Zaśmiecanie ekranu premiami itp

Juz jakies 2 lata temu wpominalem o tym, ale widze, ze chyba nikomu nie przeszkadza, albo zrezygnowali z pisania na forum(co mnie nie dziwi).
Chodzi mianowicie o informacje o premiach,ofertach, ktore znajduja sie centralnie na srodku ekranu. Strasznie to upierdliwe i przeszkadzające w normalnej grze. Trzeba uwazac aby nie kliknac jakiejs "oferty" przesuwac mape bo zaslania wielokrotnie to co chce sie zrobic.
Domyslam sie, ze zrobiono tak specjalnie, ale jest to perfidne i zenujace jak bardzo sie wysilaja aby zmusic nawet przypadkowo na klikniecie rubinow.
Jestem w 100% przekonany, ze wszyscy gracze beda zadowoleni kiedy w/w "ofert" zmienia miejsce na ekranie lub calkowicie zostana przeniesione w miejsce nie przeszkadzajace graczom.
No i chyba nie zaklóci stabilnosci gry, czy jak to okreslacie:P:)...
Pozdrawiam
Jan M.
Chodzi mianowicie o informacje o premiach,ofertach, ktore znajduja sie centralnie na srodku ekranu. Strasznie to upierdliwe i przeszkadzające w normalnej grze. Trzeba uwazac aby nie kliknac jakiejs "oferty" przesuwac mape bo zaslania wielokrotnie to co chce sie zrobic.
Domyslam sie, ze zrobiono tak specjalnie, ale jest to perfidne i zenujace jak bardzo sie wysilaja aby zmusic nawet przypadkowo na klikniecie rubinow.
Jestem w 100% przekonany, ze wszyscy gracze beda zadowoleni kiedy w/w "ofert" zmienia miejsce na ekranie lub calkowicie zostana przeniesione w miejsce nie przeszkadzajace graczom.
No i chyba nie zaklóci stabilnosci gry, czy jak to okreslacie:P:)...
Pozdrawiam
Jan M.
Janomar @ pl 1
8
Sign In to comment.
Komentarz
Tam poruszanie się jest bardziej utrudnione ze względu na gabaryty i typ urządzenia
jak to byście ogarnęli to było by ok.
Dzięki
Pozdrawiam
Geld musi się zgadzać a jeśli coraz mniej osób gra to pozostali mają co mają
Aż się cisną wulgarne słowa na usta jak bardzo to jest denerwujące i podobno to jest już po zmniejszeniu częstotliwości wyskakiwania
Gra ma nas odprężać i bawić, a przez te oferty wyskakujące co chwilę wkurza.
Chcecie mieć wiecej ruin i pustych miejsc na mapie róbcie tak dalej...
które bronione są polską ręką
Ataków nie można puścić bo wyskakują jedna po drugiej.... Nie dość że trzeba zamykać 4 okienka przy wejściu to jeszcze normalnie grać się w grę nie da bo reklamujecie te swoje hipersupergigamega promocje
Ps: ta oferta specjalna z minutkami za rubiny (przynajmniej dla mnie) była bardzo trafiona gdybym nie był na urlopie to aż bym kupił