Strona główna Polish Wasze pytania do gry

lagi lagi i jeszcze raz straszne lagi...

Zrobi ktoś w końcu porządek z tymi lagami nie można normalnie funkcjonować na grze bo tnie się strasznie gdy 1 raz odpala się gre jest ok wszystko ale po kliknieciu w przegląd ruchów cała gra się zacina i dużo osób z sojuszu też się na to skarży ....
«1

Komentarz

  • potwierdzam jak wyżej ze gra tak tnie ze po prostu odechciewa się grać i teraz pytanie gdzie jest GGS by to naprawić bo przypomnę jak był bug na maszynki na nomada które doliczało tabliczki a maszynki wracały to GGS nawet w sobotę pracował nomadów zawiesił, a teraz jak my potrzebujemy naprawy to ich nie ma ech co za gra i ludzie tam pracujący …..
  • CzubajkaCzubajka Posty: 1,752
    Witam,

    Zespół wie  o tym że u części graczy gra tnie , zostało to  sprawdzone przez techników , problem stanowi  Flash Player.  Zostało to wyjaśnione dość dokładnie  w TYM ogłoszeniu do lektury  którego odsyłam.

    Czubajka
  • ale to nic nie pomaga ..... @Czubajka
  • lagi , bledy dzis patrze a za ataki na beri niedaje atak zwycieski zlota tylko surowce , czyzby  beri zbankrutowala hehe
  • Trans3 (PL1)Trans3 (PL1) PL1 Posty: 135
    Witam od kilku dni zamula tak gre ze wszystko chodzi jak mucha w smole podobno inni gracze tez maja podobny problem

    Odswiezam gre chodzi wzglednie jakies 10 minut i znowu przycina  


  • Trans3 (PL1)Trans3 (PL1) PL1 Posty: 135
    Ps. 
    Pytanie czy ktos odpowiedzialny za dobre funkcjonowanie tej gry testuje to w jakims aktywnym sojuszu gdzie duzo sie dzieje ? Mysle ze nie 
  • OSADA (PL1)OSADA (PL1) PL1 Posty: 245
    Też mam podobnie z beri niedostaje pełnych raportów ale jak kilka razy zrestartowałem grę to raporty były ok i nawet można było jeździć na mapie .Trzeba próbować wszystkiego :smiley:
  • Equilibriium (PL1)Equilibriium (PL1) PL1 Posty: 131
    edytowano 11.06.2018
    @Jan M         @Czubajka
    C
    zy szanowni moderatorzy są tacy łaskawi i podadzą informacje dalej że te ich wytyczne odnośnie adobe flasha wersja 29 nie działa i zrobią coś w końcu z tymi lagami ?? Pozdrawiam

    @Wylka_Team
  • @Jan M @Czubajka haloooo ??? weekend się już skończył czas się wziąć do pracy ;)
  • Czyli ma się rozumieć że tak już będzie ? Mam na myśli skokowe działanie gry ?
    Ten typ tak ma :disappointed:

    Mam komputer który jest w stanie obsłużyć gry nowej generacji, internet 100 Mb/s na światłowodzie. Ale gry która powinna śmigać na Atari -  nie ogarnia :)

    Ostatnio kupiłem premkę żeby polatać i nabić punkty, ale nie wykorzystałem w pełni bo się ciągle zacinała.

    Krew zalewa człowieka jak ostatnio spadło zainteresowanie i chęć pomocy twórców gry graczom. Nie dziwi mnie fakt iż w ostatnich dniach wielu graczy postanowiło zakończyć zabawę w tą grę.

    Fajnie jakby ktoś poinformował kiedy to zostanie naprawione :) Skoro nie jest winą najnowsza wersja Flasha to warto by poszukać dalej.

    Pozdrawiam ludzi z podobnym problemem.

    InterMagic @ pl 1

    Apokalipsa 
  • kto wam placi ,,,zrobcie cos z tymi lagami ,nieidzie grac ,,,mialo byc tak pieknie ,a wyszlo jak zawsze,,,bląd błędem pogania ,to raz w raportach niepokazuje monet zdobytych ,pyszczasz atak na smoki i inne ciulostwo to pokazuje z opużniem i te reklamy  jedna za drugą to  dzialaja jak czerwona plachta na byka dajecie ubranka tylko co znimi mamy robic odwiedzic lumpex   niedziwcie sie ze ludzie wkurzeni sa i wieszaja na was psy, i pewnie to nic niezmieni sie dalej ,mozna pisac ,,i odbija sie jak o mur,,pozdrawiam tych co jeszcze maja cierpliwosc grac w te badziewie, moje nerwy siegaja kresu kilka lat temu to jeszcze sie gralo jakotako ,,a teraz co rusz cos wychodzi 
  • tom05 (PL1)tom05 (PL1) PL1 Posty: 22
    edytowano 11.06.2018
    Dlaczego tu piszecie, przecież oni nic nie mogą zrobić, oni są tylko posłańcami, ****** na łasce gg.
    i co oni im każą tak to robią lub piszą. Jak widać żaden z (wielkich moderatorów) nawet nie ma odwagi napisać co się dzieje w tej sprawie. Dla mnie tacy ludzie jak nasi moderatorzy nadaja się tylko do jednego, niech sami sobie dopowiedzą.........



    EDIT:// Edycja wulgaryzmów, szanuj innych a oni szanować będą i Ciebie, Jan
    Post edited by Jan M on
    Fullwypas @ pl 1
  • i ja  się  dolącze   do  wpisu =   flash player 29  zainstalowałam (  oczywiście  zero zmian)  zawiesza  grę  dalej a  może  i  bardziej    ,mało  tego  musiałam  jeszcze  zapłacić  za  sms  którym  mi  wysłano  kod  instalacyjny.
    to nie  jest  problem  kilku  osób ,tylko  większości    albo  na  odwrót  może  kilku  osobom  działa  gra  bez  przeinstalowania  adobera
    na caly  sojusz   nie  narzeka może  2-3 osoby  które  tylko  się  loguja  i  wychodzą  z  gry

    wiec  APEL   aby  to naprawić - promocji  dajecie  masę  która  jeszcze  spowalnia gre a płynności  nie można  zrobić ???   przecież  to  są  pieniądze   Wasze    od  nas .:s

  • Jak zwykle w d.... moderatorzy maja nas nawet przez cały dzień żaden nie raczył odpisać a byli na forum dostępni ... @Jan M @Czubajka
  • Jan MJan M Posty: 2,620
    edytowano 11.06.2018
    Equilibriium (PL1) powiedział(a):
    Jak zwykle w d.... moderatorzy maja nas nawet przez cały dzień żaden nie raczył odpisać a byli na forum dostępni ... @Jan M @Czubajka
    Interweniuje od wczoraj bez większego skutku i otrzymuje taka sama odpowiedź jak dał kolega w ogłoszeniu. Zmiana Javy na starsza wersje i powinno pomoc. Mnie osobiście pomogło i nie narzekam na płynność gry.

    Jan
  • Mario 1972 (PL1)Mario 1972 (PL1) PL1 Posty: 134
    edytowano 11.06.2018
    Co koń winny że się wóz wywraca. :) Dostosujcie grę do starego flasha i po kłopocie. Tak zacina grę, że aż się odechciewa latania na cokolwiek. Proponuję zamrozić zużycie żarełka do czasu rozwiązania problemu.
    marskrzy @ pl 1
  • sorki ze zapytam

    znany jest moze termin przejscia z przyczyn technicznych na Windows XP aby  plynnosc gry poprawic ?
    piotr wielki 17 @ pl 1
  • Jan MJan M Posty: 2,620
    edytowano 11.06.2018
    A ja zapytam, czy ktoś próbował bezpośrednio na Flash Player ? ? Kiedyś dałem takie OGŁOSZENIE, może warto, ja na tym loguje się na grę, bez kłopotów co opisujecie z lagami  ...

    Jan
  • Jan M powiedział(a):
    A ja zapytam, czy ktoś próbował bezpośrednio na Flash Player ? ? Kiedyś dałem takie OGŁOSZENIE, może warto, ja na tym loguje się na grę, bez kłopotów co opisujecie z lagami  ...

    Jan
    Tak i tego probowaliśmy  w sojuszu ale to nic nie daje efekt jest taki ze przez 5min jest dobrze a potem kursor tak się ścina że masakra a jak wejdzie się w przegląd ruchów to jest jeszcze gorzej... u 5 graczy flesh player ze starsza wersja się sprawdza a u 10 nic nie daje no to chyba jest coś nie tak ....
  • u mnie to samo przywiesza że masakra zainstalowałem flasha 29  i nic nie pomogło coś jest nie halo moim zdaniem to nie jast ten problem flasha  bo dziwne większości ludzią tnie nawet po tych waszych poradach przeinstaluj zainstaluj itp.problem jest gdzie indziej
Sign In to comment.