Strona główna Polish Sugestie, pochwały & krytyka

Dezercje mimo pełnych magazynów.

24

Komentarz

• mnie tez wojo znikło całe  co było  w atakach na obce zamki podczas  aktualki  :/
  • Od rana ogarniam obiekty  wszędzie żarcia na 11h i  nagle wojsko znika i  potęga znika 
    Licze na rekompensatę z ich  strony  bo  jak oni  cos zrobia to  nie łaska przyznać się i  docenić graczy  aktywnych  a jak z naszej  strony  cos nie tak to  od razu  Bana dają 
    KAŻDA CHWILA TWORZY  HISTORIE . . . 
  • Robert13 (PL1)Robert13 (PL1) PL1 Posty: 53
    Zniknęło wojo na postach, ataki, jedzenie na zamku, rozumiem że cofnęliście grę ale dlaczego wszyscy mają cierpieć że parę osób nie mogło kupić premki:(((
    Robert13 @ pl 1
  • Melisa3 (PL1)Melisa3 (PL1) Posty: 1
    edytowano 15.08.2018
    Mi zniknęło wojo w ataku i nagle wzrosły zużycia jedzenia na głównym i poście chociaż w tych miejscach nie zmieniła się ilość wojska. Zamrożenie jedzenia na 1h nic nie da bo po godzinie wojo padnie i tak z głodu.
    I jeszcze zniknęły wózki handlowe z towarami
  • Ferangel (PL1)Ferangel (PL1) PL1 Posty: 131
    7kilo znikneło brawo wy ;)
  • zniknęło mi jakieś 80% wojska, składy jakie leciały, oraz z postów i zg
  • Jan MJan M Posty: 2,620
    Dzień dobry :)

Przekazałem sytuacje do QA, znamy temat i będzie komunikat na temat dezercji, "zaginięć" i innych problemów po awarii serwera.

Jan
  • majster1 (PL1)majster1 (PL1) PL1 Posty: 6
    U mnie to samo, wojsko z dwóch postów znikneło , a z zamku głownego i deff i off gdzieś wyparował. Ciekawe jak grać bez wojska... i po co puszczać ataki jak wojsko samo znika
  • Znikły wszystkie składy co szły na obcych
    wiktoriada @ pl 1
    wiktoriada (PL1) powiedział(a):
    Znikły wszystkie składy co szły na obcych
    Nic nie zniknęło, QA przywróciło o 10 minut serwer więc co miałeś, masz nadal na zamku, mają nadal awarie i będzie jak wyżej komunikat
  • mi wojo wrocilo nie na ten post z ktorego wyslalem a na piachu czesc zniknęła :(
    ot sie dzieje na empire 
    GamerArtur @ pl 1
  • 4 składy na obcych poleciało, dobrze że część zdążyła wrócić bo by poleciało 10, wyparowała chwała którą dziś zdobyłem, na podziemiach szło na leże woja też nie ma, na światach piasek i ogień oczywiście to co szło też wyparowało ale nie wiem nawet ile
  • był już temat gdzie gracze pisali o stratach i go nie ma ……. ?????

masakra

zatem pytam kolejny raz jak zrekompensujecie straty wojska, zabawek, i kasy czy piórek za co to wszystko szło?
    EnaMarlena @ pl 1
  • mnie tez wojo znikło całe  co było  w atakach na obce zamki podczas  aktualki 
    maciej19742803 @ pl 1
  • Jan M powiedział(a):
    wiktoriada (PL1) powiedział(a):
    Znikły wszystkie składy co szły na obcych
    Nic nie zniknęło, QA przywróciło o 10 minut serwer więc co miałeś, masz nadal na zamku, mają nadal awarie i będzie jak wyżej komunikat
    ta, a jak nagle znika 80k punktów mocy to z jakiej przyczyny, raczej z uwagi na zniknięcie wojska
    OK, wszyscy z całego globalnego Empire, raportujemy w tej chwili, każdą uwagę którą tu czytamy i czekamy na odpowiedz co dalej ...  Bombardowanie mnie PW nie pomaga, łatwiej mi zebrać informacje z jednego i nie dziesięciu wątków i spisać nicki które zgłaszają błędy, wiec je łącze wątki, by było to jasne. Graczom zniknęło wojsko, raporty, a nawet wyposażenie dowódców ... no mamy chyba większy problem, więc czekam cierpliwie co dalej by dać Wam oficjalne stanowisko teamu.

Jan
  • majster1 (PL1)majster1 (PL1) PL1 Posty: 6
    znikające wojsko , znikające wątki na temat znikającego wojska....

majster1 (PL1) powiedział(a):
    znikające wojsko , znikające wątki na temat znikającego wojska....

Mistrzu ... jak chcesz utrudnić wszystkim nie tylko mnie uzyskanie informacji, nie twórz nowych wątków a pisz z łaski swojej w jednym, no chyba, ze będziesz uparty to zablokuje Ci możliwość nie tylko tworzenia nowych wątków. Proszę nie utrudniaj pracy ok ? Dziękuje
  • Witam,  całe wojsko  co szło na obcych wyparowało, czy tu nigdy nie można spokojnie i bez stresu grać ?

Jutro misja królewska  w której trzeba zdobyć  chwalę  i jak to zrobić bez woja którego nie  ma?......:(

Czekam na szybki zwrot wojska ...

Pozdrawiam

RudaMańka @ pl 1
Sign In to comment.