Nowe zbroje obcych-krukow

Dla kogo jest nowa wersja obcych i krukow?
Kto bedzie biegac aby zdobyc 10 milionow? ...aby pozniej miec wątpliwej mocy dowodce?...
Spartolone zmiany, a o to co prosimy aby zmienic, jakos nie mozecie , strasznie ciezko...
Podobno zachecacie do tego aby pisac, ze mozna cos zmienic, poprawic, ulepszyc...
Ja nie widze wspolpracy z graczami wlasciwie zadnej...wrecz odwrotnie...
Kto bedzie biegac aby zdobyc 10 milionow? ...aby pozniej miec wątpliwej mocy dowodce?...
Spartolone zmiany, a o to co prosimy aby zmienic, jakos nie mozecie , strasznie ciezko...
Podobno zachecacie do tego aby pisac, ze mozna cos zmienic, poprawic, ulepszyc...
Ja nie widze wspolpracy z graczami wlasciwie zadnej...wrecz odwrotnie...
Janomar @ pl 1
4
Sign In to comment.
Komentarz
Kto chce niech lata i traci zabawki i flagi albo końskie ogony ale już beze mnie.
Tylko tak dalej a napewno nas zmotywujecie do dalszej gry.
Pozdrawiam Draki
EDIT:// Edycja wulgaryzmów, Keira.
Śmieszne to jest, ja również wysiadam z tego pociągu. Pewnie, nie musimy kończyć książki zawsze w każdym evencie - tylko pytanie po co ona jest skoro się jej nie da skończyć?
Nagrody powinny być do zdobycia dla w miarę aktywnego gracza, bez ładowania kasy na premie i ruble. I każdy gracz powinien mieć możliwość ukończenia książki misji bez ładowania realnych pieniędzy w grę
Sory zdobycie 10 mln chwały przy zamkach max 600 wojska w trzy dni jest niewykonalne. Do tego chory prób 80 mln zeby ukończyć książkę dla sojuszu....
Zabijacie tą grę, powodujecie coraz większe dysproporcje między graczami z top 200 a resztą. To ma być balans gry o którym cały czas trąbicie?
Powodzenia w zabawie, ja wysiadam - wolę sobie baronów poatakować niż waszych obcych i kruki
W tej książce to na pewno 10kk? Może mialobyc 1k wkradl się jakiś blad
Należący do realnego gracza z innego serwera -taaaa nagle wszyscy na innych serwerach mają po 500 defa na zamkach ?
A co Ty masz więcej?
No 500. czasem i nawet 700 z 200 off.. hehe
właśnie przeżyłem szok, kruka znalazłem 5800 ale wcześniej miałem na poziomie 450-600