AMINO1500

Oszust i kretacz,gracz bez honoru i godnosci,okrada sujusze z surki w skarbcu,dzis w nocy okradl sojusz BRAVEHEART wywolujac wojne ze swoja slupownia a nastepnie przekazywal se daniny w taki sposob wyczyscil cly skarbiec w sojuszu a nastepnie odszedl do swojej slupowni,uwazajcie na BUCA I BURAKA WREDNEGO
3
Sign In to comment.
Komentarz
osoby co chciały tak głośno zakładać tutaj watek to ponoć nie mogą ze względu na meila ,,hm,, a ja mysle ze dostały bana lub tak jak korona sojuszu BRAVEHEART
Dawid76 który tak naprawde ma na imie Marcin i gra na kilku naraz kontach w tym sojuszu np
brygadzista konto itp itd poprostu wzieli konta kogoś oraz je sobie przywłaszczyli , a
w BRAVEHEART tej farmie takich jest sporo graczy ,,,, np . https://prnt.sc/kew8dy
Wiec zakładanie tematów z ich innych kont z słupowni to poniżające
http://prntscr.com/kev8ar
Ja bedac generałem w tej farmie nieudolnej pogasiłem liczne wojny tak zwane techniczne
i nie widze nic złego w tym aby sojusz farma BRAVEHEART przekazała dobrowolnie troszke surek innym sojuszom jako wdzięczność :-):-):-)
Sam wpłacałem ogromne ilości surek jak tej farmie robiłem nawet eventy TOP 1 bowiem wcześniej top ewentów nie potrafili zrobić
więc dla mojej osoby należą sie jedynie podziękowania ,,,,,,,,,,
za to ze cały leniwy sojusz na ewentach ciągnołem za uszy bowiem gracze nie potrafili
nawet zrozumieć na ewencie berri zielonym ze punkty reputacji to nie to samo co punkty rycerskości oraz że punktami reputacji nie wygrywa się eventu TOP 1 na berii
i niestety do wygranej brakło ok. zaledwie 12.000 punktów rycerskości ,
,podkreślając to że ze wstydu poprosiłem o degradacje z marszałka na generała dzien przed zakończeniem eventu i już nie uczestniczyłem w walce o TOP 1
wiec do miłego :-):-):-D:-D:-D
ps
a hasła w tej farmie sa przekazywane pomiedzy graczy oficjalnie , i generalnie jeszcze w tak
..p........i ...z..... ciekwym sojuszu nie miałem okazji grać i takich oraz innych rzeczy widziec
, ale ciekawa przygoda była i jestem przekonany ze przyda sie choćby kilku miesięczny przygodowy
kontakt cały czas bowiem było wesoło , :-):-):-):-D:-D:-D:-D
Jak zawsze pozdrawiam.
Arkadiusz.
B ) Pozdrawiam Amin i JAK ZAWSZE - ,,PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO"
CZY WOJNY CZY EVENTY BEZ RÓŻNICY WAŻNE ABY UŚMIECH I ZABAWA BYŁA MIŁA ;-)
"Jest ogień, jest impreza
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zlot Czarownic się zakończył więc ,
prowokacje zaczne odbierać jako powód do odpalania ponownie od nowa czerwonych pasków
ale tym razem , pomine ewenty a przez kilka miesięcy
pobawie sie po staremu w poligon aż nie dojde do wniosku ze mi się znudziło
, słowa dotrzymałem jak zawsze
i tym co dałem słowo pstryczki dałem
za używanie pod moim adresem słów wulgarnych
,,,,,,,,,oraz dałem szanse na neutrale , wiec moja rada to zamknąć temat kiedy jeszcze można,,,
,,,,,,,,,,bowiem jak nadal beda prowokacje toja mam wiele powodów aby zabawic sie w piligon na kilka miesiecy ,,,
tylko po mojej stronie strat nie bedzie a po 2 stronie mozna sie łatwo domyślić,,,
a co do przekazywania haseł to znamy osobe
która jest w posiadaniu ogromnej ilości secrenów
kto komu oraz jak hasła przekazywał ,
, nie warto kłamac togra zabawa ale nie w kłamstwa
"lepsze tanie wino niż zupka amino"
"Jest ogień, jest impreza
wiem że nie mam głosu w tej sprawie zbyt dużego ale...
czy macie jakieś konkretne mocne dowody...?
Ja też mogę powiedzieć że jakiś bedziuu szczyścił mi kiedyś skarbiec mojego soja
( wybacz bedziuu to dla przykładu)