Dalej chyba bedzie standardowo .... Drodzy gracze kolejny juz raz przepraszamy ale to nie z naszej winy .......... :} niemniej jednak pozostaje nam sie cieszyc { po cichu }ze nasze konto bankowe dalej wzrasta ......:}}}
Zapewne moderatorzy lecz moderator może jedynie przekazać informację tam gdzie trzeba. A sami muszą czekać na odpowiedź co się dzieje na grze. Wiadomo lagi są denerwujące lecz z cierpliwością poczekajmy na jakąś odpowiedź
Również mi nie zalicza punktów rycerskości na beri. Czy punkty rycerskości są zaliczane przez system do rankingów mino że nie widać postępów podczas trwania wydarzenia?
nie można wykonywać zadań codziennych nie pokazuje ilości kasy i chwały na obcym gra potwornie spowalnia nie można płynnie wypuszczać jakichkolwiek ataków nawet jak się zresetuje to nic nie pomaga nie zalicza żadnych punktów w miesięcznym co jest z tą grą żądam wyjaśnień i zwrotów
Komentarz
tylko pogratulować GGS
no i panie Janie M...wiadomo już cos????????
bo czas tyka...premki przepadły......i co dalej???????????????????
tylko co mi po tym jak 2h premi poszlo sie je....
mam taki problem ze nie zalicza mi zadań codzienych
nie pokazuje ilości kasy i chwały na obcym
gra potwornie spowalnia nie można płynnie wypuszczać jakichkolwiek ataków nawet jak się zresetuje to nic nie pomaga
nie zalicza żadnych punktów w miesięcznym
co jest z tą grą żądam wyjaśnień i zwrotów