Aktualizacja Sierpniowa część 1. - Dyskusja

Witajcie,
W tym miejscu otwieram dyskusje
na temat zmian, jakie planuje zespół na kolejne miesiące a nawet na
początek nowego roku, z ogłoszenia z TEGO miejsca 

Jak
zawsze proszę o wpisy na temat, bez spamu, wtrącania innych wątków niż
ten. Jak zawsze za spam mamy punkty karne, zgodnie z regulaminem, które
mogą prowadzić do blokad. Bardzo więc proszę o sztywne trzymanie się
formuły tego wątku. Inne dyskusje pod innymi działami, jak zawsze. 

0
Sign In to comment.
Komentarz
Nowe wyglądy przedmiotów budowlanych - na to czekaliśmy
powtarzają się jak zacięta płyta już ( ważniejsze jest dawanie gó... niż naprawianie błędów lub dodawanie coś mającego większy sens. Brawo wy )
Najważniejsze jest by doić kasę za byle co niż dodawać udogodnienia lub nawet oddać stare eventy.Bugfixa...
O miastach już nie wspomnę...
Chyba wypadałoby najpierw posprzątać "stare śmieci".
No i kolejny zestaw zapychający i tak już upchaną na max "szafę"...
Stefan ... naturalnie z kielecczyzny:)
A aktualka? Poza kasztanem, na którego trzeba będzie w normalnych warunkach zbierać i zbierać, to albo nowe dekorki, albo wyglądy za ciężkie ruble. A może w końcu zrobić coś z sugestii graczy? Bo chyba gra jest dla nas a nie my dla niej (no chyba, że jestem w błędzie...)
Błądzisz, ale to ludzka rzecz...
Beri na krainie tez dawno nie było ... z kilka dni... nastepnym razem 1godzinny bedzie?
fajnie
Tylko - co tu jest nowego?
Nie zauważyłem żadnych nowości - ani dekorów, ani wyposażenia...
Tak to ma wyglądać docelowo?
Jeśli tak - to nagroda w postaci dekora dającego 208 PP to chyba przykład tego słynnego humoru niemieckiego.
Weźmy na tapete zestawy dowódców, tzn te najmocniejsze takie jak np te przywoływaczki, słonica i inne podobne. Czy w grze jest zestaw kasztelana odpowiadający siłowo tym dowódcom, pomijając zestawy dostępne wyłącznie za rubiny, i którego łatwość zdobycia jest podobna do tych dowódców? Chyba nie bardzo. Gdy kasztelan jest troszke zbyt silny to żle i od razu odwołujecie takiego, gdy dowódca jest zbyt silny to wszystko gra. Śmieszne to jest.
Misje Królewskie tam też by się przydał balans misje które trzeba zrobić ze zdobyciem punktów na berimondzie nie jest łatwo zrobić trzeba siedzieć prawie cały dzień żeby zrobić a ludzie robotami nie są jakimiś i też sporo osób pracuje lub się uczy (chodź teraz są wakacje) więc takim osobą ciężko zrobić te misje I misje związane z nomadem też ciężko zrobić bo jest za mało czasówek w nagrodach indywidualnych i sojuszniczych, reszta jest w porządku chwałę zrobić nie jest problem łupy też, wyleczyć i nawerbować wojsko też. Powinno też tam być tak że jak się skończy misję przed czasem żeby można było robić następną bez zbędnego czekania.A to że będzie tam dowódca który był w misjach przygodowych z jednej strony fajnie bo kolejny spoko dowódca, ale z drugiej strony nie fajnie bo żeby zrobić te misje trzeba trochę czasu poświęcić z niektórymi jest tak że jak skończy się jedną to trzeba czekać długi czas aby zacząć kolejną.. Tylko ciekawe kiedy będzie powiększony OBÓZ zmiana ta była zapowiadana na I kwartał tego roku i co? Dalej nie widać tego, to już jest śmieszne teraz jest kolejny event długoterminowy i kolejny dowódca wpadnie lub nawet dwóch zależy jak kto jest aktywny.. Może obóz powiększa za rok lub dwa jak ludzie będą musieli posprzedawać dużo dobrych dowódców żeby jeszcze więcej śmieci się nazbierało??
Ponadto podział legendarnych poziomów - żeby 6-falowcowi nie opłacało się bez straty honoru atakować 4-falowca, i żeby atakując 5-falowca zyskiwał potencjalnie mniej (np. 1/3) honoru niż atakując 6-falowca.
Sam narzekam, owszem - ale zapowiedź tej aktualizacji bardzo mi przypadła do gustu ( wreszcie coś za co można pochwalić GGS) ale odnoszę wrażenie że cokolwiek zespół GGS by nie wprowadził to będą narzekania, że za silny kasztelan, że za słaby kasztelan, że szafa nie powiększona a kolejne ubranko, że stare dekoracje i się nie opłaca ich zdobywać, że za mało pominięć czasowych ( dawniej ich wogóle nie było i jakoś się zdobywało nagrody), że za słabe zamki obcych.... GGS chce wprowadzić coś lepszego to zawsze znajdzie się rzesza osób która będzie narzekać.....
Jestem jak najbardziej za za nowym zestawem ubranek, jeśli chodzi o wygląd budynków to mi nie przeszkadzają ale nie zamierzam ich kupować bo najzwyczajniej w świecie szkoda mi ładować realnych pieniędzy w grę. Tyle z mojej strony