Strona główna Polish Problemy techniczne & bugi

Koło fortuny problem

2»

Komentarz

• X Selim X (PL1)X Selim X (PL1) PL1 Posty: 263
    Wiśliczanin (PL1) powiedział(a):
    "Jak są błędy na grze, jak się serwer, mówiąc kolokwialnie "wywala", to też dzięki Wam" 

TO JUŻ SZCZYT BEZCZELNOŚCI SERWER SIĘ WYWALA PRZEZ TO ZE MY ŚMIEMY GRAC W TA GRĘ 
    czytanie ze zrozumieniem nie jest chyba Twoją najmocniejszą stroną:))
    mgr inż. dr. od spraw robienia zadymy Piccollo
    "Jest ogień, jest impreza D"

• kolo fortuny teraz to przegięcie ,chwyt poniżej pasa , jak już zmieniliście ilosc losów to można było proporcjonalnie zmienić nagrody ,a nie ze za 300 losów dostałam zielone ubranko ,kpina , coraz bardziej odechciewa sie grac ,gdyby nie fajni ludzie już bym nie weszła na grę   
  • tabazior (PL1)tabazior (PL1) PL1 Posty: 55
    Najlepiej dajcie odrazu po całości - jedno kręcenie za 300 losów + 1000 rubinów - żenada ta gra - coraz bardziej niektórych na mózg wali z takim czymś. Pozdrawiam
    tabazior @ pl 1
  • pawek123 (PL1)pawek123 (PL1) PL1 Posty: 139
    Zauważyłem, ze w kole już zwiększona ilość losów do wygrania ale jeszcze ktoś zapomniał zmienić ilość w nagrodach eventowych  jak i w obozie najemników.
    2-10 szt losów w połowie nagród  eventowych to chyba kpina.
             pawek123

• Jan MJan M Posty: 2,620
    Janomar (PL1) powiedział(a):

Ja przestalem krecic, bo to jakies totalne nieporozumienie z takimi zmianami
    Jezeli poprawia proporcjonalnie, to wroce do tematu, jezeli nie, to bedzie kolejny krok do zakonczenia przygody z grą...

Pozdrawiam Wszystkich:)
    ... bardzo się ciesze ze przestałeś kręcić :P  A tak serio. Zmiana w kole była zapowiadana wcześniej, jak wszystko co publikuje. Nagroda w postaci setu, też została zmieniona. Na moje pytanie do developera, dlaczego aż taki skok w dewaluacji losów, odpowiedział - ale obniżyliśmy drastycznie ich cenę, dodaliśmy nowy set ....

Jano, szczerze, każda zmiana jak widzisz, Ty czy reszta graczy, to przyglądanie się przez twórców tym wydarzeniom, które się albo opatrzyły, albo wielu znudziło albo przestały się sprzedawać ... zobacz, jak wielka ilość graczy przestała "gonić w piętkę" za miejscem pierwszym w tym wydarzeniu. Tak samo w tym jak i innym wydarzeniu, miejsce pierwsze zrobi ten, którego zwyczajnie będzie na to stać. Ja wiem, przeczytam za chwile wiele zdań zaczynających się od słów - "ale kiedyś" .... kiedyś nie miałem siwych włosów, dziś mam, nie znaczy, ze od jutra zamienię Forda na BMW ... metryka pozostanie ta sama  :)

Jan
  • kgcx (PL1)kgcx (PL1) PL1 Posty: 7
    i zero konkretöw przechodze  na niemiecki serwer jest lepiej a jak zawsze naszych chca w h...... zrobic normalka za chwile sam zostaniesz na tei gierce dzieki ulepszeniom porawkom i tym podobnym mam w kieszeni ponad 1000 euro dziekuje bardzo suportowi  za ulepszenia dbacie o moje konto dziekuje
  • Paweł87 (PL1)Paweł87 (PL1) PL1 Posty: 59
    mam pytanie skoro liczba losów w okrutny sposób została zwiększona aż 10 razy a ilość nagród jest żałośnie ta sama to czy bedzie kiedykolwiek zwiększona przynajmniej kilka razy liczba losów do wygrania w eventach ? albo potroić liczby nagród losowanych w kole fortuny
  • no coś Ty najlepsze jest jak za kręcisz kołem i dostaniesz rzadki element wyposażenia :D:D:D:p:p:p
  • To chyba jakas kpina , 30 losow za jeden obrot kołem , a ile trzeba czekać by te 30 losów wpadło nam w nagrodach . Administratorzy zwracamy sie z prośbą . Przemyślcie jeszcze raz swój pomysł i powróccie do poprzedniej wersji , 3 losy za obrot . Nie dość , że coraz mniej osób gra to jeszcze takie niespodzianki . To chyba wszystko po to by zniechęcić ludzi do gry.

• jaromlody (PL1)jaromlody (PL1) PL1 Posty: 336
    Nie to jest po to by wyciągnąć jak najwięcej $$$ z naszej kieszeni na zakup losów do koła fortuny.
  • kosar (PL1)kosar (PL1) PL1 Posty: 675
    kiedysi jak nie wiedziałem żę jest ta aktualizacja z rubinami to kupiłem losy za rubiny i straciłem a nie wiedziałem że 30 losuw 1 los

• BM_Keira BM_Keira Posty: 530
    Witam,

Temat związany z Kołem Fortuny został już poruszony na forum w związku z czym scalam tematy.

Pozdrawiam
    Keira

• Paweł87 (PL1)Paweł87 (PL1) PL1 Posty: 59
    edytowano 14.08.2018
    jak nie umiecie rozmawiać z developerem to może ja z tym******* pogadam bo jeśli myślą ze jak drastycznie obniżyli cenę losów to każdy będzie kupował po kilka tysięcy to są w błędzie bo jeśli nawet kogoś będzie na to stać to i tak mu się to nie opłaci, ponieważ ilość i jakoś nagród jest nie współmiernie za mała żeby komuś chciało się kręcić kółkiem a co dopiero kupować losy ;P
    Post edited by Czubajka on
  • CzubajkaCzubajka Posty: 1,752
    Witam,

Wiem że wiele emocji budzi zmiana w kole fortuny, jednak to nie powód  do tego by  używać wulgaryzmów i wyzwisk.
    arti1976 przydzielam punkty 3 punkty karne za Twój ostatni wpis. Kolejne punkty mogą przynieść Ci bana na forum.

Czubajka

Sign In to comment.