Witam Nie ma możliwości kupienia za tabliczki nomada nowego zestawu blach dla kasztelana !! Błąd występuje u wszystkich graczy sojuszu.... Pytanie brzmi : zostanie on naprawiony jeszcze w tej edycji ? Pozdrawiam
Raczej nic... bo czy to ma sens? ten kaszteln powinien być dostępny za każdym razem ale gdy wykupi się go całego jeden raz już nigdy nie można było by go kupić wtedy to by było fair
dokładnie tak jak mówisz. Dali coś na jedną i pół eventu ... nie wiem co to miało za cel.... wykupienie rubinów? chyba już czas skończyć tą grę, strata czasu, bez róbków już niedługo nic nie zdziałam
Zgadzam się i jak podejrzewam to samo zrobią z samurajem dadzą tego dowódcę ten co jest w top na jeden event i co i masz czas wykupić tego dowódcę na 1 event śmieszne bardzo...
Komentarz
Nie ma możliwości kupienia za tabliczki nomada nowego zestawu blach dla kasztelana !!
Błąd występuje u wszystkich graczy sojuszu....
Pytanie brzmi : zostanie on naprawiony jeszcze w tej edycji ?
Pozdrawiam
no właśnie gdzie są blachy i czy wrócą
no chyba jaja sobie robią...
to po co zbierałam te tabliczki? masakra
ale u mnie u zbrojmistrza też nie ma
Raczej nic... bo czy to ma sens? ten kaszteln powinien być dostępny za każdym razem ale gdy wykupi się go całego jeden raz już nigdy nie można było by go kupić wtedy to by było fair
Dali coś na jedną i pół eventu ... nie wiem co to miało za cel.... wykupienie rubinów?
chyba już czas skończyć tą grę, strata czasu, bez róbków już niedługo nic nie zdziałam
"Dostałem właśnie odpowiedź, niestety najwcześniej w edycji po 7 maja, będzie dostępny ten kasztelan. Bardzo mi przykro."
Boze przynajmniej coś