie można spokojnie i bez stresu grać ?
Jutro misja królewska w której trzeba zdobyć chwalę i jak to zrobić bez woja którego nie ma?......:(
Czekam na szybki zwrot wojska ...
Pozdrawiam