lagi lagi i jeszcze raz straszne lagi...

Zrobi ktoś w końcu porządek z tymi lagami nie można normalnie funkcjonować na grze bo tnie się strasznie gdy 1 raz odpala się gre jest ok wszystko ale po kliknieciu w przegląd ruchów cała gra się zacina i dużo osób z sojuszu też się na to skarży ....
0
Sign In to comment.
Komentarz
Odswiezam gre chodzi wzglednie jakies 10 minut i znowu przycina
Pytanie czy ktos odpowiedzialny za dobre funkcjonowanie tej gry testuje to w jakims aktywnym sojuszu gdzie duzo sie dzieje ? Mysle ze nie
Czy szanowni moderatorzy są tacy łaskawi i podadzą informacje dalej że te ich wytyczne odnośnie adobe flasha wersja 29 nie działa i zrobią coś w końcu z tymi lagami ?? Pozdrawiam
@Wylka_Team
Ten typ tak ma
Mam komputer który jest w stanie obsłużyć gry nowej generacji, internet 100 Mb/s na światłowodzie. Ale gry która powinna śmigać na Atari - nie ogarnia
Ostatnio kupiłem premkę żeby polatać i nabić punkty, ale nie wykorzystałem w pełni bo się ciągle zacinała.
Krew zalewa człowieka jak ostatnio spadło zainteresowanie i chęć pomocy twórców gry graczom. Nie dziwi mnie fakt iż w ostatnich dniach wielu graczy postanowiło zakończyć zabawę w tą grę.
Fajnie jakby ktoś poinformował kiedy to zostanie naprawione
Pozdrawiam ludzi z podobnym problemem.
Apokalipsa
EDIT:// Edycja wulgaryzmów, szanuj innych a oni szanować będą i Ciebie, Jan
to nie jest problem kilku osób ,tylko większości albo na odwrót może kilku osobom działa gra bez przeinstalowania adobera
na caly sojusz nie narzeka może 2-3 osoby które tylko się loguja i wychodzą z gry
wiec APEL aby to naprawić - promocji dajecie masę która jeszcze spowalnia gre a płynności nie można zrobić ??? przecież to są pieniądze Wasze od nas .:s
znany jest moze termin przejscia z przyczyn technicznych na Windows XP aby plynnosc gry poprawic ?